Jump to content

лудорец

Модератор киноложки клубове
 • Posts

  960
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

лудорец last won the day on August 11 2011

лудорец had the most liked content!

About лудорец

 • Birthday 02/21/1978

Допълнителна информация

 • Име
  tihomir
 • Куче
  лудогорски гончета

Recent Profile Visitors

4,535 profile views

лудорец's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

113

Reputation

 1. Желю,нямам идея за това събрание на КБГс.Баня и за дневният ред.Пак казвам-нямаме даже и запитване отностно членство на човек като единица или група хора до момента.
 2. Относно писанията на колеги от форума. От доста време се наблюдава една тенденция-всички са некадърни и невзрачни с изключение на НКБГгр.Пазарджик.Дет се вика лошо няма,така им харесва,така правят.Уточнявам,че се познавам с голяма част от тях.Прекалената агресия която влагат някои от тях-с нетърпение на различно мислещи, води само до изостряне на отношенията между симпатизантите на породата.Поредната сага-КБГс.Баня се обединило с БКК за БЛГ. Това не е вярна информация,нямаме и официално запитване до този момент.Всичко останало е една жена каза на един чичко,пък той на една леля и т.н. Ако има желаещи да работят с нас,първо трябва да са съгласни с нашият устав и стандарт и тогава да подадат молба за членство и евентуално да бъдат приети на общо събрание.Не делиме хората.Всички са добре дошли стига да се съобразяват със законите на клуба. Набеждаваният, за проваляне на гатер Бертоне,е готов да застане и на очни ставки с обвиняемите-какво, как ,защо и къде.Предложението е от много отдавна,но НКБГгр.Пазарджик си мълчи и ходи да слага минуси и трие снимки и постове,когато нямаше такава скала за рейтинг през тези години.
 3. Честит празник.Съединението е едно от най-важните събития случили се в пределите на България.Нека не се забравят достойните-целият народ тогава,особено Пловдивчани.Замислете се,вместо да се поздравявате на групички.
 4. Спирам,няма смисъл.Жив,здрав и все така жизнерадостно компетентен и заядлив бъди във всички теми.Съжелявам,че ти паднах на нивото.Извинявам се. Ти си гордоста на всички българи.Създраве.Много слука.
 5. За мошениците търгаши до тук от мен,няма да слизам повече,достатъчно им правих кефа.Просто не мога да започна да обиждам кучетата на други.Моите помии поне излизат някъде. Не само виртуално да пълнят обявите за продажби със съмнителни родословия.
 6. Смешен си ти,как беше мошенико-ТОПМЕНТАТА,май така те знаят,пък какво си спосорирал бе ,нещо се самозалъгваш,сигурно си правил сметка да избиеш от участници,но то само 3 кучета се явили. Не знам какви бараци сънуваш,какви гонили,ебати и лъжеца нещастен.
 7. Дебелак добруджански,когато започнеш да вадиш от джоба си за идея някаква тогава патъркай. Не гледай все в канчето на другите.Всичко си плащат хората,когато няма спонсор.Нещо непознато за теб.Много внимание ти обърнах.
 8. Христо,много простотия,злобарщина и комплексарщина има в милата ни татковина. Не се впрягай.
 9. Браво на всички,Георги ти също имаш принос,нека лудогорското гонче тържествува. Не забравяйте,че имаме още дълги години работа,не се отпускайте.Не се поддавайте на провокацийки от разни електрончета бродещи незнайно къде в пространството. Поклон.
 10. Ти тези работи като ги пишеш,вярваш ли си?Само за едно съм съгласен 10-15 години,но за 100-200 разплодника....никакъв шанс,а и всички знаем на кой клуб си симпатизант.
 11. Пак парите му на уста...много ли ги обичкаш,завалията,дайте му да цуцурка. И на онези лакейчета с плюсчетата също.
 12. Коя е тази душичка непризнаваща нищо и никого?Ми, ако ще,точно неговото мнение е без абсолютно никаква стойност.Що пък тези българи да имат животни разни. Епа такова животно нема-казал шопа като видял жирафа в зоопарка.
 13. То няма разбиране и това е.Моля престанете.Лека нощ.
 14. Тошко престанете да се дракате.Не обиждайте кучетата-те не са виновни.Те като обиждат наши,то вие не им падайте на нивото.
 15. Моля,кой приключвал.Заслуга за тези наши и ваши имате основно вие,не някой друг.Разделението го направи някой...но кой ли е той?Ами който не знае да се връща да чете 200-300 страници назад и ще се разбере.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.