Jump to content

chocholov

Ловец
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте. Отварям тази тема за да ви попитам как да хвана живи диви зайци с помоща на капан. Искам да хвана зайците за да ги пусна в друг район. Ако някой знае как се прави капан за да хвана живи диви зайци нека да сподели. Знам само че капана трябва да е на заешка пътека.
 2. Здравейте. Отварям тази тема защото много хора се чудят куи са най-добрите чашки 5.5 мм за ловна заек сврака и гарван. Ако някой знае куи са моля да пише
 3. Здравейте. Отварям тази тема за да ви попитам на каква възраст трябва да е гончето за да почна обучението му за лов на заек
 4. А можели да се стреля с въздухарка в село. Имам предвид по свраки врапчета пръхове или по кутики и бутилки
 5. Здравейте. Отварям тази тема за да ви попитам какво да правя ако срещна диво животно в гората? Аз почти всеки ден от лятото излизам в гората или да търся труфели или да разкарвам моето куче или просто тъй да се разкарвам с приятели, имам и една въздухарка . Та и вапросат ми е какво да правя ако срещна или ако ме нападнат диво прасе, чакал, лисица, язовец или д.р диви животни в гората, а аз имам само въздушна пушка в рацете си? Ако стрелям с въздухарката по животно то ще се изпрашили и да избяга или напротив ще ме нападне и как да предотвратя това?
 6. На 2 години е пушката. Тя е кам 400 изтрела. Пушката е китайска за 80лв чупеща се с рачно зареждане. Чашки използвам 5.5мм аломиниови за 5лв. Мага да сваля и раня сврака но немога да я убия. Мисля че е заради чашките.
 7. Здравейте. Можели чупеща се ваздушна пушка 5,5мм с ръчно зареждане да убие или рани заек акое на 2 години.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.