Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

chocholov

Ловец
 • Мнения

  8
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Здравейте. Отварям тази тема за да ви попитам как да хвана живи диви зайци с помоща на капан. Искам да хвана зайците за да ги пусна в друг район. Ако някой знае как се прави капан за да хвана живи диви зайци нека да сподели. Знам само че капана трябва да е на заешка пътека.
 2. Здравейте. Отварям тази тема защото много хора се чудят куи са най-добрите чашки 5.5 мм за ловна заек сврака и гарван. Ако някой знае куи са моля да пише
 3. Здравейте. Отварям тази тема за да ви попитам на каква възраст трябва да е гончето за да почна обучението му за лов на заек
 4. А можели да се стреля с въздухарка в село. Имам предвид по свраки врапчета пръхове или по кутики и бутилки
 5. Здравейте. Отварям тази тема за да ви попитам какво да правя ако срещна диво животно в гората? Аз почти всеки ден от лятото излизам в гората или да търся труфели или да разкарвам моето куче или просто тъй да се разкарвам с приятели, имам и една въздухарка . Та и вапросат ми е какво да правя ако срещна или ако ме нападнат диво прасе, чакал, лисица, язовец или д.р диви животни в гората, а аз имам само въздушна пушка в рацете си? Ако стрелям с въздухарката по животно то ще се изпрашили и да избяга или напротив ще ме нападне и как да предотвратя това?
 6. На 2 години е пушката. Тя е кам 400 изтрела. Пушката е китайска за 80лв чупеща се с рачно зареждане. Чашки използвам 5.5мм аломиниови за 5лв. Мага да сваля и раня сврака но немога да я убия. Мисля че е заради чашките.
 7. Здравейте. Можели чупеща се ваздушна пушка 5,5мм с ръчно зареждане да убие или рани заек акое на 2 години.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.