Jump to content
ФОРУМ
 • Ловен Сезон 2017
 • Наслука!

Божидар Николов

Форум съпорт
 • Мнения

  2505
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  21

Божидар Николов last won the day on Декември 1

Божидар Николов had the most liked content!

Относно Божидар Николов

Допълнителна информация

 • Име
  БОЖО
 • Оръжие
  Гьостерици...
 • Куче
  Лаб, Бретон
 • МПС
  KIA Паркетник
 • Град
  Palma de Mallorca
 • ЛРД
  Гларус

Последни посетители

8244 профилни разглеждания
 1. Извинявам се, объркал съм...Моя грешка.
 2. За поредна година се провежда Никулденски Турнир Св. Хуберт организиран от СЛР "Лебед" - Бургас. Турнира се проведе в района на ЛРД "Равнец". Организацията супер на ниво за което благодарим на организаторите. Турнира се проведе в 3 гари, общо участващи куче 20. Наградите на турнира бяха осигурени от Хепи Дог- "Рихтер Фарма" ЕООД с представител Marin Lalev, а купите от Slr Lebed Burgas.Класирането:Индивидуално:1-място: Георги Тодоров с Дратхаар - Дария.2-място: Божидар Николов с Епаньол Бретон Чара-Джули от Топалов3-място: Васил Василев с Курцхаар - Джина.Отборно:1-място: Георги Авджиев и Димитър Стоянов - ЛРС Лозово и Новоселци.2-място. ЛРД Индже Войвода3-място: ЛРД РавнецИзкарах ме един хубав празник на лова, изпълнен с много емоции и спортсменство. До нови срещи и Наслука!
 3. Горски бекас

  В събота вдигнах два бекаса и двата ги изтървах. В неделя голяма мъка...вдигнахме 6, стреляни 3, прибран 1. Тежък пресечен терен и много гъсти трънаци. Поне добра разходка си направихме. Наслука!
 4. Горски бекас

  Второ излизане през този сезон и доволно имахме слука на бекас. Вдигнати 9, стреляни 7, прибрани 5, Единия не позира...защото колегата си тръгна по-рано...Доволен съм, че на младото сетерче успях да му запиша бекас...Наслука!
 5. Ще участва... А аз няма да съдийствам...тъй като ще участвам. Успех на всички състезатели!
 6. Това е от по миналата седмица...групата 6 човека...имаше ги...през изминалата по слабо...остава да видим дали и тази седмица ще ги има...Наслука!
 7. ТУРНИРИ "СПОРТИНГ" 2017г. - БУРГАС

  Класирането след петти кръг и финалната серия на Веригата Турнири по Спортинг за 2017г. Честито на победителите и Наслука на Всички на Новия ловен сезон 2017/2018г.
 8. ТУРНИРИ "СПОРТИНГ" 2017г. - БУРГАС

  ФИНАЛЕН ТУРНИР ПО СПОРТИНГ - 06.08.2017Г. За дванадесета поредна година КЛС"Пиргос"гр.Бургас организира открито републиканско първество по "СПОРТИНГ".Проведоха се пет турнира :три в Бургас и по един в Айтос и Казанлък.В днешният турнир най-добре с 26 панички се представиха Тодор Андреев и Божидар Николов. Но на Божидар това не му помогна да влезе във финала/вземат се резултатите от четири турнира/.Колегите от Казанлък също стреляха добре ,но успяха да вземат участие само в три турнира и не намериха място във финала. В топ шест за 2017г. , с отлични стрелби успяха да влязат Тодор Андреев 92т.,Златин Керемидчиев 91т.,Павел Керемидчиев 91т.,Цонко Дончев90т.,Иван Димитров 90т. и Теодор Хайдутов 90т. Финалната схема /30панички с 35 патрона/ включваше 10 панички трап от движение с 15 патрона и 20 панички от двойка "Лира-Росини" от различни стрелкови позиции ,като непрекъснато се редуваха близки и далечни цели. Шампион с прецизна стрелба е Тодор Андреев от Поморие 26т.,второ място за Иван Димитров 22т.,трети /след престрелка/ е Цонко Дончев 21т. четвърти Златин Керемидчиев 21т. следвани от Павел Керемидчиев и Теодор Хайдутов. При отборите първо място за отбора на КЛС"Пиргос" Златин и Павел Керемидчиеви и Иван Димитров с треньор Сахак Сахакян,втори след престрелка остана отбора на Поморие Цонко Дончев,Теодор Хайдутов и Тодор Андреев и трето място за отбора на "Карабатак" Димитър Стоянов,Крум Крумов и Вилислав Вълканов. Моля всички колеги които направиха снимки да ги качат. Благодарим на всички колеги за участието и коректното поведение! Благодарности за отличната организация на колегите от стрелбищата в гр.Айтос и гр.Казанлък! До нови срещи приятели. Източник: Желчо Желев - КЛС "Пиргос" - Бургас.
×