Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2018

Божидар Николов

Форум съпорт
 • Мнения

  2517
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  22

Божидар Николов last won the day on Май 30 2018

Божидар Николов had the most liked content!

1 Последовател

Относно Божидар Николов

 • Ранг
  Duck and Goose Hunter
 • Рожден ден 2.10.1979

Допълнителна информация

 • Име
  БОЖО
 • Оръжие
  Гьостерици...
 • Куче
  Лаб, Бретон, Сетер, Гонче за Чакали
 • МПС
  KIA Паркетник
 • Град
  Palma de Mallorca
 • ЛРД
  Гларус
 • Skype
  bojo_nik

Последни посетители

8786 профилни разглеждания
 1. Божидар Николов

  СПОРТИНГ 2018 ГОДИНА

  СХЕМА НА ВТОРА СЕРИЯ НА ТУРНИРА ПО СПОРТИНГ КАЗАНЛЪК - 03.06.2018 г. Позиция 1- на метър и половина пред позиция 1 за стрелба трап –стреля се по права паничка от маркер 3 на трапа – може да се дублира Позиция 2- на метър и половина пред позиция 2 за стрелба трап – стреля се по права паничка от маркер 3 на трапа – може да се дублира Позиция 3- на метър и половина пред позиция 3 за стрелба трап –стреля се по права паничка от маркер 3 на трапа – може да се дублира Позиция 4- на метър и половина пред позиция 4 за стрелба трап – стреля се по права паничка от маркер 3 на трапа – може да се дублира Позиция 5- на метър и половина пред позиция 5 за стрелба трап – стреля се по права паничка от маркер 3 на трапа – може да се дублира Това упражнение се прави пет пъти последователно от позиция 1 до позиция 5 бключително! 25 бр.панички 50 бр.патрони- 24,28,30,32 гр.
 2. Божидар Николов

  СПОРТИНГ 2018 ГОДИНА

  СХЕМА ЗА ПЪРВА СЕРИЯ НА ТУРНИРА ПО СПОРТИНГ КАЗАНЛЪК - 03.06.2018 г Позиция 1 – един метър назад от лицето, от лявата страна на голяма кула – ГК, МК, ГК, МК-всяка паничка може да се дублира Позиция 2 – на два метра зад позиция 2 скийт – ГК, МК, ГК, МК- може да се дублира всяка паничка Позиция 3 – на два метра зад позиция 3 скийт – ГК, МК, ГК, МК- може да се дублира всяка паничка Позиция 4 – от позиция 4 скийт – една паничка по желание от ГК или МК-може да се дублира Позиция 5 – на два метра зад позиция 5 скийт – ГК, МК, ГК , МК- може да се дублира всяка паничка Позиция 6 – на два метра зад позиция 6 скийт – ГК, МК, ГК, МК- може да се дублира всяка паничка Позиция 7 – на един метър назад от лицето, от дясната страна на малка кула – ГК, МК, ГК, МК – може да се дублира всяка паничка Общо 25 панички 50 бр.патрони -24,28,30,32 гр.
 3. Божидар Николов

  СПОРТИНГ 2018 ГОДИНА

  IV-ти Спортинг турнир по Ловна стрелба - Казанлък 03.06.18г. Скъпи Колеги, ловци, стрелци, състезатели и любители на ловната стрелба. На 03.06.2018г., ще се проведе четвъртия турнир по Спортинг за 2018г., организиран от КЛС "Пиргос"-Бургас и Ловно рибарско дружество- СОКОЛ, гр.Казанлък. Домакини на турнира ще са отново Колегите от КЛС "Балиста" - Казанлък. Има промяна в регламента и провеждането на този четвърти турнир. Гответе се за яка стрелба и се снарядете с повече патрони. Турнира ще се проведе в две серии от по 25 панички с по 50 патрона всяка. Главен виновник: г-н Сахак Сахакян. Записване за турнира в 08:00ч., първа пушка най-късно 09:00ч. Този път схемата е взаимствана от турнира на НЛРС-СЛРБ, който ще се проведе на 21.07.2018г., в гр. Плевен. Домакините от Казанлък съдействат със схемата като за първи път ще се пробва на техния стрелбищен комплекс. Схемата ще може да се тренира от петък 01.06.18г., Малко по-късно ще кача инфо и схемата за турнира. Успех на всички!
 4. Божидар Николов

  СПОРТИНГ 2018 ГОДИНА

  Класиране след първи турнир.
 5. Божидар Николов

  СПОРТИНГ 2018 ГОДИНА

  Схема за първи турнир по Спортинг, който ще се проведе на 11.03.18г., на стрелбище "Парк" - гр. Айтос.
 6. Божидар Николов

  Горски бекас

  Малко бекас днес и много пръснат. Общо видяни 5, стреляни 3, взети два. Наслука и дано и последните оставащи дни да направим лов!
 7. Божидар Николов

  СПОРТИНГ 2018 ГОДИНА

  Финал Спортинг Отборно Бургас 2017г.
 8. Божидар Николов

  Горски бекас

  Вчера добра разходка на бекас.
 9. Божидар Николов

  Горски бекас

  Този сезон много слабо на бекаса...много рехаво по едно две на район. По Коледа и в северна Гърция бях за три дни и там същата работа. Дано до края на сезона има някой и друг бекас. Наслука!
 10. Божидар Николов

  Лов на свраки и врани

  Капан за свраки. Много ефикасен!
 11. Божидар Николов

  Горски бекас

  С колегата направихме разходка на бекас. Положението е никакво...много жега и южен вятър. Все пак на това време успяхме да намерим три бекаса. И трите стреляни, но само един прибран. Искам да отбележа, че пропуските ми бяха просто не надминати. Все пак се записахме и след дълго и мъчително обикаляне в трънаците решихме да приключим. Дано утре времето не се развали, та пак да се пробваме. Наслука!
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.