Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

mak

Ловец
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by mak

 1. Здравейте колеги, продавам горепосочената карабина.Закупена е от мен 2015г. , настрел около 250 патрона. Механичните мерни прибори са батю с фиброоптика. Има поставена стоманена база в оръжейно ателие Армстунинг.Продава се заедно с всичките аксесоари с които е закупена а именно - два броя допълнителни заттилъци за приклада, пет броя регулиращи пластини пак за приклада,секретна ключалка за спусъка, два броя бързи антабки плюс кожен чохъл за защита на приклада,синтетичен ремък с противоплъзгащ силикон и мек калъф за транспортиране. Пушката е с нормални за год
 2. Здравейте колеги, Заменям оптика Vortex Strike Eagle1-6×24 ARBDC закупена на 15.07 2016г.Само е монтирана от Шамана и простреляна,не е ходила на лов.Визуално и технически неразличима от нова. Има 11 степенна подсветка видима и при силна светлина,прицелната марка е гравирана за по голяма сигурност..Резервната батерия за подсветката е в самата капачка.Оптиката е с безусловна VIP гаранция валидна за целия свят.Гаранционното обслужване е безпроблемно, пробвано е при друга оптика на тази марка.Заменям я за оптика с по-голяма предна леща, по възможност за употребяван Nikon1.5-6 x42.Правя тази с
 3. Продавам бързомерец Vortex Spark 2MOA . Бързомера е закупен 2013 година от Англия , в отлично състояние с него е излизано два пъти на лов (единият път с успех) . На него има монтирана уникална стойка направена от АРМСТУНИНГ (Шамана) за чешка комбинация ZH 304. Към комплекта има и 3 вида различни по височина стойки за уивър база , увеличител 2х . Бързомера е с 10 степени увеличение на интензитета на осветеност на точката плюс опция с 2 степени за NV уреди . Ето линк с още информация за бързомера http://www.vortexoptics.com/product/vortex-sparc-red-dot-scope Цената на коплекта ( със стойката )
 4. Пушката е капарирана за колега от форума , остава бързомера със стойката на който цената е 400 лв. . За повече информация на посочения телефон защото не влизам често в сайта.
 5. Продавам комбинирана пушка Brno ZH304 12/70 и 7х57R . Пушката е в добро състояние , поддържана е много добре няма следи от ръжда и язви , с нормални следи от употреба. В комплект с бързомерец VORTEX SPARK 2MOA , закупен 2013г. от Англия с нисък монтаж на фирма "Армс тунинг" (Шамана) , стойка за оптика на фирма ВАЯ91 с рингове 1 инч и около 20 патрона 7 х 57R на RWS i GEKKO ---Цената на комплекта е 1500 лв . --- Бързомера може да се продаде отделно само в случай , че първо е продадена пушката . --- Стойката на ВАЯ и патроните са бонус към комплекта. София ТЕЛ. за контакти 0887633235 Мише
 6. Моля обявата за ключ . Благодаря
 7. Колега много си оригинален.Изчакай, малко остана. Весели празници на всички колеги.
 8. 1000 + 250 = ? до Великден.
 9. Хайде колеги няма ли някой желаещ за тази красавица , може би на някой ще му върши повече работа и ще има слука отколкото на мен да ми седи в касата.
 10. Колега не ме интересува бартер , но ми е интересно каква е колата . Благодаря и наслука !!
 11. Колега 1250 лв е последната цена ! Промоцията е валидна до Великден . След това я спирам от продажба .
 12. Нова цена 1299 лв. !!! За повече информация на горепосочения телефон.
 13. Колеги отново в продажба , но вече само пушката и стойка за оптика на ВАЯ91 , плюс малко подаръци ...... Цена 1350лв
 14. Продавам комбинирана пушка Brno ZH304 12/70 и 7х57R . Пушката е в добро състояние , поддържана е много добре няма следи от ръжда и язви . Приклада и ложата са обработвани с ленено масло и впоследствие пчелен клей и восък. Продава се в комплект с оптика МЕОПТА 4х32А със стойка на ВАЯ91 , мерен кръст 4А и бързомер HAWKE 4МОА със стойка. Намира се в София . Телефон за връзка 0887633235. ЦЕНА за пушката 1400 лв. , оптиката 250лв със стойката , бързомера 150лв със стойката. При желание да се закупи всичко в комплект цената е 1600лв.
 15. Доколкото знам изпитите на тези които не са минали или тези които са нямали възможност да отидат на определените дати са юни месец : )
 16. те ти дават протокол чрез който те приемат в ловна дружинка и чрез нея вече ти издават билета за придобито право на лов ... а с билета вече можеш да си копуваш пушки патрони и тн.
 17. Ами господине сигурно този профил е на баща ми и пиша от него ..... благодаря за изслушването !!!
 18. Вярно е от мерака по голямо няма!!! аз правя 18 януари и искам а знам дали ще има април курсове по софийско или етрополско ????
 19. всеки 2 -ри ловец?!?!?! Ами говори за тези дето не са виждали и гора и изобщо неразбират .... така като говориш в множествено число включваш и тези които са поколение на ловджии и това им е страст!!! И не искат да станат такива защото е мода.!!!! И на теб сега можеби ти се иска да няма курсове защото си ги изкарал вече или защото във вашата дружинка са дошли повечко новобранци и им гледаш сеира!!! НЕ ВСИЧКИ СА КАТО ТЯХ , ЗАПОМНИ!!!!! И има такива които сега ще карат курсовете и са или ще бъдат по-добри ловци от тебе защото им е предадено по наследство.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.