Jump to content

hunter77

Ловец
 • Posts

  186
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

hunter77 last won the day on January 2 2013

hunter77 had the most liked content!

About hunter77

 • Birthday 04/02/1977

Допълнителна информация

 • Име
  Танер
 • Оръжие
  cal.12, cal.22lr, cal.308win, cal.7,62x54
 • Град
  Силистра
 • ЛРД
  taner

hunter77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

184

Reputation

 1. Здравейте и поздравления за прекрасните трофеи. Надявам се да не бъда погрешно разбран но мисля, че ако лентичката с трибагреника се сложи така че белият цвят да е от ляво ще изглежда по красиво! Поздрави.
 2. Скоро разглеждах модела в един оръжеен магазин в Белгия. Имаше го в 30-06 и 9х62. Цената е еднаква и за двата калибъра - 2 400 евро
 3. Не можеш да получаваш лични!
 4. Бойко Борисов отишъл да тегли пари в банката, но си забравил личната карта. Касиерът му казва: - Ами, тук веднъж така Васил Найденов беше дошъл без лична карта, изпя ни песента от “Адаптация”, и ние му дадохме парите. Мариус Куркински пък ни изигра една пантомима. Може би и Вие ще направите нещо да ви идентифицираме? Борисов се почесал по темето: - Ами, не се сещам! Все някакви глупости ми идват в главата. - На едри банкноти ли ще ги искате, или на дребни?
 5. Думи на тъща: - Случихме на добър зет! Много е икономичен - с една салата 4 ракии изпива...
 6. Удостоверенията за подборен лов не подлежат на заверка колега. Да не би да са ви ги събрали "старите" удостоверения за да ви ги подменят с новите образци. Кога и къде си изкарал курса? Да не би да си попаднал в групата на "Параграф 22"?
 7. Този тип със сигурност е решил да ги отказва за винаги....
 8. Птицата беше кацнала на поляната и си похапваше нещо колега! Иначе нямаше как да премеря крачките . Благодаря за мнението все пак .
 9. Точно попадение с един изстрел и от мен. разстояние -74 крачки, калибър - 22лр, оръжие - Марлин резултат - сива врана 1бр.
 10. По време на изпит преподавателят пита студента: - Знаете ли какво е това изпит? - Разговор на двама умни хора по предмета. - А ако единият от тях е идиот? - Значи другият няма да получи стипендия. Студент влиза на изпит. - Знаеш ли? - Знам. - Какво знаеш? - Предмета знам. - Кой предмет? - На който се явявам. - А на кой се явяваш? - Защо се заяждате?
 11. Студентка решила да се омъжи. Вечерта на семеен съвет майка й казва на баща й: - Нищичко не знаем за бъдещия ни зет, не е зле да се срещнеш с него и да си поговорите по мъжки. Дъщерята организира срещата. - Какви планове имате за бъдещето, чух, че сте студент трети курс – пита бъдещият тъст. А кандидатът за женитба отвръща: - Най-напред ще се постарая да завърша института с Божията помощ... - Похвално! А къде смятате да живеете? - Ще си потърся високоплатена работа с Божията помощ... Майката изгаря от нетърпения да разбере какъв е бъдещият зет. - Млад, целеустремен, но кое най-много ми хареса... Той мен ме има за Бог!!! – отвръща доволен таткото.
 12. Здравей колега. Аз лично видя ли "цев" или "цевичка" "удрям" един здрав шомпол... ! Имам оръжие в този калибър (полуавтоматично)и поне веднъж годишно го почиствам основно. Преди години си купих комплект за почистване на кал.22 и още ми служи. Начинът на почистване на оръжието според мен зависи от модела или конструкцията на оръжието но не и от това дали се ползва редовно или не.
 13. Честит празник на всички, които имат повод днес. Наздраве и Наслука.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.