Jump to content

Скът

Ловец
 • Posts

  36
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Николай
 • Град
  Плевен
 • ЛРД
  Плевен

Recent Profile Visitors

775 profile views

Скът's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Какво точно представлява забавителя на огъня при АК 74 . Търсих в нета ама нищо не намирам!
 2. Здравейте,купувам усм за АК 47 сглобен без забавител
 3. Тва рязане ще си го правя сам ,щом Хамериканците могат мога и аз ,само УСМ ми е проблем защото нз дали ще пасне Калашовския. Само той се сменя и трябва да натаманя една пружина но там съм го измислил как ще стане.
 4. Моля за конкретни и точни отговору ,защото ще се наложи рязане да не е напразно
 5. Колегите ползватели и притежатели на Сайга 12 тактически вариант. Интересуваме ако реша да преместя спусъка напред дали ще мога да ползвам и дали ще пасне спусък от АК 47 или АК 74
 6. 20 патрона не са критерий но сработи добре(думи на човек който и нямаше много доверие) поради факта ,че е имал допир само със 153,лека ,презарежда ,точна (негови думи). Аз кат стрелях нищо не направих на 35 м 10л туба(аз не си и мога). Това видях това пиша,не че е моя и я хваля,ако някой случайно почне да се заяжда ,че до вчера съм ревал за Сайга сега съм с мп и го хваля!!!! А да покритието на детайлите е смотано 1 редовен сезон лов и ще се надраска.
 7. Здравей, може да не съм критерии понеже си взех мп 155 вчера но ще споделя. За мен по добрия вариант е полимереното изпълнение. Като купуваш обърни внимание на мерната планка(може да е крива),на покритието на цевта(като погледнеш в нея на светло ринговете трябва да са еднакви),на края на цевта където се навиват шоковете(огледай стените трябва да са фрезовани с еднаква дебелина). Аз взех дърво с пласт масата планката беше квива.пласмасовата ми се видя по удобна (лека,с по къс приклад). Ложата на моята хлопа (не е проблем за мен). Дтрелба ( 20 патрона ,1 засечка на 2-рия с номер 3). Малко по зле е фрезована в сравнение със стожер 3000, по грубо вървят частите на мп то
 8. Продавача каза ,че само цевта се чистела да не го разглобявам сам цялото. Колеги,повече от 2 патрона немога да вкарам в пълнителя.... 1 + 2 в пълнителя.... Ако беше Сайга нямаше да го има тоя проблем . Само да вметна.
 9. Ако някой тръгне да за заяжда за несвързания ми писърлък,много съм изморен да пиша кат хората!!!!!!
 10. Купих МП 155 дърво,имаше в др оръжеен с полимер какъвто исках но забелязах ,че е с крива планка,неприятно. Ходихме да стреляме с един приятел,имаше само 1 засечка на втория изстрел с номер 3 патрон. За 13 бренекета и 6 3-ки една засечка,не е смазвано или чисътено,о кутията направо. Ложата е хлабава и хлопа,дървения приклад ми се стори по-дълъг и неудобен. Ще поръчам др . Хареса ми ! По 10 л тува с вода на 35 метра имам 2 попадения ,ама не си и мога . Пушката ми се стори надеждна. За сайгата,проста система ,няма какво да и счупиш,няма как да сложиш нещо не на мястото ,все пак има 6 части. И да армейските оръжия ми хатесват .
 11. Понеже никой не си продава смотаните Сайги съм принуден да избирам между следните модели и имам нужда от помощ. МП 155 и Стожер 3000 Във вторник трябва да съм я купил . Моля за съвет. От магазин ще са.
 12. Или ако не ви се занимава да пишете,ето ВИ и телефонен номер. 0896 36 74 30 ,Николай Благодаря!
 13. Здравейте. Днес получих разрешително за закупуване на ловно оръжие. Бих искал да закупя Сайга 12 със сменяеми шокове и дължин на цевта 58 см,ако някой няма нужда от своята и би искал да ми я продаде на прилична цена моля да ми пише на лично.
 14. Като получа разрешително ще си търся Сайга ,надявам се някой да си мрази своята и дс иска да се отърве от нея ? На прилична цена де
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.