Jump to content

policeman

Ловец
 • Content Count

  234
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  boiukov
 • Оръжие
  beretta 686 ,sauer 202,cz 455 , staer M9
 • Куче
  kurzhaar
 • МПС
  Mitsubishi Pajero
 • Град
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

1,027 profile views
 1. Поради повреда на горе посочения телефон, може да звъните на тел.0888822892 или 0888867720 .
 2. Така е колега, може би е още рано за такива продажби, масово хората почват да търсят карабини месец преди откриването на едрия лов, което е голяма грешка според мен,но хора разни!
 3. Няма ли желаещи за тази хубава пушка!
 4. Закупена е преди около 5.5 години, настрел около 500 патрона, поддържана е перфектно което видимо и цевта е в отлично здраве имайки предвид групите които прави, причината за продажба е желанието на собственика да закупи па висок клас оръжие!
 5. Оптиката не се продава ! За сериозни купувачи е възможен лек коментар на цената ! За тези които разбират от тази система оръжие,сменени са газовата камера буталото и семерингите със новите стоманени такива като на Ендуранс модела с цел избягването на проблеми които даваха старите дуралуминиеви части !
 6. Продава се Benelli Argo калибър 3006 ! Пушката се продава с леопод база за монтаж на оптика ,както и допълнителен 10 заряден пълнител,с дървен приклад от висок клас орех,както и полимерен оригинален приклад и куфар ! Телефон за връзка 0882029022 Николай !
 7. Благодаря за отговора колега! Аз имам Цайс Варипойнт и съм изключително доволен и никога няма да сменя марката Цайс,но тази оптика,поне както я дават по параметри е нещо уникално като се има предвид че е с новите НТ лещи,плюс това не излиза всеки ден нов модел на Цайс така че дори и да е по скъпа май ще си заслужава покупката !!
 8. Впечатления,мнения и цени !
 9. Колега Филипе,оптиката която презентираш е много добра,но определено не става за всякакъв вид лов ! Например, ще е много трудно да не кажа невъзможно да се прицелиш с нея в сумрак без да се налага да светкаш с нещо допълнително,относно големите дистанции също незнам какво имаш предвид,но за мен тавана за успешен изстрел с тая оптика е 200-250м.преко сили !
 10. Колега погледни Docter Unipoint 2.5-10x50 скала 4-0, в Армада в момента са на промоция 1850лв.! Много добра оптика среден клас с лещи на Цайс,много финни кръст и точка,като кръста е в първа фокална а точката във втрора фокална равнина !
 11. А по принцип колега може да се произведе добър изстрел с оптика с параметри от 1-4 на по далечно разстояние но просто е по трудно предвид това, че мишената изглежда доста малка в оптиката дори на увеличение 4,затова колегите ти препоръчват оптика с по универсални параметри 1.5-6 или още по добре 2.5-10, или 2-12 на сваровски,тъй като при тях можеш да вдигнеш увеличението и при по добра видимост на мишената съответно да произведеш по прецизен изстрел !
 12. Възможен е и по далечен успешен изстрел със механични мерни прибори,само че не от човек дето е хванал пушката вчера и днес вече казва аз мога да стрелям перфектно !!! Спортните стрелци целят на 10 м върха на кърфичка щото това представлява десетката на спортната мишена,та умножете тази цел на 500м и ще видите че не е невъзможно и то на мишена човешка фигура висока 1.80м !!!
 13. Ице,би ли ни показал как точно трябва да изглегда тая пушка,че аз лично съм я виждал в оригинал и е толкова постна откъм дървения че нямам думи,сега с новата премяна е като бижу! Но все пак ще ми е любопитно да видя ти какво ще ни покажеш или само празни приказки си разхвърляме из форумите .
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.