Jump to content

дядо

Ловец
 • Posts

  38
 • Joined

 • Last visited

About дядо

 • Birthday 07/30/1949

Допълнителна информация

 • Име
  Здравко Петков
 • Оръжие
  Иж 27 М , Wincheester SXR 30-06, Remington 597 / 22LR, ИЖ 18 МН 223 Rem
 • Куче
  поинтер

Recent Profile Visitors

921 profile views

дядо's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Станало е пръскане на пари /много/ и много медиен шум! Ефекта е равен на нула.
 2. Ми то физономията и тялото ми не са като за фотосесия! Такива са изключение. Да напишеш 10 страници с празнословия от типа: еее браво, ... честита слука, ...супер изстрел, ....арна е ... и още доста такива едва ли е геройство или носи полезна информация някому /осве натрупване на брийки постове/! Пиша във форума когато мисля че имам какво точно да кажа и съм убеден че съм помогнал на колега. По чесо чета и съм научил твърд много от ония които пишат по същество, споделят опи от практиката си. Доста оттях напуснаха тоя форум за съжаление! Мисля че нито с дума не съм засегнал дамата - обект на фотоцесията моите уважения към всеки човек бил той красив или не, умен или не толкова , и т.н. Всеки е такъв какъвто го е майка родила и за себеси всеки е добър. Моето мнение за даден човек, като одобрение или не едва ли ще го промени, затова приемам и уважавам хората такива кавито са! Те няма да се променят заради моя хатър . . . Поста ми беше аресиран към ония колеги кото нямат каво да кажат и . . . го казват! Всеки труд е достоен за уважение! Моля модовете ако намират отговора ми за спам и не по темат /което си е така/ да го изтрият.
 3. Явно доста хора от форума са били прекалено дълго време У гората или по някаква друга причина не са виждали жена на живо или поне на снимка. Не виждам друго смислено обяснение на всички писания и суперлативи които напълниха 5 страници в "темата Фотосесия на . . . .". Много здраве и слука на всички!
 4. Привет pile Твърдо да! Удобна ми е височината. Има си и други предимства малко по-високата оптика, ама не ми се ще да раздухвам спорове. Самия монтаж може да е със 7-8 мм по нисък, а ринговете с 12-15 мм. Разстоянието между обектива и цевта е достатъчно голямо за да се намали височината поне с 20-23 мм, но на мен така ми е по-добре. Бъди здрав. Радвай на добра слука и верни приятели!
 5. Те т'ва е новата придобивка. http://www.sutter-gmbh.de/Rifle-Scopes/Ill...0-MD::1669.html Критикувана и оплювана от хора недопускащи че оптика чиято цени се изписва с по-малко от четири цифри изобщо не може да е опика. Снайперисти няма да ставаме, ама за нуждите на лова си е чудесна! Може би други ги дразни това, че покупката не е минала през джоба на нашенските "търговци"! Това си е техен проблем. Изработката на добър монтаж също не е сериозен проблем, /дори не е нужно да си шаман /стига човек да не е с две "леви". Наличието на фреза, подходящ материал и няколко часа са достатъчни. п.п. Ето и една идея за монтаж на . . . . кой каквото си е наумил. Аз поставям малка видеокамера с осемкратно приближавне. Поучават се добри клипчета!
 6. Под бутона "Search" има поле за отметка "Include title and description". Кликни върху него да се появи отметката и след това кликни на "Search" Така всичко си идва на мястото . Всичко добро и дано намериш това което търсиш.
 7. Ето как разреших проблема с монтажа. Адаптер от 11 мм към 21 мм уйвър. Изнесен е 45мм по-назад. Материала е титан и оше не е анодиран , но и това ще стане скоро. Отне ми няколко часа кокорене около фрезата, но се получи прилично. Оптиката не е най-подходящата, но скоро ще е сменена.
 8. Ееееей, ама то възраста не е ПОРОК бре що се притеснявате. Колкото толкова! Вжно е на колко се чувства човек на това календара не е подвластен. Със здраве и НАСЛУКА!!!!
 9. Натискаш ги една по една от едната страна а те след леко щракване се плъзват почти свободно. Успех и на слука.
 10. Пак е добре. При нас казват пари въобще няма! Правете каквито щете! Винаги има по-лошо от лошото.
 11. Малко онагледяване - не са чак толкова истински, ама са си от време оно!
 12. Един колега беше голям зевзек ноооо за съжаление вече не е между нас често отговаряше на закачки по него възрастта му Мончееее 'га додиш на мяра ша фаниш вяра! Ако се понапънеш малко и се опиташ да помислиш с 'най-горния си израстък" /ако не те затруднява разбира се такава дейнос/ ще разбереш колко много истина има в тия няколко простички думи! Пожелавам ти никога да не остаряваш, ама няма как да стане, тъй че ще го проумееш все някога. Бъди здрав и се радвай на живота защото не е кой знае колко дълъг. Поздрави и много слука.
 13. Гръмни един и погледни какво е полепено по цевта! Дори и само това е достатъчно да не сложиш втори път арсеналски патрон в пушката си. Със здраве и наслука.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.