Jump to content

yakimov_d

Ловец
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

About yakimov_d

 • Birthday 08/11/1975

Допълнителна информация

 • Име
  Dido
 • Оръжие
  Silma 12/76, Remington SPS Varmint .308
 • Град
  Русе
 • ЛРД
  Г.Враново

yakimov_d's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Сигурен съм колега, снимката е правена с телефон с калпава камера, иначе си ги видях и чух - гъски са - вервай ми ! Дано скоро да мога да покажа някой от тях снимани на капака на колата.
 2. Днес видях ято гъски, близко до Дунав мост, явно пристигат вече
 3. И аз да се похваля с един дивак, не бях отстрелвал дивак от 2 години, но тази седмица вдигнах два, снимка имам само на единия, макар и не много качествена
 4. То ако е за това, скоро тук ще има гора от ръце на желаещи да помогнат на бедстващото село. Иване, да спретнем и от Русе един отряд за бързо реагиране?
 5. http://hapcheto.com/node/4381 репликите в края на статията са № 1
 6. Рядко ми се случва да ловувам на гургулица затова от събота 16 изстрела само 6 попадения, а за намирането - успеваемост 50%
 7. и аз така, щом казвате ще се готвя за новия иначе ЪХЪ ....
 8. Вярно, току що прелетяха около 30-40 бр в близост до Дунав мост, но заминаха към Румъния
 9. Колеги, дайте малко практически съвети за направа на чакало от затворен тип. Евентуални грешки, от които можете да ме предпазите. Практически насоки при избора на място. Сигурен съм, че всяко ваше мнение ще ми бъде от полза - за пръв път ме избират за лов на хищници и досега вардата от чакало в нашата дружинка не се е практикувала, но аз съм решил сериозно да се захвана.
 10. Колеги, може ли да ми откажат издаване на бележка за хищници след 30 Април. Оправданието било, че растителността ставала гъста и не можело да се ловува. След като си избран на събранието на дружинката за лов на хищници, не е ли за целия ловен сезон - до следващото събрание, а лова на хищници съгл. Приложение 2 към Правилника се извършва целогодишно, не е ли така?
 11. Колегата, може би има предвид това, че по списък се водят 30 ловци, но от тях в мероприятията участват само една малка част, а нови хора, които биха взели участие в мероприятията не може да се приемат. При нас има такъв случай - пари за фазани и фураж дават само 10-тина души, а на фазански лов се изтъпанчват 20-тина, че и тези които не са давали пари си водят гости, а аз който давам всеки път питам преди да поканя приятели.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.