Jump to content

lovecbg

Ловец
 • Posts

  1,268
 • Joined

 • Last visited

About lovecbg

 • Birthday 02/27/1975

Допълнителна информация

 • Име
  Йордан
 • Оръжие
  ИЖ-17;ИЖ-27М;Кълвач3 30-06
 • Куче
  ------------
 • МПС
  ренде
 • Град
  ъъъиуйу
 • ЛРД
  нйкк
 • Skype
  --------------

Recent Profile Visitors

3,921 profile views

lovecbg's Achievements

 1. Правиха приклад на мой близък....Така го направиха че при затваряне на болта се спускаше и бойната игла.За малко да стане инцидент.
 2. Имам карабина Тика Т3 30-06 от няколко години.Хубава и точна карабина но има един недостатък в пълнителя.По точно така е направен и със слаба пружина вътре че при стрелба патроните се удрят във пълнителя и ако куршума е със мек връх или полимерен се деформира.Ако искаш всичко да ти е наред трябва да си подбираш патроните(да са със кух връх)за да не се мачкат или да преправяш пружината.Писал съм в нета по темата за проблем с пълнителя на тази пушка.Оказа се че и колеги със по слабия калибър 308 са имали такива проблеми.Ако искаш да разбереш повече за проблема ползвай търсачката на гугъла и напиши "проблем с пълнителя на Тика Т3 кал .30-06". Избраните калибри от тебе не са по маломощни и е възможно да имаш същия проблем с пълнителя ако си вземеш Тика.
 3. Там където си писал "нисък монтаж за Застава"...обърках се вече....виждам че карабината е М70 и М98.... http://www.nalov.com/forum/index.php?showtopic=49118&p=613695
 4. На втората и третата снимка каква е височината на пръстените?Предполагам че са леуполдски ако не се лъжа по визиата а затвора е със флагче???!!!
 5. Цевта не трябва да се допира до нищо при стрелба.Дори ако полу ложата я допира това оказва влияние(негативно)на групираноста и центъра на попаденията. Каква е пушката?
 6. Е как знаеш от къде! А относно монтирането на прицел има толкова много клипове в нета,да не казвам колко страници има изписани.
 7. Професионалния колиматор не струва 30лв. за колкото се продават китайските патрончета.Като си купиш прицел и ти го монтират и прострелват на студено(обикновено ти го прави този,който ти продава прицела).От тебе се иска да пуснеш един до три патрона за фино настройване и толкоз.Като ти е читав прицела,каквото и да правиш,сваляш слагаш и тн разликите ще са в рамките на 4-5 клика
 8. За останалите знаем,за това си правех някакви сметки (за мене и не само)за не далечно бъдеще.Все пак имам един Никон и знам горе доле за какво става въпрос. Сериите на Монарх къде ще се произвежда за но пред?
 9. Смяташ че на новото място където ще се произвеждат ще понижат качеството?
 10. Ок Какво му е на произхода? Видях монарсите . За сега съм се спрял на Простаф за мой близък.Случайно разгледах сайта на Никон и видях че има и други модели на Простаф и реших да питам.
 11. Няма въобще никакъв смисъл от тези джаджи...Достатъчно е да погледнеш през цевта за да настроиш оптиката грубо.После максимум 3 патрона за да се прикара да стреля където трябва. Всичко горе написано важи ако прицела е монтиран правилно на карабината разбира се.
 12. Миналата седмица в петък ходих и не видях такива.От днес ли ти е инфото?
 13. До Стоян Георгиев. Разглеждах тези дни сайта на Никон БГ и видях че има качени нови прицели от серията Простаф.Примерно 4-16х50,5-20х50 и тн... http://www.nikon.bg/bg_BG/products/category_pages/sport_optics/category_sport_optics_riflescopes.page? А и от сериите на Монарх има нови прицели. Има ли внос вече в България? Питам защото до този момент не видях в сайта на Армстунинг да са качени.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.