Jump to content

upori3

Ловец
 • Content Count

  296
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Ivan Stefanov
 • Град
  Aksakovo
 • ЛРД
  Vodica

Recent Profile Visitors

3,093 profile views
 1. Поздрави на Халил с една снимка на едно негово производство Само дето за друго не можахме да се раберем ,но хайде със здраве и Наслука !
 2. ииииииииии пак жълти адаш :drinks:
 3. Благодаря колега.Започнал сам от април месец да третирам кучетата тъй като зимата си беше доста сериозна.Ще продължавам танца на феята докато се застуди пък да видим какво ще стане .
 4. Мерси за информацията. А това с двоините дози препарати го правя единствено и само за помещенията без да третирам кучетата.Те са извън клетките по време на пръскането и ги пребирам след като изсъхне .
 5. С две думи фрапантен случай. Какво трябва да означава ,,цикъла на бълхите,,? И дръгият ми въпрос -сега сам вземал поредния препарат ,,Тактик,, от който мисля да направя двойна доза и да напръскам само помещенията и пода на кучкарника, тъй като вчера сутринта пръсках самите кучета с ,,Неуспомизан,,(не сам сигурен дали го написах правилно) и наблюдавам ,че бълхите не са по кучетата ,а по земята и е въпрос на време да се върнат отново на тях.
 6. Ами да на около 50-тина метра има път по който се движат кози .И аз си мисля ,че точно тези кози са фактор за трудното положение.
 7. и с пудрата опитах колега нямаше ефект,все едно пудра захар и дадох че чак и банкет си направиха
 8. Положението е отчаиващо.Като се има в предвит ,че кучетата са ми изцяло на цимент без никакви прахоляци където да се крият бълхите и множеството препарати ,които използвах ефект никакъв.Посаветваха ме да мина целия кучкарник с газовата горелка -направих го и пак нищо.Имам 8 кучета и реших да сложа на едното Фронтлаин за да видя дали ще има ефект и ако да да третирам всичките животни с него, но уви.ЧУДО!!!!! Казвайте какво да правим , че животинките са супер неспокойни от тия гадове.Пръскам ги с какво ли не всяка седмица , че да имат и те малко спокойствие, та било то и временно.
 9. Колеги, бихте ли споделили успешните си опити за премахването на бълхите специално за това лято.От доста години гледам кучета ,но такова нещо не е било.Всяка седмица ползвам нов препарат и само някакъв моментен ефект достигам .Ако можете да ме посъветвате нещо или препоръчате бих ви бил благодарен.
 10. Колега,

  интересува ме флоберката CZ.

  1. На колко години е? Ти кой поред собственк си?

  2. Каква е цената на Флоберката+монтажа?

  3. Защо я продаваш?

  4. Склонен ли си за замяна?

  5. Минали са няколко месеца откакто си я обявил. Няма много кандидати. Аз съм от София и ще имам доста разходи, дори само да я видя. Във връзка с това, дали си склонен да направиш отстъпка.

 11. Поздравление за палетата колега , но за това кафявото нямам думи.Мъжкарче ли е .Поздрави.
 12. Ще има Кире обещавам .От мен имаш едно докарано прасе през предстоящия сезон.Поздрави.
 13. Помня аз един конкурс при вас за най-девойка на форума. Въпреки потребителските гласове наградата се даде на девойката която само беше чувала за BODYART.Надявам се да не се получи така и тук. п.п. Админе постарайте се всичко да бъде реално.Това е молба.
 14. Бъркаш пич не на всякъде е така.Като походиш малко по чужди места на лов ще разбереш.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.