Jump to content

Божидар Николов

Форум съпорт
 • Posts

  2,519
 • Joined

 • Days Won

  22

Everything posted by Божидар Николов

 1. Виж обявата Продавам турска пушка Крал надценка 12/76 с цеви 61 см Продавам турска пушка Крал надценка 12/76 с цеви 61 см., с един спусък и пет сменяеми шока. Пушката е закупена миналата година с нормални следи на употреба. Цена: 450лв. Ползвал съм е основно на бекас и на гонки за чакали. Къса много удобно пушка и супер прикладиста. Причина за продажба...закупена нова пушка 20 калибър и като цяло ще сменям 12к., с 20-ти калибър. Пушката се намира в Поморие. За връзка: Божидар Николов - 0878877850. Автор Божидар Николов Дата 20.05.2019 Цена 450,00 лв Категория Оръжия
 2. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • FOR SALE
  • USED

  Продавам турска пушка Крал надценка 12/76 с цеви 61 см., с един спусък и пет сменяеми шока. Пушката е закупена миналата година с нормални следи на употреба. Цена: 450лв. Ползвал съм е основно на бекас и на гонки за чакали. Къса много удобно пушка и супер прикладиста. Причина за продажба...закупена нова пушка 20 калибър и като цяло ще сменям 12к., с 20-ти калибър. Пушката се намира в Поморие. За връзка: Божидар Николов - 0878877850.

  450.00 BGN

 3. СХЕМА НА ВТОРА СЕРИЯ НА ТУРНИРА ПО СПОРТИНГ КАЗАНЛЪК - 03.06.2018 г. Позиция 1- на метър и половина пред позиция 1 за стрелба трап –стреля се по права паничка от маркер 3 на трапа – може да се дублира Позиция 2- на метър и половина пред позиция 2 за стрелба трап – стреля се по права паничка от маркер 3 на трапа – може да се дублира Позиция 3- на метър и половина пред позиция 3 за стрелба трап –стреля се по права паничка от маркер 3 на трапа – може да се дублира Позиция 4- на метър и половина пред позиция 4 за стрелба трап – стреля се по права паничка от маркер 3 на трапа – може да се дублира Позиция 5- на метър и половина пред позиция 5 за стрелба трап – стреля се по права паничка от маркер 3 на трапа – може да се дублира Това упражнение се прави пет пъти последователно от позиция 1 до позиция 5 бключително! 25 бр.панички 50 бр.патрони- 24,28,30,32 гр.
 4. СХЕМА ЗА ПЪРВА СЕРИЯ НА ТУРНИРА ПО СПОРТИНГ КАЗАНЛЪК - 03.06.2018 г Позиция 1 – един метър назад от лицето, от лявата страна на голяма кула – ГК, МК, ГК, МК-всяка паничка може да се дублира Позиция 2 – на два метра зад позиция 2 скийт – ГК, МК, ГК, МК- може да се дублира всяка паничка Позиция 3 – на два метра зад позиция 3 скийт – ГК, МК, ГК, МК- може да се дублира всяка паничка Позиция 4 – от позиция 4 скийт – една паничка по желание от ГК или МК-може да се дублира Позиция 5 – на два метра зад позиция 5 скийт – ГК, МК, ГК , МК- може да се дублира всяка паничка Позиция 6 – на два метра зад позиция 6 скийт – ГК, МК, ГК, МК- може да се дублира всяка паничка Позиция 7 – на един метър назад от лицето, от дясната страна на малка кула – ГК, МК, ГК, МК – може да се дублира всяка паничка Общо 25 панички 50 бр.патрони -24,28,30,32 гр.
 5. IV-ти Спортинг турнир по Ловна стрелба - Казанлък 03.06.18г. Скъпи Колеги, ловци, стрелци, състезатели и любители на ловната стрелба. На 03.06.2018г., ще се проведе четвъртия турнир по Спортинг за 2018г., организиран от КЛС "Пиргос"-Бургас и Ловно рибарско дружество- СОКОЛ, гр.Казанлък. Домакини на турнира ще са отново Колегите от КЛС "Балиста" - Казанлък. Има промяна в регламента и провеждането на този четвърти турнир. Гответе се за яка стрелба и се снарядете с повече патрони. Турнира ще се проведе в две серии от по 25 панички с по 50 патрона всяка. Главен виновник: г-н Сахак Сахакян. Записване за турнира в 08:00ч., първа пушка най-късно 09:00ч. Този път схемата е взаимствана от турнира на НЛРС-СЛРБ, който ще се проведе на 21.07.2018г., в гр. Плевен. Домакините от Казанлък съдействат със схемата като за първи път ще се пробва на техния стрелбищен комплекс. Схемата ще може да се тренира от петък 01.06.18г., Малко по-късно ще кача инфо и схемата за турнира. Успех на всички!
 6. Схема за първи турнир по Спортинг, който ще се проведе на 11.03.18г., на стрелбище "Парк" - гр. Айтос.
 7. Малко бекас днес и много пръснат. Общо видяни 5, стреляни 3, взети два. Наслука и дано и последните оставащи дни да направим лов!
 8. Финал Спортинг Отборно Бургас 2017г.
 9. Този сезон много слабо на бекаса...много рехаво по едно две на район. По Коледа и в северна Гърция бях за три дни и там същата работа. Дано до края на сезона има някой и друг бекас. Наслука!
 10. С колегата направихме разходка на бекас. Положението е никакво...много жега и южен вятър. Все пак на това време успяхме да намерим три бекаса. И трите стреляни, но само един прибран. Искам да отбележа, че пропуските ми бяха просто не надминати. Все пак се записахме и след дълго и мъчително обикаляне в трънаците решихме да приключим. Дано утре времето не се развали, та пак да се пробваме. Наслука!
 11. За поредна година се провежда Никулденски Турнир Св. Хуберт организиран от СЛР "Лебед" - Бургас. Турнира се проведе в района на ЛРД "Равнец". Организацията супер на ниво за което благодарим на организаторите. Турнира се проведе в 3 гари, общо участващи куче 20. Наградите на турнира бяха осигурени от Хепи Дог- "Рихтер Фарма" ЕООД с представител Marin Lalev, а купите от Slr Lebed Burgas.Класирането:Индивидуално:1-място: Георги Тодоров с Дратхаар - Дария.2-място: Божидар Николов с Епаньол Бретон Чара-Джули от Топалов3-място: Васил Василев с Курцхаар - Джина.Отборно:1-място: Георги Авджиев и Димитър Стоянов - ЛРС Лозово и Новоселци.2-място. ЛРД Индже Войвода3-място: ЛРД РавнецИзкарах ме един хубав празник на лова, изпълнен с много емоции и спортсменство. До нови срещи и Наслука!
 12. В събота вдигнах два бекаса и двата ги изтървах. В неделя голяма мъка...вдигнахме 6, стреляни 3, прибран 1. Тежък пресечен терен и много гъсти трънаци. Поне добра разходка си направихме. Наслука!
 13. Второ излизане през този сезон и доволно имахме слука на бекас. Вдигнати 9, стреляни 7, прибрани 5, Единия не позира...защото колегата си тръгна по-рано...Доволен съм, че на младото сетерче успях да му запиша бекас...Наслука!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.