Jump to content

Скът

Ловец
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Скът

 1. Тва рязане ще си го правя сам ,щом Хамериканците могат мога и аз ,само УСМ ми е проблем защото нз дали ще пасне Калашовския. Само той се сменя и трябва да натаманя една пружина но там съм го измислил как ще стане.

 2. 20 патрона не са критерий но сработи добре(думи на човек който и нямаше много доверие) поради факта ,че е имал допир само със 153,лека ,презарежда ,точна (негови думи). Аз кат стрелях нищо не направих на 35 м 10л туба(аз не си и мога). Това видях това пиша,не че е моя и я хваля,ако някой случайно почне да се заяжда ,че до вчера съм ревал за Сайга сега съм с мп и го хваля!!!! А да покритието на детайлите е смотано 1 редовен сезон лов и ще се надраска. 

 3. Здравей, може да не съм критерии понеже си взех мп 155 вчера но ще споделя.

  За мен по добрия вариант е полимереното изпълнение. Като купуваш обърни внимание на мерната планка(може да е крива),на покритието на цевта(като погледнеш в нея на светло ринговете трябва да са еднакви),на края на цевта където се навиват шоковете(огледай стените трябва да са фрезовани с еднаква дебелина). Аз взех дърво с пласт масата планката беше квива.пласмасовата ми се видя по удобна (лека,с по къс приклад). Ложата на моята хлопа (не е проблем за мен). Дтрелба ( 20 патрона ,1 засечка на 2-рия с номер 3). Малко по зле е фрезована в сравнение със стожер 3000, по грубо вървят частите на мп то

 4. Продавача каза ,че само цевта се чистела да не го разглобявам сам цялото. 

  Колеги,повече от 2 патрона немога да вкарам в пълнителя.... 1 + 2 в пълнителя.... Ако беше Сайга нямаше да го има тоя проблем . Само да вметна.

 5. Купих МП 155 дърво,имаше в др оръжеен с полимер какъвто исках но забелязах ,че е с крива планка,неприятно. Ходихме да стреляме с един приятел,имаше само 1 засечка на втория изстрел с номер 3 патрон. За 13 бренекета и 6 3-ки една засечка,не е смазвано или чисътено,о кутията направо. Ложата е хлабава и хлопа,дървения приклад ми се стори по-дълъг и неудобен. Ще поръчам др . Хареса ми ! По 10 л тува с вода на 35 метра имам 2 попадения ,ама не си и мога . Пушката ми се стори надеждна. За сайгата,проста система ,няма какво да и счупиш,няма как да сложиш нещо не на мястото ,все пак има 6 части. И да армейските оръжия ми хатесват .

 6. Понеже никой не си продава смотаните Сайги съм принуден да избирам между следните модели и имам нужда от помощ.

  МП 155 и Стожер 3000

  Във вторник трябва да съм я купил .

  Моля за съвет. От магазин ще са.

 7. Здравейте.

  Днес получих разрешително за закупуване на ловно оръжие.

  Бих искал да закупя Сайга 12 със сменяеми шокове и дължин на цевта 58 см,ако някой няма нужда от своята и би искал да ми я продаде на прилична цена моля да ми пише на лично.

 8. Е аз съм такъв ,върл ентусиаст Русофил!!!

  Може и да не разбирам много много ама за прицизна стрелба са карабините .. При гладкоцевното в по -голяма степен се разчита на късмета за тва са и един вагон съчми вътре.

 9. Добре.

  Нека сега обобщим,има ли или няма забрана за полуавтоматични оръжия КОИТО ИМАТ ВИД НА АВТОМАТИЧНИ ТАКИВА ? Аз съм млад ловец и съм се спрял на Сайга 12.

 10. Според приятел ,работещ в мвр и запален ловджия до 1 2 год щяли да забраняват полуавтомати ма база Ак... Някой ако има сведения за такова нещо моляяяяяяя пратети ми линк да прочета или ако знаете нещо конкретно кажете :x

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.