Jump to content

ivan19822

Ловец
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Иван
 • Оръжие
  Мп155
 • Куче
  Барак,гонче
 • МПС
  Range rover
 • Град
  Севлиево
 • ЛРД
  Севлиево

Recent Profile Visitors

603 profile views
 1. Имам познат който ловува със Стожер и за три години толкова се охлаби,че като го хване за цевта и замахне(не много силно)се презарежда сам.А по време на стрелба не прикладва ли здраво засечката е сигурна.
 2. Добре,колега имам някакъв опит,но да не е много голям.Две години съм ходил гонач.Обясни ми каква е разликата дали стреляш с надцевка с автомат или с тек да речем.Според мен разликата е,че автомата е по-дълъг.Да може би с надцевката си по повратлив да речем,но мисля,че с това се свиква.Другото на което се чудя на акълите на хората във форума и не само.Значи мп153 тежи 3,600 кг и били китюци,а иж 27 тежи 3,600 ама тя не е китюк.Е ТОВА НЕ ГО РАЗБИРАМ.Тука в дружинката едно момче ми дава да гърмя с една силма (76 см цеви),даже я носих на две-три гонки и тя тежи като умрял циганин ама сигурно,и тя
 3. Само ти май имаш такова чудо.Никой не пише нито хубаво нито лошо.
 4. Не мисля,че няма да ми е удобна сега на стрелбите пукаме с един тоз и една збрьовка и двете доста добре ми пасват,а са пак така късички.В дружинката,където ходя да гоня две годино вече,двама-трима си сложиха на автоматите слугови цеви и не искат да чуват за стандартните.А с мерника и мушката мисля,че ще свикна бързо.
 5. Здравейте,остана месец до изпида и дано всичко е наред.По принцип след като се сдобия с документи исках да вземам някакъв автомат,но май се отказах.Сега съм се "прицелил" в тази италиянка.Модела е м70 слуг,цеви 55см и двете цилиндър.До колкото съм запознат за куршуми ще е подходяща за пъдпъдъци примерно също.Въпросът е ако реша да отида на друг лов дали ще ме разочарова примерно със сачми от 4/0 до 13/0.Ясно е,че ще се стреля само с концентратор с тия къси цеви.Само да поясня- пушката не е Silma Bekasier,а е Silma m70 slug.Висок съм 196 см и ще съм гонач мисля,че за това ще ми е страшно удобна
 6. Колега за бренеке не мисля,че ще е чроблем.За сачми не мога да твърдя нищо.А с карабина при нас не може да се гони-страшен гъстак е.
 7. Аз съм решил да вземам със 66 см цев.И си мисля ако се стреля без шокова втулка дали ще е проблем.Просто да я развиеш и да дъниш.
 8. Защо така с тия бренекета доста отзиви чета с тоя прпблем.Особено за МП 153 почти всички реват от това.
 9. А за трите"Б" където е писал колегата нямам възможност за нова,а втора употреба на смея да си купя.Такива времена настанаха,че всеки те пуска по бързея.Пък и специялно за трите марки не мисля,че някой би я продал ако е редовна.Но това са си мои тези.
 10. Няма да е ATA МП-то ще е говорят ми разни,че ата-та много се продавала на последък и значи е добра ама не могат да ме убедят.Ама и никой нищо не казва за 155 не ги ли ползват толкова???За стария модел 153 отзиви колкото щеш.
 11. Сега пък се разколебах между МП155 и ata arms cy!?!?!?
 12. Еееее,никой ли не ползва тази пушка?Или не ви се пише?????
 13. Здравейте,в момента карам курс за лов и дано всичко мине добре ще закупувам пушка.Ориентирал съм се към МП 155.Ако може малко мнения за това оръжие.Ходих в магазин хващах прикладвах гледах,добре ми пасна.Аз съм и висок доста 196 см.Пробвах и АТА но нещо не ми лепва.Ако може и впечатления от притежатели ще съм ви благодарен.Знам,че има време но не пречи да събирам информация.И другото което се чудя,ако реша да взема Байкала със коя цев да бъде,предлагат ми четири дължини 61,66,71 и 75 см.Ще се ползва предимно на свински лов.Аз клоня към 66 см.че с моя ръст и ще съм гонач.И според вас камуфлажно
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.