Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

mak

Ловец
 • Мнения

  36
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Всичко публикувано от mak

 1. Здравейте колеги, Заменям оптика Vortex Strike Eagle1-6×24 ARBDC закупена на 15.07 2016г.Само е монтирана от Шамана и простреляна,не е ходила на лов.Визуално и технически неразличима от нова. Има 11 степенна подсветка видима и при силна светлина,прицелната марка е гравирана за по голяма сигурност..Резервната батерия за подсветката е в самата капачка.Оптиката е с безусловна VIP гаранция валидна за целия свят.Гаранционното обслужване е безпроблемно, пробвано е при друга оптика на тази марка.Заменям я за оптика с по-голяма предна леща, по възможност за употребяван Nikon1.5-6 x42.Правя тази стъпка защото за гонка използвам механичните мерни прибори а ми трябва оптика за издебване и варда.Моля ако някой има такава оптика и иска да я смени за добра гонкаджийска да ми звънне за пазарлъци и коментари на тел.0887633235. Местонахождение София.
 2. Продавам бързомерец Vortex Spark 2MOA . Бързомера е закупен 2013 година от Англия , в отлично състояние с него е излизано два пъти на лов (единият път с успех) . На него има монтирана уникална стойка направена от АРМСТУНИНГ (Шамана) за чешка комбинация ZH 304. Към комплекта има и 3 вида различни по височина стойки за уивър база , увеличител 2х . Бързомера е с 10 степени увеличение на интензитета на осветеност на точката плюс опция с 2 степени за NV уреди . Ето линк с още информация за бързомера http://www.vortexoptics.com/product/vortex-sparc-red-dot-scope Цената на коплекта ( със стойката ) 400 лв. Тел. за контакт 0887633235 София
 3. Пушката е капарирана за колега от форума , остава бързомера със стойката на който цената е 400 лв. . За повече информация на посочения телефон защото не влизам често в сайта.
 4. Продавам комбинирана пушка Brno ZH304 12/70 и 7х57R . Пушката е в добро състояние , поддържана е много добре няма следи от ръжда и язви , с нормални следи от употреба. В комплект с бързомерец VORTEX SPARK 2MOA , закупен 2013г. от Англия с нисък монтаж на фирма "Армс тунинг" (Шамана) , стойка за оптика на фирма ВАЯ91 с рингове 1 инч и около 20 патрона 7 х 57R на RWS i GEKKO ---Цената на комплекта е 1500 лв . --- Бързомера може да се продаде отделно само в случай , че първо е продадена пушката . --- Стойката на ВАЯ и патроните са бонус към комплекта. София ТЕЛ. за контакти 0887633235 Мишената е с прострелка на бързомера на 70 метра.
 5. mak

  Продавам комбинация

  Моля обявата за ключ . Благодаря
 6. mak

  Продавам комбинация

  Колега много си оригинален.Изчакай, малко остана. Весели празници на всички колеги.
 7. mak

  Продавам комбинация

  1000 + 250 = ? до Великден.
 8. mak

  Продавам комбинация

  Хайде колеги няма ли някой желаещ за тази красавица , може би на някой ще му върши повече работа и ще има слука отколкото на мен да ми седи в касата.
 9. mak

  Продавам комбинация

  Колега не ме интересува бартер , но ми е интересно каква е колата . Благодаря и наслука !!
 10. mak

  Продавам комбинация

  Колега 1250 лв е последната цена ! Промоцията е валидна до Великден . След това я спирам от продажба .
 11. mak

  Продавам комбинация

  Нова цена 1299 лв. !!! За повече информация на горепосочения телефон.
 12. mak

  Продавам комбинация

  Няма гладки цеви
 13. mak

  Продавам комбинация

  Колеги отново в продажба , но вече само пушката и стойка за оптика на ВАЯ91 , плюс малко подаръци ...... Цена 1350лв
 14. Продавам комбинирана пушка Brno ZH304 12/70 и 7х57R . Пушката е в добро състояние , поддържана е много добре няма следи от ръжда и язви . Приклада и ложата са обработвани с ленено масло и впоследствие пчелен клей и восък. Продава се в комплект с оптика МЕОПТА 4х32А със стойка на ВАЯ91 , мерен кръст 4А и бързомер HAWKE 4МОА със стойка. Намира се в София . Телефон за връзка 0887633235. ЦЕНА за пушката 1400 лв. , оптиката 250лв със стойката , бързомера 150лв със стойката. При желание да се закупи всичко в комплект цената е 1600лв.
 15. Доколкото знам изпитите на тези които не са минали или тези които са нямали възможност да отидат на определените дати са юни месец : )
 16. те ти дават протокол чрез който те приемат в ловна дружинка и чрез нея вече ти издават билета за придобито право на лов ... а с билета вече можеш да си копуваш пушки патрони и тн.
 17. Взех изпита и вече мога да се нарека ваш колега : )
 18. Ами господине сигурно този профил е на баща ми и пиша от него ..... благодаря за изслушването !!!
 19. Вярно е от мерака по голямо няма!!! аз правя 18 януари и искам а знам дали ще има април курсове по софийско или етрополско ????
 20. всеки 2 -ри ловец?!?!?! Ами говори за тези дето не са виждали и гора и изобщо неразбират .... така като говориш в множествено число включваш и тези които са поколение на ловджии и това им е страст!!! И не искат да станат такива защото е мода.!!!! И на теб сега можеби ти се иска да няма курсове защото си ги изкарал вече или защото във вашата дружинка са дошли повечко новобранци и им гледаш сеира!!! НЕ ВСИЧКИ СА КАТО ТЯХ , ЗАПОМНИ!!!!! И има такива които сега ще карат курсовете и са или ще бъдат по-добри ловци от тебе защото им е предадено по наследство.
 21. значи да разбираме че изпити за нови ловци ще има март месец ???
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.