Jump to content

emtod

Ловец
 • Posts

  45
 • Joined

 • Last visited

About emtod

 • Birthday 07/03/1965

Допълнителна информация

 • Име
  Емо
 • Оръжие
  Browning Long Trac composite 30-06, FAIR 30-06/12-76, Krico 243 win, Fabarm 12/76, ИЖ 18-308 win, ИЖ12-12 cal, ZKM 452- 22 cal.
 • Куче
  Дратхаар
 • МПС
  Дискавъри 1
 • Град
  София
 • ЛРД
  Руй-гр. Трън

Recent Profile Visitors

1,085 profile views

emtod's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Не съм объркал нищо колега ! .243 win
 2. Продавам пушка за ценители, ловна карабина Krico – кал. 243 win., цяла ложа(щуцен), два спусъка(шнелер), 6-канална цев с дължина 570 мм., баварски приклад. Пушката е закупена преди години от „Кинтекс“ и е в отлично състояние. Продава се в комплект с българска оптика ОМЗ 3-9х40 с подсветка, която също е в отлично състояние. Цена 2200 лева. Освен прикачените снимки можете да видите и този клип на същата пушка като моята. Пушката се продава в София. Тел. За контакти 0888 796 157
 3. Каквото и да си говорим, май ни излъгаха.....
 4. Колеги както си карах Ферозата и изведнъж .... като загърмя нещо от долу, абе не е за разправяне! В първия момент реших, че се е скъсало нещо от генерацията. Наведох се, но не се виждаше нищо. Прибрах се леко в къщи, легнах и видях, че точно пред катализатора от тръбата нещо липсва. Там двете тръби- тази която идва от двуцевката и тази която влиза в катализатора, бяха на разстояние от няколко сантиметра една от друга. Те са с еднакъв диаметър и нещо ги държи, но не знам какво е то. Някаква скоба ли е, муфа ли е или нещо друго ? Вероятно тази част няма да мога да я намеря никъде. Ако отида в сервиз за ауспуси, ще кажат, че няма друг начин освен заварка, ама много не ми се иска. Ще му бъда благодарен на този колега който ми направи една снимка от неговата генерация точно на това място, и ми я изпрати като л.с., ако ли пък не, кажете какво да правя. Благодаря Ви предварително !
 5. Това също е добро предложение и има смисъл, защото тогава няма скрито -покрито !
 6. На годишното отчетно -изборно събрание председетеля на дружинката каза, че такова изискване имало "ОТГОРЕ" и трябвало да бъдат определени такива ловци само от местните. Разбира се, че не се мотивира кое налага това, и набързо бяха определени няколко човека които ще се заемат с тази ОТГОВОРНА задача... Личното ми мнение е, че тези привелигировани хора няма да представят нито един отстрелян хищник, но за сметка на това ще отсрелят някое и друго прасе в овеса през лятото на "варда". Няма какво да се лъжем, единия отбор/добрите/ са местните които гледат на дивеча като на своя стока, и другите/сафиянци, пришълци, навлеци, виладжии и т.н./, които трябва да плащат част от бележката за излета. Та въпроса ми е, има ли такова изискване и това пише ли го някъде ? А при Вас как е ? Поздрави !
 7. Може би и аз ще се ориентирам натам ! Благодаря!
 8. БЛАГОДАРЯ ЗА НАВРЕМЕНАТА ПОДКРЕПА ! Имам чувството, че не ми вярват някой колеги, но не знам защо ...
 9. Ами ако върнатите ги продаде, на теб например и ти се окажеш в същата ситуция ?
 10. Търсих, но не можах да открия. Мисля да направя основно почистване, ама не знам от къде да почна, защото не зная последователността на разглобяване. Ако намерите от някъде, моля да ме насочите. Благодаря !
 11. Да ти кажа откровено, продавачите са свестни хора, пък и те са на заплата, но собственика....
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.