Jump to content

mak

Ловец
 • Posts

  36
 • Joined

 • Last visited

About mak

 • Birthday 01/12/1992

Допълнителна информация

 • Име
  IVANOV
 • Оръжие
  ИЖ-27
 • Куче
  ANGL. POINTER , Трицветно гонче
 • Град
  Sofia
 • ЛРД
  Sokol

Recent Profile Visitors

1,169 profile views

mak's Achievements

 1. Здравейте колеги, продавам горепосочената карабина.Закупена е от мен 2015г. , настрел около 250 патрона. Механичните мерни прибори са батю с фиброоптика. Има поставена стоманена база в оръжейно ателие Армстунинг.Продава се заедно с всичките аксесоари с които е закупена а именно - два броя допълнителни заттилъци за приклада, пет броя регулиращи пластини пак за приклада,секретна ключалка за спусъка, два броя бързи антабки плюс кожен чохъл за защита на приклада,синтетичен ремък с противоплъзгащ силикон и мек калъф за транспортиране. Пушката е с нормални за годините си следи от употреба но по думите на Шамана при който мина профилактика преди продажбата е в отлична кондиция.Цевта е прегледана с бороскоп и мога да гарантирам че няма нито едно петно ръжда или раковина,за което прилагам и снимки. Прилагам и снимка на мишена с прострелка от началото на сезона на 120м със Sako hammerhead.По същия начин стреля и със SB SP.Закупилият я определено няма да съжалява .Карабината се продава поради смяна на концепцията. За повече информация на посочения телефон 0887633235 Венци гр. София. Цена 1850 BGN За повече снимки се обадете .
 2. Здравейте колеги, Заменям оптика Vortex Strike Eagle1-6×24 ARBDC закупена на 15.07 2016г.Само е монтирана от Шамана и простреляна,не е ходила на лов.Визуално и технически неразличима от нова. Има 11 степенна подсветка видима и при силна светлина,прицелната марка е гравирана за по голяма сигурност..Резервната батерия за подсветката е в самата капачка.Оптиката е с безусловна VIP гаранция валидна за целия свят.Гаранционното обслужване е безпроблемно, пробвано е при друга оптика на тази марка.Заменям я за оптика с по-голяма предна леща, по възможност за употребяван Nikon1.5-6 x42.Правя тази стъпка защото за гонка използвам механичните мерни прибори а ми трябва оптика за издебване и варда.Моля ако някой има такава оптика и иска да я смени за добра гонкаджийска да ми звънне за пазарлъци и коментари на тел.0887633235. Местонахождение София.
 3. Продавам бързомерец Vortex Spark 2MOA . Бързомера е закупен 2013 година от Англия , в отлично състояние с него е излизано два пъти на лов (единият път с успех) . На него има монтирана уникална стойка направена от АРМСТУНИНГ (Шамана) за чешка комбинация ZH 304. Към комплекта има и 3 вида различни по височина стойки за уивър база , увеличител 2х . Бързомера е с 10 степени увеличение на интензитета на осветеност на точката плюс опция с 2 степени за NV уреди . Ето линк с още информация за бързомера http://www.vortexoptics.com/product/vortex-sparc-red-dot-scope Цената на коплекта ( със стойката ) 400 лв. Тел. за контакт 0887633235 София
 4. Пушката е капарирана за колега от форума , остава бързомера със стойката на който цената е 400 лв. . За повече информация на посочения телефон защото не влизам често в сайта.
 5. Продавам комбинирана пушка Brno ZH304 12/70 и 7х57R . Пушката е в добро състояние , поддържана е много добре няма следи от ръжда и язви , с нормални следи от употреба. В комплект с бързомерец VORTEX SPARK 2MOA , закупен 2013г. от Англия с нисък монтаж на фирма "Армс тунинг" (Шамана) , стойка за оптика на фирма ВАЯ91 с рингове 1 инч и около 20 патрона 7 х 57R на RWS i GEKKO ---Цената на комплекта е 1500 лв . --- Бързомера може да се продаде отделно само в случай , че първо е продадена пушката . --- Стойката на ВАЯ и патроните са бонус към комплекта. София ТЕЛ. за контакти 0887633235 Мишената е с прострелка на бързомера на 70 метра.
 6. Моля обявата за ключ . Благодаря
 7. Колега много си оригинален.Изчакай, малко остана. Весели празници на всички колеги.
 8. 1000 + 250 = ? до Великден.
 9. Хайде колеги няма ли някой желаещ за тази красавица , може би на някой ще му върши повече работа и ще има слука отколкото на мен да ми седи в касата.
 10. Колега не ме интересува бартер , но ми е интересно каква е колата . Благодаря и наслука !!
 11. Колега 1250 лв е последната цена ! Промоцията е валидна до Великден . След това я спирам от продажба .
 12. Нова цена 1299 лв. !!! За повече информация на горепосочения телефон.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.