Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

иж-12

Ловец
 • Мнения

  26
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  РОСЕН
 • Оръжие
  ИЖ-12,ИЖ-18 223 rem., Browning long track 30-06
 • Куче
  БРЕТОН И СТГ
 • Град
  София
 • ЛРД
  Брезник
 1. Наслука на новия собственик! Моля " ключ".
 2. Ето малко по-качествени снимки на 1,5 и на 5 увеличение.
 3. Уважаеми колеги, продавам Leupold VX-III 1.5-5x20mm Illuminated Duplex . Цената на която я предлагам е 750 лева. Оптиката е в перфектно техническо състояние с нормални следи от употреба. Има минимално ожулване по капачката за батерията от ципа на калъфа за карабината. Не знам датата на производство, защото преди 5 години оптиката закупих от друг колега. Причината за продажбата е че имам друга оптика с подобни параметри. Намира се в София, и може да пътува с Еконт. Прилагам сайт на търговец у нас: http://arms-bg.com/v...ted-duplex.html За връзка тел. 0888608001 или в темата . Благодаря.
 4. Уважаеми колеги, продавам Leupold VX-III 1.5-5x20mm Illuminated Duplex . Цената на която я предлагам е 750 лева. Оптиката е в перфектно техническо състояние с нормални следи от употреба. Има минимално ожулване по капачката за батерията от ципа на калъфа за карабината. Не знам датата на производство, защото преди 5 години оптиката закупих от друг колега. Причината за продажбата е че имам друга оптика с подобни параметри. Намира се в София, и може да пътува с Еконт. Прилагам сайт на търговец у нас: http://arms-bg.com/v...ted-duplex.html За връзка тел. 0888608001 или на лични . Благодаря.
 5. Склонен съм на пазарлък , но трябва да се има предвид ,че само стоманената "Уивър" база съм я плащал около 200 лева. Като начало давам една кутия от 20 патрона "Селиер и белот" бонус . Очаквам предложения.
 6. Продавам болтова карабина "Застава" кал. 8х57 JS . Закупих я нова през 2007 година. Продавам я с монтираната стоманена "Уивър" база. Пушката няма проблеми , просто ми е излишна вече. Цената е 850 лева. За въпроси телефон 0888608001.
 7. Разкри го.. , язък за чисто новия профил...
 8. Да колега, сам си поправих оригиналните "дървении" и лакирах с матлак. За първи път се занимавам с такова нещо , но ми беше приятно да се занимавам . Приклада е от БУК а полуложата е от БРЕЗА . Абе... за 300 лева е това положението. С накатката не можах да се справя сам , майстор на приклади я нправи. УСПЕХ с твоята !
 9. Всички знаем как изглеждат ИЖ-18 МН в оригиналния си вид . Дървените части сам ги преправих така ,че да ми е по удобно за стрелба . Олекотих спусъка с подлагане на шайба под пружината и смених "указателя" с месингов .
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.