Jump to content

Ивич

Ловец
 • Posts

  220
 • Joined

 • Last visited

About Ивич

 • Birthday 07/09/1962

Допълнителна информация

 • Име
  Иван
 • Оръжие
  Фабарм Н35, Берета S55, Меркел SR01300Win,МеркелKR1308Win
 • Куче
  БГ гончета 2бр.
 • МПС
  G 230
 • Град
  Пещера
 • ЛРД
  Сокол

Recent Profile Visitors

1,974 profile views

Ивич's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

94

Reputation

 1. Колега, цена за двете? Поздрави, Ивич
 2. Полски колега, но може да се покаже и Румънски, Литовски и т.н. варианти
 3. Колега, кутията ти е пълна и не можеш да получаваш съобщения! Поздрави!
 4. Благодаря за отговора! Надявам се ,че е това. Не бях го забелязал по рано , "загубих" го за 12 дни и когато го намерих го огледах обстойно. Чак тогава забелязах това петно но въпреки притеснението кучето се държеше нормално. Все пак сега ще ми е по спокойно! Поздрави!
 5. Здравейте , наскоро забелязах в носа на кучето ми нещо белезникаво , в лявата ноздра. Изглежда като тъкан с белезникаво-розов цвят. Няма теч на секрети! Опитах внимателно с клечка и памук да го извадя ако е чуждо тяло, не става ! Кучето е на 10м. и видимо не му се отразява нито на апетита нито на поведението. Какво ще ме посъветвате да предприема ?Благодаря в аванс!
 6. Поздрави за слуката! И чисти попадения, браво! Как изглежда раната от другата страна колега? Пробван ли е този куршум на прасе? Поздрави!
 7. Честито и да са живи и здрави! Кой е бащата?
 8. Кучката е Роса на Торментора.Раждана е 1993г.Има я някъде във форума ...далече назад.
 9. Адмирации за написаното! Сълко казва същото и много други така разбират гончето, най-напред са ловните качества. Стандарта описва 90% външни белези! Клуба си е клуб но масата и силата е в ловците , които хранят, учат и ловуват.Където има лов там ще има и добри кучета. Ако ги няма тях няма да ги има и тези от Русе или който и да е клуб. Мисля,че е задължително да се издирват добри работни кучета и да се ползват контролирано. Има много кучета без родословия написани но на практика се знаят до десето коляно назад. На 1114стр. бях написал нещо , на някои не им се хареса но кучето си лае ,а кервана си върви и така! Поздрави!
 10. Бурхан аби имаш от най-истинските гончета! Дай Боже един ден повечето БГ да са като тях! Другото са 1114стр. приказки...с някои изключения!
 11. Страшна банда!Едно голямо браво! Виждат се вече плодовете на правилната работа. Поздравявам и доктора , а и всички от неговата "кръвна група", които милеят за БЛГ!
 12. " Не сме народ , а мърша , туй ще кажа и ще свърша..." Петко Славейков, 1875г. Нищо ново под слънцето! Българите сами ще се унищожим. На нас врагове не ни трябват!
 13. Много благодаря за отговора колега! Поздрави и наслука!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.