Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2018

margolin

Ловец
 • Мнения

  69
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  va
 • Оръжие
  IZH 54; Piper Bayard ; IZH 43 20/76; Vector 410/76
 • Град
  Sofia
 • ЛРД
  slivniza

Последни посетители

592 профилни разглеждания
 1. Здравейте колеги, искам да си купя флоберка 22 ЛР. Като цяло съм се насочил към ЧЗ, но съм си харесъл и един Сейвич Марк 2. Притеснява ме това, че цевта е много къса 16,5 инча или около 41 см. Някой стрелял ли е с такава карабина, и влошава ли се точността от късата цев. Благодаря предварително
 2. margolin

  нова пушка 410 кал.

  Забравих да ти кажа, че имат широк набор от патрони 20 калибър. Има не само различни номера но и различни грамажи. Аз ги ползвам от няколко години и съм доволен. Напоследък наблягам на български патрони защото не са лоши а и не финансирам разни турски гаражи и фабрички.
 3. margolin

  нова пушка 410 кал.

  Колега в Мусачево имат надцевки и автомати в 20 кал. Цената е около 700 лева. За съжаление текове в 20 кал. няма. Просто не се произвеждат в този калибър за сега. Поздрави
 4. margolin

  нова пушка 410 кал.

  в youtube има доста клипове за реален лов с 410 кал. Особенно италиански, защото те са запалянковци по този малък калибър. Аз също чакам с нетърпение сезона за да се пробвам в реални условия. Между другото Рос Арми го лансират на пазара от 7-8 години и си има мераклии. Все пак 12 кал. не е кой знае какво предизвикателство.Просто е най-универсален. От 10 години не съм излизал с 12 -ката, ходя с 20-ти.
 5. margolin

  нова пушка 410 кал.

  Въздухарки, наистина има много но за съжаление не са разрешени за лов в България.
 6. margolin

  нова пушка 410 кал.

  410 кал. Със съчми е ефективен до 25 метра.С бренеке обаче е съвсем различно. Доста е точен.
 7. margolin

  нова пушка 410 кал.

  Успоредките нещо бързо им свършват. Обаждах им се преди време и аз за успоредка - те ми казаха че са получили две. Отидох след една седмица да ги видя и ги бяха продали. За какъв лов мислиш да я ползваш ако си купиш?
 8. margolin

  нова пушка 410 кал.

  Колега успоредка 410/76 има в Росбулармс.Те внасят и цялата гама патрони. Пушките са Хуглу и са много готини иначе като оръж8е е интересно. Иска бързина и точност. Абе накратко е сериозно предизвикателство да ходиш на лов с него. Патроните са от #11 до 13/00 и бренекета. Аз си я взех за полето.успех при търсенето колега и наслука.
 9. margolin

  нова пушка 410 кал.

  Колегата пита за иж 18. В Мусачево няма Иж
 10. margolin

  нова пушка 410 кал.

  Аз пиша за калибър 410/76. Освен това пушката я нямаше налична а беше поръчана. Исках я с дървен приклад а я доставиха с пластмасов. А що се отнася до твоя въпрос за 12 или 20 кал.PVC попитай в РОС АРМИ в Пловдив. Ако я няма може да се навият да ти я внесат.
 11. margolin

  нова пушка 410 кал.

  20 калибър си имам а иж 18 си бях поръчал но я отказах защото когато пристигна беше с пластмасов приклад и със 100 лева над уговорената цена. Това ме подразни и се отказах.
 12. margolin

  нова пушка 410 кал.

  Цевта е 71 см. шок - слугов, предполагам че това е цилиндър. Теглото не съм сигурен колко е точно но е много лека. Има добър бой и е много удобна
 13. Купих си най-накрая и 410 кал. Тази година мисля да се пробвам на пъдпъдъка с нея пък то ще си покаже дали ще се надуваме или ще се червиме от срам. Пушката прилича по скоро на играчка отколкото на оръжие ама мерак отдавна за такава.
 14. Колега хвърли един поглед на Yieldiz. Турски са но автоматите им са с 5 години пълна гаранция. Правят също успоредки и надцевки от различен клас. По евтините са около 900-1000 лева. В София съм ги виждал в Дайкан. Погледни ги в сайта им. Мисля че са що годе качествени. Успех
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.