Добре дошли във форума На Лов

Регистрирайте се сега за получите достъп до всички функции. След регистрация, вие ще можете да публикувате нови теми или да отговаряте на вече съществуващите. Ще можете да настроите вашия профил, да си качите профилна снимка, да получавате репутация и да използвате лични съобщения с останалите потребители. Това съобщение ще изчезне след като влезете в профила си.

ловец 124

Ловец
 • Мнения

  17
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно ловец 124

Допълнителна информация

 • Име
  томи
 • Оръжие
  иж 58
 • Куче
  гонче
 • МПС
  нисан терано 3
 • Град
  поибрене
 • ЛРД
  поибрене

Последни посетители

401 профилни разглеждания
 1. Ами то и в двата форума има хора които знаят много неща за пушката и искам да разбера колкото се може повече факти,плюсове и минуси.А ти пишеш неуместни по темата неща.
 2. Колеги моля да ми дадете мнение за ИЖ 43 ем 12 Калибър.Модел 1988 година.Плюсове и минуси. ЩЕ СЪМ ВИ МНОГО БЛАОДАРЕН.
 3. Зайо отворил заведение в гората.Дошъл вълкът и му вика Зайо сипи ми една лимонада.Сипва му.Вълкът казва е Зайо много хубава дай още.Случаят се повтаря така до 8 лимонада.Тогава заекът не издържал и му казал спри се бе не мога да пикая повече.
 4. Продавам препарирана глава от елен. Подходяща за вила,механа,за подарък.За информация пишете тук. Цена 400 лева. Намира се в град Златица.
 5. Браво колега! Това се казва лов.
 6. Браво, колега! Страхотна слука!
 7. Колега имаш страхотни пушки.
 8. Наистина дивата котка е свирепо животно.Освен вълк или мечка никое друго животно не може да и надвие.
 9. Възможно е колега.От тези гуми съм много доволен.Снимките са от гугъл.Някакви други подробности ако трябват пиши. оо
 10. По принцип ходя на лов само за гургулици и гриваци.Но винаги си слагам 4-5 десетки в патрондажа и така без да съм с куче случайно като хода в просеницата винаги вдигам.
 11. Колега аз като дойде сезона за свинете за мойта пушка и купувам патрони Братан 12/0 и съм много доволен.
 12. Колега ако още търсиш гуми. Аз кал и сняг ти препоръчвам Malatesta Koala вярно те са регенерат но в гората нямат грешка.С мойто Терано ги карам 3 година за зимата няма да имаш проблем. Но не ти ги препоръчвам за дълъг път като са нови защото този грейфер разбива накладките и окачването.Вече като се истъркът не е проблемем.Но не рискувай за дълъг път.
 13. И аз съм начинаещ.Когато си избирах пушка исках да е или едноцевка(тек) или някоя двуцевка.На края попаднах на един иж 58 двуцевка 16 калибър.И до сега от 1 година както я ползвам съм много доволен.Хем лека, хем добре се стреля.Но колега каквото оръжие си си избрал това си е.