Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

Николай Герасимов

Ловец
 • Мнения

  8
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

Николай Герасимов last won the day on Август 26 2016

Николай Герасимов had the most liked content!

Допълнителна информация

 • Име
  Николай
 • Оръжие
  иж-27
 • Куче
  ЗСЛайки
 • МПС
  Паджеро
 • Град
  Добрич
 • ЛРД
  Добрич

Последни посетители

559 профилни разглеждания
 1. Последни доработки - дръжки за удобно вадене и пренасяне и изолация да не цапат мокрите и кални кучета.Възнамерявам да пренасям 4-5 Зап.Сиб.Лайки.
 2. Колеги Лайкаджии , имам добра новина за събирането ни събота и неделя - 10 и 11 юни. Днес за втори път говорих с г-н Камен Литов - Председател на БРФК , след като бях пратил писма до него и д-р Радослав Стойнов - Председател на съдийската комисия към БРФК , но той за съжаление е в чужбина , така или иначе г-н Литов обеща да изпрати представител на БРФК на сбирката ни в неделя. В началото той беше резервиран , но аз го убедих , че не е толкова трудно , защото на 12 юни започва голяма киноложка изложба в Созопол и просто някой от съдиите на БРФК може да мине в неделя и да присъства на учредяването на нашия клуб и да ни отговори на наши въпроси и да ни запознае с правилниците на FCI и БРФК.
 3. Отчаян съм . И ние ще се събираме , ще правим клуб , селекция ,БРФК , FCI и т.н. Бащите са двама ???
 4. Реших да си направя клетка , за да не цапам джипа , предния го бях прежалил , но този искам да го пазя по - чист. От горната страна пробих доста отвори за допълнителна вентилация , но да не хвърчат косми сложих мрежа за комари.
 5. Светославчо , мойто момче ти порасна но не ти дойде акъла в главата. Толкова години в тези форуми не остана човек с който да не се заядеш и да даваш акъл и да правиш оценки без някой да ти ги е искал . Ти си крайно неприятна личност , но имаш късмет , че си дребна рибка и хората се отнасят снизходително към теб , но приятелски те предупреждавам , че един ден все някой ще се амбицира и ще дойде в твоето затънтено село и ще ти запуши един път завинаги голямата уста. Но да се върнем на темата - перфектна работа на лайките на Добромир. От една лайка не трябва да се иска повече , това не са догота или мелези. В нашия край например приятелите ни турци - кучкари отглеждат стопери и аз и не само аз а и други лайкаджии в района практикуват така - излизаме вечер една група лайки и една група стопери. Лайките ги намират , стоперите ги разпъват като акордеони и ги изтръскват и следва бърз край , но от стари кучкари съм чувал , че няма нищо трагично от това да не се убие борсука и той да успее да се пъхне в някоя дупка след някоя сериозна борба. Утре пак ще го засечеш и кучетата пак ще тренират . Като се съберем на 10 юни ще покажа аз с какви сечива подпомагам групата ако борсука е по - сериозен . Другото което съм забелязал , е че по - младите и неопитни борсуци решават да се бият с кучетата и това им коства живота. Старите , най - едри , но и най - опитни не търсят конфронтация и когато ги намерят лайките - директно черта към най - близката дупка и така се спасяват.
 6. Здравейте , колеги лайкаджии отдавна не бях влизал във форума, желая на всички успехи през новия ловен сезон. Искам да споделя една приятна новина - по идея на г-н Карамфил Джембазки на 04.06.2016 год. направихме скачка между моята ЗСЛ Сара - дъщера на Мусад и ЗСЛ Алтай - собственост на г-н Иван Величков от Сливен. Както повечето знаем Алтай е син на п.ч.Чиж Малютина 4819/04. На втори август се родиха осем лайчета - 3 мъжки и 5 женски , които от селекционна гледна точка притежават най-силната кръв , която има в България - Мусад , който е син на Волгар на Крюков ВПКОС №6104/06 и Алтай от Чиж.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.