Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

Скът

Ловец
 • Мнения

  36
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  Николай
 • Град
  Плевен
 • ЛРД
  Плевен

Последни посетители

610 профилни разглеждания
 1. Какво точно представлява забавителя на огъня при АК 74 . Търсих в нета ама нищо не намирам!
 2. Здравейте,купувам усм за АК 47 сглобен без забавител
 3. Тва рязане ще си го правя сам ,щом Хамериканците могат мога и аз ,само УСМ ми е проблем защото нз дали ще пасне Калашовския. Само той се сменя и трябва да натаманя една пружина но там съм го измислил как ще стане.
 4. Моля за конкретни и точни отговору ,защото ще се наложи рязане да не е напразно
 5. Колегите ползватели и притежатели на Сайга 12 тактически вариант. Интересуваме ако реша да преместя спусъка напред дали ще мога да ползвам и дали ще пасне спусък от АК 47 или АК 74
 6. Скът

  MP 155

  20 патрона не са критерий но сработи добре(думи на човек който и нямаше много доверие) поради факта ,че е имал допир само със 153,лека ,презарежда ,точна (негови думи). Аз кат стрелях нищо не направих на 35 м 10л туба(аз не си и мога). Това видях това пиша,не че е моя и я хваля,ако някой случайно почне да се заяжда ,че до вчера съм ревал за Сайга сега съм с мп и го хваля!!!! А да покритието на детайлите е смотано 1 редовен сезон лов и ще се надраска.
 7. Скът

  MP 155

  Здравей, може да не съм критерии понеже си взех мп 155 вчера но ще споделя. За мен по добрия вариант е полимереното изпълнение. Като купуваш обърни внимание на мерната планка(може да е крива),на покритието на цевта(като погледнеш в нея на светло ринговете трябва да са еднакви),на края на цевта където се навиват шоковете(огледай стените трябва да са фрезовани с еднаква дебелина). Аз взех дърво с пласт масата планката беше квива.пласмасовата ми се видя по удобна (лека,с по къс приклад). Ложата на моята хлопа (не е проблем за мен). Дтрелба ( 20 патрона ,1 засечка на 2-рия с номер 3). Малко по зле е фрезована в сравнение със стожер 3000, по грубо вървят частите на мп то
 8. Продавача каза ,че само цевта се чистела да не го разглобявам сам цялото. Колеги,повече от 2 патрона немога да вкарам в пълнителя.... 1 + 2 в пълнителя.... Ако беше Сайга нямаше да го има тоя проблем . Само да вметна.
 9. Ако някой тръгне да за заяжда за несвързания ми писърлък,много съм изморен да пиша кат хората!!!!!!
 10. Купих МП 155 дърво,имаше в др оръжеен с полимер какъвто исках но забелязах ,че е с крива планка,неприятно. Ходихме да стреляме с един приятел,имаше само 1 засечка на втория изстрел с номер 3 патрон. За 13 бренекета и 6 3-ки една засечка,не е смазвано или чисътено,о кутията направо. Ложата е хлабава и хлопа,дървения приклад ми се стори по-дълъг и неудобен. Ще поръчам др . Хареса ми ! По 10 л тува с вода на 35 метра имам 2 попадения ,ама не си и мога . Пушката ми се стори надеждна. За сайгата,проста система ,няма какво да и счупиш,няма как да сложиш нещо не на мястото ,все пак има 6 части. И да армейските оръжия ми хатесват .
 11. Понеже никой не си продава смотаните Сайги съм принуден да избирам между следните модели и имам нужда от помощ. МП 155 и Стожер 3000 Във вторник трябва да съм я купил . Моля за съвет. От магазин ще са.
 12. Или ако не ви се занимава да пишете,ето ВИ и телефонен номер. 0896 36 74 30 ,Николай Благодаря!
 13. Здравейте. Днес получих разрешително за закупуване на ловно оръжие. Бих искал да закупя Сайга 12 със сменяеми шокове и дължин на цевта 58 см,ако някой няма нужда от своята и би искал да ми я продаде на прилична цена моля да ми пише на лично.
 14. Като получа разрешително ще си търся Сайга ,надявам се някой да си мрази своята и дс иска да се отърве от нея ? На прилична цена де
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.