Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

alani

Ловец
 • Мнения

  222
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно alani

 • Рожден ден 3.05.1966

Допълнителна информация

 • Име
  Михаил
 • Оръжие
  Гладкоцевно,нарезно,късо.
 • Куче
  Мелез и ягдтериер
 • Град
  Варна
 • ЛРД
  03/05/1966
 1. alani

  Зло куче - пазач.

  Дааа! Сега ще я водя и на свински лов, да видим....
 2. [/q колега ти в коя дружинка членуваш там.понеже и аз сам мн близо до Хърсово и не чух за случая,а и при нас ги има много от тез всяка седмица се чуват изтрели през ноща но никои ни6то не прави. В ловно сдружение "Глиган". А ти къде си?
 3. Случая според мен ще се потули. Ужким били дадени на прокурор, ама нещо не ми се вярва, да има наказани подобаващо.
 4. Това беше протокола за отговорното пазене на намереното месо, кожи и кокали. Не съм присъствал на намирането и изземването, така, че друг протокол не съм виждал. Нарочно снимах името на дознателя.
 5. След няколко дни, ще има достоверна информация за това. Засега се знае, че някой си Иван е бил задържан за 24 ч. по случая, а съучастник му е бил друг с прякор "Касаб(п)а". Повтарям - това е непроверена информация. Целта на тази тема е въпросната информация да стане проверена и да се знае кои са и какви са хората. Не случайно съм снимал и името на дознателя.
 6. *петимен - жадуващ, жаден, зажаднял, копнеещ, желаещ, нуждаещ се. Миналия петък през нощта, ловен надзирател от с. Хърсово - Шуменско, засича и проследява джип който влачи две убити животни. В последствие, заедно с полицаи от РПУ Каолиново, установяват, че двама юнаци (не членуващи в дружинките в района и по предварителни данни - от Варна), са убили кошута в напреднала бременност и женско теле. Тези двамата, освен "юнаци", се оказва и , че са "умници" защото кожите и главите на животните, са изхвърлени на територията на друга ловна дружинка - нашата. Това обаче са подробности. Важното е случая да не се покрие, както този около с. Станата - Новопазарско - помните стрелбата с автоматично оръжие по стадо елени. Между другото района на двете събития е един и същ.
 7. Не е ли 54325? Не е това.
 8. Много добър избор. От къде го купи и на каква цена?
 9. Уважаеми колеги, Моля съфорумците с професионален опит и знания по темата, както и придобилите „опит” по неволя, за мнение. Нашата дружинка е член на ловно сдружение, подлежащо на разтуряне по новия закон. Ловният район на дружинката, граничи с административната територия на друга община, в която в момента съществува ловно сдружение, което отговаря на критериите по новия закон и ще се запази като структура. Въпросите ми са: 1.Може ли нашата дружинка, да стане член на „частното” ловно сдружение, което се намира на територията на друга община? 2.Ако това стане, какви могат да бъдат законните методи на „отмъщение” от страна на местните „величия” от националното сдружение, защото апетити към нашият ловен район е имало винаги. 3.До кога е „гратисния” период, за преструктуриране (смяна на членските карти). Искам да добавя, че за нас и двата варианта си имат своите положителни и отрицателни страни.Просто искаме, да изберем по малкото зло. Благодаря предварително!
 10. Ятма, ефендилер! Чул човекът, че биели тенекии - написал го.Какво толкова!? Вие сега, ще му триете сол - "тенекеджия" бил, "биел тенекии" в Турция.....
 11. Видях го. Твар странна и непозната за мен.
 12. Ако се научи да говори, може пък да е папагал....
 13. alani

  вижте този

  Айдееееее..... Пак пак ме обзе "черна" завист! :D Да ти е честит и кадемлия!
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.