Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

Taneva

Ловец
 • Мнения

  2
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Всичко публикувано от Taneva

 1. Виж обявата Италиански ловни обувки Има много варианти на лов, и в зависимост от плячката, страната, терена и метеорологичните услови, изискванията към обувките се променят радикално. Поради тази причина Zamberlan създадоха колекция от различни по дизайн и стил ловни обувки, всеки от които се адаптират перфектно към специфичната ситуация и терен за които са създадени: за дълбоката, заснежена гора, скалистата планина, равнината,слънчевото поле и т.н. От друга страна един от факторите които никога не се променят независимо от дизайна и материала на обувките, е дългата традиция на марката да бъде перфектна дори в най-малките детайли, и никога да не спира да търси нови, по-добри решения за комфорт, качество и високо ниво. Резултатът е създаването на едни наистина функционални и надеждни обувки, които ще ви накарат да забравите всички екстремни факти и винаги да бъдете концентрирани върху важните моменти по време на лов. В допълнение на това всички ловни обувки са с Gore-Tex мембрана, за да краката ви да бъдат винаги сухи. GORE_TEX- микропореста мембрана със забележителни свойства на водоустойчивост и дишане.Елиминира изпотяването при активно ходене и спорт,повишава комфорта и поддържа краката сухи при всяко време, като осигурява идеален микроклимат за краката. VIBRAM®-подметка гарантира отлична стабилност и устойчивост при ходене и осигурява много добро сцепление на хлъзгав и кален терен. Производител: Zamberlan Italy Размери от 41 до 47вкл. Предлагаме също и много модели ловни обувки на испанската марка BESTARD. За повече информация моля разгледайте сайта ни като напишете в Google: SportClasa.com За въпроси на телефон 0878664989 Татяна Цена: 329лв. Автор Taneva Дата 17.12.2018 Цена 299,00 лв Категория Екипировка  
 2. ТАЗИ ОБЯВА Е ИЗТЕКЛА!

  • ПРОДАВАМ
  • НОВО

  Има много варианти на лов, и в зависимост от плячката, страната, терена и метеорологичните услови, изискванията към обувките се променят радикално. Поради тази причина Zamberlan създадоха колекция от различни по дизайн и стил ловни обувки, всеки от които се адаптират перфектно към специфичната ситуация и терен за които са създадени: за дълбоката, заснежена гора, скалистата планина, равнината,слънчевото поле и т.н. От друга страна един от факторите които никога не се променят независимо от дизайна и материала на обувките, е дългата традиция на марката да бъде перфектна дори в най-малките детайли, и никога да не спира да търси нови, по-добри решения за комфорт, качество и високо ниво. Резултатът е създаването на едни наистина функционални и надеждни обувки, които ще ви накарат да забравите всички екстремни факти и винаги да бъдете концентрирани върху важните моменти по време на лов. В допълнение на това всички ловни обувки са с Gore-Tex мембрана, за да краката ви да бъдат винаги сухи. GORE_TEX- микропореста мембрана със забележителни свойства на водоустойчивост и дишане.Елиминира изпотяването при активно ходене и спорт,повишава комфорта и поддържа краката сухи при всяко време, като осигурява идеален микроклимат за краката. VIBRAM®-подметка гарантира отлична стабилност и устойчивост при ходене и осигурява много добро сцепление на хлъзгав и кален терен. Производител: Zamberlan Italy Размери от 41 до 47вкл. Предлагаме също и много модели ловни обувки на испанската марка BESTARD. За повече информация моля разгледайте сайта ни като напишете в Google: SportClasa.com За въпроси на телефон 0878664989 Татяна Цена: 329лв.

  299,00 лв.

×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.