Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2018

lovecbg

Ловец
 • Мнения

  1268
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно lovecbg

 • Ранг
  Запален ловец
 • Рожден ден 27.02.1975

Допълнителна информация

 • Име
  Йордан
 • Оръжие
  ИЖ-17;ИЖ-27М;Кълвач3 30-06
 • Куче
  ------------
 • МПС
  ренде
 • Град
  ъъъиуйу
 • ЛРД
  нйкк
 • Skype
  --------------

Последни посетители

3264 профилни разглеждания
 1. Не уточниха приклада беше за Щаер болтова карабина.
 2. Правиха приклад на мой близък....Така го направиха че при затваряне на болта се спускаше и бойната игла.За малко да стане инцидент.
 3. Имам карабина Тика Т3 30-06 от няколко години.Хубава и точна карабина но има един недостатък в пълнителя.По точно така е направен и със слаба пружина вътре че при стрелба патроните се удрят във пълнителя и ако куршума е със мек връх или полимерен се деформира.Ако искаш всичко да ти е наред трябва да си подбираш патроните(да са със кух връх)за да не се мачкат или да преправяш пружината.Писал съм в нета по темата за проблем с пълнителя на тази пушка.Оказа се че и колеги със по слабия калибър 308 са имали такива проблеми.Ако искаш да разбереш повече за проблема ползвай търсачката на гугъла и напиши "проблем с пълнителя на Тика Т3 кал .30-06". Избраните калибри от тебе не са по маломощни и е възможно да имаш същия проблем с пълнителя ако си вземеш Тика.
 4. Там където си писал "нисък монтаж за Застава"...обърках се вече....виждам че карабината е М70 и М98.... http://www.nalov.com/forum/index.php?showtopic=49118&p=613695
 5. На втората и третата снимка каква е височината на пръстените?Предполагам че са леуполдски ако не се лъжа по визиата а затвора е със флагче???!!!
 6. Цевта не трябва да се допира до нищо при стрелба.Дори ако полу ложата я допира това оказва влияние(негативно)на групираноста и центъра на попаденията. Каква е пушката?
 7. Да! Прецаква групираноста на попаденията!
 8. Е как знаеш от къде! А относно монтирането на прицел има толкова много клипове в нета,да не казвам колко страници има изписани.
 9. Професионалния колиматор не струва 30лв. за колкото се продават китайските патрончета.Като си купиш прицел и ти го монтират и прострелват на студено(обикновено ти го прави този,който ти продава прицела).От тебе се иска да пуснеш един до три патрона за фино настройване и толкоз.Като ти е читав прицела,каквото и да правиш,сваляш слагаш и тн разликите ще са в рамките на 4-5 клика
 10. lovecbg

  Какво е Оръжейно Ателие Аrmstuning?

  За останалите знаем,за това си правех някакви сметки (за мене и не само)за не далечно бъдеще.Все пак имам един Никон и знам горе доле за какво става въпрос. Сериите на Монарх къде ще се произвежда за но пред?
 11. lovecbg

  Какво е Оръжейно Ателие Аrmstuning?

  Смяташ че на новото място където ще се произвеждат ще понижат качеството?
 12. lovecbg

  Какво е Оръжейно Ателие Аrmstuning?

  Ок Какво му е на произхода? Видях монарсите . За сега съм се спрял на Простаф за мой близък.Случайно разгледах сайта на Никон и видях че има и други модели на Простаф и реших да питам.
 13. Няма въобще никакъв смисъл от тези джаджи...Достатъчно е да погледнеш през цевта за да настроиш оптиката грубо.После максимум 3 патрона за да се прикара да стреля където трябва. Всичко горе написано важи ако прицела е монтиран правилно на карабината разбира се.
 14. lovecbg

  Какво е Оръжейно Ателие Аrmstuning?

  Миналата седмица в петък ходих и не видях такива.От днес ли ти е инфото?
 15. lovecbg

  Какво е Оръжейно Ателие Аrmstuning?

  До Стоян Георгиев. Разглеждах тези дни сайта на Никон БГ и видях че има качени нови прицели от серията Простаф.Примерно 4-16х50,5-20х50 и тн... http://www.nikon.bg/bg_BG/products/category_pages/sport_optics/category_sport_optics_riflescopes.page? А и от сериите на Монарх има нови прицели. Има ли внос вече в България? Питам защото до този момент не видях в сайта на Армстунинг да са качени.
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.