Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

policeman

Ловец
 • Мнения

  234
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Всичко публикувано от policeman

 1. Поради повреда на горе посочения телефон, може да звъните на тел.0888822892 или 0888867720 .
 2. Така е колега, може би е още рано за такива продажби, масово хората почват да търсят карабини месец преди откриването на едрия лов, което е голяма грешка според мен,но хора разни!
 3. Няма ли желаещи за тази хубава пушка!
 4. Закупена е преди около 5.5 години, настрел около 500 патрона, поддържана е перфектно което видимо и цевта е в отлично здраве имайки предвид групите които прави, причината за продажба е желанието на собственика да закупи па висок клас оръжие!
 5. Оптиката не се продава ! За сериозни купувачи е възможен лек коментар на цената ! За тези които разбират от тази система оръжие,сменени са газовата камера буталото и семерингите със новите стоманени такива като на Ендуранс модела с цел избягването на проблеми които даваха старите дуралуминиеви части !
 6. Продава се Benelli Argo калибър 3006 ! Пушката се продава с леопод база за монтаж на оптика ,както и допълнителен 10 заряден пълнител,с дървен приклад от висок клас орех,както и полимерен оригинален приклад и куфар ! Телефон за връзка 0882029022 Николай !
 7. Благодаря за отговора колега! Аз имам Цайс Варипойнт и съм изключително доволен и никога няма да сменя марката Цайс,но тази оптика,поне както я дават по параметри е нещо уникално като се има предвид че е с новите НТ лещи,плюс това не излиза всеки ден нов модел на Цайс така че дори и да е по скъпа май ще си заслужава покупката !!
 8. Впечатления,мнения и цени !
 9. Колега Филипе,оптиката която презентираш е много добра,но определено не става за всякакъв вид лов ! Например, ще е много трудно да не кажа невъзможно да се прицелиш с нея в сумрак без да се налага да светкаш с нещо допълнително,относно големите дистанции също незнам какво имаш предвид,но за мен тавана за успешен изстрел с тая оптика е 200-250м.преко сили !
 10. Колега погледни Docter Unipoint 2.5-10x50 скала 4-0, в Армада в момента са на промоция 1850лв.! Много добра оптика среден клас с лещи на Цайс,много финни кръст и точка,като кръста е в първа фокална а точката във втрора фокална равнина !
 11. А по принцип колега може да се произведе добър изстрел с оптика с параметри от 1-4 на по далечно разстояние но просто е по трудно предвид това, че мишената изглежда доста малка в оптиката дори на увеличение 4,затова колегите ти препоръчват оптика с по универсални параметри 1.5-6 или още по добре 2.5-10, или 2-12 на сваровски,тъй като при тях можеш да вдигнеш увеличението и при по добра видимост на мишената съответно да произведеш по прецизен изстрел !
 12. Възможен е и по далечен успешен изстрел със механични мерни прибори,само че не от човек дето е хванал пушката вчера и днес вече казва аз мога да стрелям перфектно !!! Спортните стрелци целят на 10 м върха на кърфичка щото това представлява десетката на спортната мишена,та умножете тази цел на 500м и ще видите че не е невъзможно и то на мишена човешка фигура висока 1.80м !!!
 13. Ице,би ли ни показал как точно трябва да изглегда тая пушка,че аз лично съм я виждал в оригинал и е толкова постна откъм дървения че нямам думи,сега с новата премяна е като бижу! Но все пак ще ми е любопитно да видя ти какво ще ни покажеш или само празни приказки си разхвърляме из форумите .
 14. Филип е прав,всяка оптика от среденклас нагоре ще издържи!
 15. Tanatci,ей сега си правих експеримент по твоето твърдение за пусната подсветка,ако си прикладвал добре и не мърдаш главата си няма как точката да ти избяга от погледа и да смени яркоста си както казваш ти,това се случва в момента когато си мръднеш главата и в оптиката се образува сянка,а що се отнася до фокуса за който говори Шамана това се случва наистина но когато на 5 метра се опиташ да стреляш на увеличение 10 за далечните цели не се получава,пробвах като сложих пушката на станок ,определих си няколко цели близки и далечни и въртях увеличението-точката остава неподвижна в целта и както казах на цели над 40-50 метра всичко е ок просто на много близките цели когато сложиш максимално увеличение ще трябва да коригираш и фокуса,но аз не познавам някой толкова тъп дето на 10 м стреля на увеличение 10 !
 16. Shamane,може ли малко по подробно обяснение,тъй като и аз имам такава оптика и за момента се държи перфектно без да съм забелязъл каквото и да е отклонение във фокуса между кръста и точкката при каквото и да е увеличение!!!!
 17. Просто класика,това е то,перфектно изпълнение на оръжие и украса !!!!!!
 18. По принцип,правилото е пушката се регулира спрямо стрелеца а не обратното !!!
 19. Но това е горе-долу,ако искаш да е точно за теб,отиваш при майстор на приклади и си правиш по твоите размери и вкуксове !!!
 20. Ами осреднени параметри колега,които пасват горе долу на всякакви ръстове !!!
 21. Найдене,пожелавам ти в съвсем скоро време да се сдобиеш с Блазер и да ловуваш с нещо което наистина ще ти носи удоволствие дори само като го държиш в ръцете си,аз съм така със Зауера и наистина удоволствието е огромно!!!!
 22. Относно лотарийте,приятелю,не ми трябва да спечеля от тото за да си купя Блазер ! Печеля достатъчно че да мога да си позволя да притежавам няколко Блазера ако поискам,но казах ти НЕ МЕ КЕФИ,НЕ МИ ДОПАДА или както искаш си го интерпретирай,просто приеми че хората харесват различни неща и спри да налагаш собственото си мнение постоянно !!!! Наслука и нищо лично,можем да бъдемприятели когато не си говорим само за Блазер !!!
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.