Jump to content

Sniper boy

Ловец
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

About Sniper boy

 • Birthday 05/04/1984

Допълнителна информация

 • Име
  Христо
 • Оръжие
  Browning Gold, Bar 2 30-06,Иж18ЕМ–М,CZ 452
 • Град
  Казанлък
 • ЛРД
  Казанлък

Recent Profile Visitors

1,221 profile views
 1. Мерси за пожеланията,ще се радвам да споделите с какви боеприпаси сте постигали най-добри резултати и много ми е интересно колко пушки от модела има в България.
 2. Брой ме и мен с един брой Маузер М96 S American 30-06.Сподели с какви патрони си я прострелял и постигаш най-добри резултати.Много ми е интересно колко на брой от този модел има в България.Знам за колега,който има два броя,нека да сподели впечатление и информация защото като цяло за модела е много оскъдна.Поздрави.
 3. Искам да уточня,че не съм против лова в ловни стопанства,а съм против в оградени такива и където се пускат животни хванати с капани оттатък мрежата.Има и друго не по-малко недостойно-пускат се снимки тук във форума с текст "Ето какъв хубав лов направихме вчера в еди коеси стопанство"(примерно).Аз лично не бих се хвалил след един такъв геноцид камоли да се снимам с дивеч или другите Величия около мен. Поздрави на всички бъдете живи и здрави и имайте МЯРА.
 4. Колеги смисъл в темата знам,че има но от предния пост става ясно едно"Гарван Гарваново око не вади".
 5. С калибровка се калиброва,всеки стругар може да ти направи.
 6. Продавам чисто нов дозатор за барут,само сглобен за снимка. Намира се в гр,Казанлък. Тел. о899 92 11 о3 Христо. Цена 40лв.
 7. Здравейте г-н Георгиев, имам полуавтомат Браунинг Голд и имам желание да му монтирам бързомер.Интересувам се какви са възможните варианти за монтаж на уивър базичка върху мерната планка или някъде другаде?
 8. И аз ще се включа с малко куршуми гуаланди 12кал. 10бр. калибрен и 10бр. подкалибрен,ако няма подкалибрен 20бр.калибрени. Светеца ми има номера или на лични за допълнителните уговорки.
 9. Ами за това си вземи първо една за проба.При първа възможност отивам до магазина,а ти ми потвърди на лични колко кутии и адреса да ти ги пратя по Еконт.
 10. The saint Да те свържа ли с барут Сокол.Тук в Казанлък се продава на около 12лв. за 200гр. Поздрави
 11. Тази оптика се монтира също така и на буксирната гаубица и се ползва на нея за „право мерене„ т.е. когато целта не е зад хоризонта и имаш деректна видимост.Но братушките имат богато въображение и може да я монтират и на балистична ракета .Поздрави.
 12. До Светеца,сега в момента се занимава с направата на копие на на пресата за ловни патрони на Лий.Като я направя ще пусна снимки и,ако ти хареса ще ти кажа как се прави да си зглобиш и ти,ако имаш мерак все още.
 13. Бар2 има и с алуминеива цевна кутия и с мерни прибори батю,лично притежавах такъв страхотна карабинка си беше много прикладиста къса,като децка играчка ми стоеше в ръцете.На гонка ловувах на механични и съм имал само успехи.Сега притежавам Бар2 Афют с стоманената глава е вярно не е като батюто но има комплект батю марник мушка в магазина.Другата разлика е фаската на цевите при Бар2 Бос-систем и Афют тя е по различна от останалите има борд,ако се изтърве побитоста няма как да стигне до нарезите(това съм го виждал).Поздрави на всички притежатели на Browning Bar long trac Short trac и всички оста
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.