Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

IordanHristov

Ловец
 • Мнения

  7
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  iordan
 • Град
  София
 • ЛРД
  1980

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Продавам чисто нови бинокли Оптикрон от висок и среден клас. Всички модели са водоустойчиви, а високият клас са с гаранция от 30 години. Освен бинокли, на сайта Opticron.bg има също описания на монокли и зрителни тръби. Вижте ревюто на някои от най-добрите модели на марката DBA VHD+ и Imagic BGA. Тези два модела са правени в Япония и са с 30 години гаранция. Интересен е моделът Imagic IS, който е стабилизиран и може да се ползва при влошени светлинни и метеорологични условия като силен вятър.
 2. Здравейте, предполагам, че тази статия за какъв бинокъл да си купя? ще ви бъде полезна. Има полезни описания за параметрите на биноклите. В сайта са изброени и няколко модела бинокли , монокли и зрителни тръби на Оптикрон, които са с отлично съотношение цена качевство. Препоръчвам модела Imagic BGA VHD 8.5x50, който е супер просветен и отличен за ползване при сумрак.
 3. През изминалите няколко дни, на изложението Природа, Лов и риболов в Пловдив минаха много колеги, които одобриха модела Оптикрон Imagic. Бинокъла е наистина е страхотен. Супер светъл, остър и с 30 години гаранция. По-бюджетните варианти са Оптикрон Discovery. Също много качествен бинокъл с магнезиев корпус. На изложението имаше и доста голям интерес към монокли, така че съм качил два варианта в различните класове. Вижте моноклите на Оптикрон тук. Ако някой се интересува може да пише.
 4. Оптикрон с нов каталог за 2018 г. Вижте новостите в новия им каталог тук.
 5. View Advert продавам бинокли Оптикрон Продавам чисто нови бинокли на английската марка Оптикрон с много добро съотношение цена качество. Моделите са много подходящи за наблюдение на открито или в гора. Също така са доста просветене, което ги прави подходящи за наблюдение в сумрак. Също така имам леки и компактни модели подходящи за носене в джоба на якето. Вижте биноклите на Оптикрон тук. За въпроси пишете на лични или звънете на тел 0888409907 Advertiser opticron Date 11/08/2017 Price 290.00 BGN Category Others
 6. Тази обява е ЗАВЪРШЕНА

  • ПРОДАВАМ
  • НОВО

  Продавам чисто нови бинокли на английската марка Оптикрон с много добро съотношение цена качество. Моделите са много подходящи за наблюдение на открито или в гора. Също така са доста просветене, което ги прави подходящи за наблюдение в сумрак. Също така имам леки и компактни модели подходящи за носене в джоба на якето. Вижте биноклите на Оптикрон тук. За въпроси пишете на лични или звънете на тел 0888409907

  290,00 лв.

 7. Продавам чисто нови бинокли на английската марка Оптикрон с много добро съотношение цена-качество. Моделите са много подходящи за наблюдение на открито или в гора. Също така са доста просветени, което ги прави подходящи за наблюдение в сумрак. Имам леки и компактни модели, подходящи за носене в джоба на якето. Вижте моделите на марката Оптикрон тук. За въпроси пишете на лични или звънете на тел 0888409907
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.