Jump to content

jeepka

Ловец
 • Posts

  308
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Куче
  немска овчарка

jeepka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. можеш стига да искаш да го направиш.аз сам го правил но трябва да вземеш двигателя заедно с електрониката.
 2. проверили тези хеща за които ти казах.зада провериш да ли включва предния мост вдигни го на крикове от пред включи двойното и хвани едната гума и заварти зада видиш да ли предава вартене към кардана и раздатката. ако има въртене само на това колело което вартиш без да се варти насрешното значи проблема е в хъбовете а не в раздатката. ако не можеш да се справиш обади се доктора го има моя номер предполагам и ти го имаш нали говорихме оня ден. успех
 3. кажи какво тояно те интересува,иначе са здрави мотори за руската армия и доста харчовити. имах три такива ,а единия беше с кардан към коша + задна скорост.
 4. значи все пак бях прав. следващия проблем е семеринга на главините.чрез тях вакума включва предния мост.но те неса скъпи.само гледай да ги сложи кадърен майстор.ако имаш нужда от помощт звънкай телефона го имаш.успех
 5. по новите са на прожини от пред и по малко ресьори отзад
 6. гражданските са олекотени и бързи а военните са бавни и усилени и на ресьори . редукторните нямат нищто общо с горните два те са дифове с крайни редуктори за повишена мощтност и проходимост.
 7. данов е толкова. намирасе от ляво при двигателя но виж да не е блокирала вилката тя се задвижва с едно моторче като за чистачки и е монтирано на раздатката.
 8. от каде си колега.ако си близо до мен да помогна. тел за връзка 0878442326 Боби
 9. този проблем е фабричен за моделите на санг ионг . проблема е от блока за оправление на двойното. една малка кутийка за много пари.на мусото и корандото раздатката е еднаква .правил сам на корандото този проблем . блока го купиха за 1000 лева.
 10. от какъв зор се хабите да се карате. пред монитора всички са много смели. запазете добрия тон а не тези мутренски похвати със заплахи. ако някой от вас е по добър нека го докаже .
 11. EEY MNOGO MA6INI 4X4 IMA6

 12. EEY MNOGO MA6INI 4X4 IMA6

 13. jeepka

  5000cc :)

  каде го правиш в пловдив ли
 14. jeepka

  Смях

  вярно е и аз четох постовете той е изключително тъпо парче
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.