Jump to content

nmnnalov

Ловец
 • Posts

  555
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  nik
 • Оръжие
  ИЖ-27EM,ИЖ-94
 • Куче
  трицветно гонче и трицветен кьосе барак
 • Град
  нймихйлок
 • ЛРД
  млкм;л

Recent Profile Visitors

3,714 profile views

nmnnalov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

46

Reputation

 1. Има информация,но е нужна още малко.Обажданията на телефона по-горе.
 2. Здравейте колеги и Честита Нова година и нова слука! На 25.12.2013г.(на Коледа) от района на с.Драгойново общ.Първомай обл.Пловдив изчезна кучето на мой приятел.Кучето е мъжко трицветно гонче(мелезак).Кучето има супер отличителен белег-едното око(дясното) му е синьо.Вече 7 дена нито вест ,нито кост няма от кучето.Умолявам всеки съвестен колега и гражданин,който има информация за кучето да позвъни на .тел.0889375169. Дано съвестта на хората замесени в изчезването на кучето да проговори и да върнат кучето.......а пък за доброто дело ще бъдат възнаградени стократно. От такива пари с кражби хаир няма,особенно по Коледа.
 3. Трябва да им се раздадат на земеделските производители карабини и задължително с оптики,а не да се харчат те.Редовните ловци да им осигурят патрони.Още да им се разреши да чакат крадците нощно време на чакало с фенер на цевта.Колкото "крадци" отстрелят са си тяхни.Рано сутринта ловците се задължават да отидат на сборния пункт определен от фермера да заровят кожите от отстреляните "крадци" и да заличят следите от нощните набези на бандитите за да няма работа за прокуратурата и МВР. Това била мечтата на всеки земеделски производител.
 4. Според моето скромно мнение съм за Медведите Я-569.Перфектната гума за условията ,за които ти трябва.
 5. И това: Ето и от мен едно аматьорско изпълнение,което сътворих за два,три дни по няколко часа.Не е кой знае какво,но е сефтето. И това:
 6. Ето и от мен едно аматьорско изпълнение,което сътворих за два,три дни по няколко часа.Не е кой знае какво,но е сефтето.
 7. Вчера си купих Мастер 2/0,10/0 и 13/0 мини магнум 42гр. 13/0 са с концентратор 10 съчми-5реда по 2съчми.Патроните ги пробвах и са супер спрямо качество и цена.Таз годишния барут,с който ги снаредяват е испански и направо си личи отвсякъде.Цената от магазина на горепосочените нули е 1, 1.3 и 1.4лв.
 8. Това е слуката от лова в събота.Даде доста зор на кучетата.Не е кой знае какво,но е от сърце .
 9. Ето слуката ни от събота.Едно младо 3 годишно нерезче около 100-110кг.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.