Jump to content

saharov

Ловец
 • Posts

  48
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  saharov
 • Оръжие
  Иж-54,Иж-18МН 308W,Мerkel 200E
 • Куче
  БГ гончета
 • МПС
  Ужаска
 • Град
  София
 • ЛРД
  svoge

Recent Profile Visitors

735 profile views

saharov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

27

Reputation

 1. Реалната цена на добре запазена пушка от 50- 60 год. е м/у 1000 и 2000 лв.
 2. Колега ,защо така ги делиш нещата на Пловдивско и всички останали .Сега го видяхме сега ще го подпишем.След като си открил тази тема защо ти "не перна декларацията" тук за да ни отвориш очите.
 3. Точно така ,подписката вече е факт, формуляра може да се изтегли от "другия форум" и да се представи и подпише на събранията на дружинките.
 4. От нова тема и онлайн анкета няма да има никаква полза,пак само ще си чешем езиците,според мен трябва да се направи и раздаде реална подписка на хартия която вече ще има някаква тежест.
 5. Ловът в стопанствата не е проблем и не пречи на никой ,проблем са капаните с които безотчетно и целогодишно се улавят прасета около тези стопанства.
 6. Колеги,вижте заглавието на темата и недейте да разводнявате и пренасочвате темата в други пососоки (и проблеми) като "отстрел на майки""кой колко е образован","политика","кой за кой гласувал","история","трудова заетост по селата","бракониери","бедни и богати" и т.н.Така няма да се реши проблема(а той съществува, колкото и да се опитват някои колеги да не го виждат ), пишете какво реално може и трябва да се направи по този въпрос.
 7. Сър Жорж , съгласен съм с това което си написал и мен ме е срам но това е реалното положението в България (понякога истината боли).А за гласуването и политиката няма да коментирам все пак това е ловен форум да се придържаме към темата.
 8. Това е като "да мачкаш таралеж с голо дупе".Така се беше изказал един "лидер".
 9. Чисто и просто, хората ги е "страх " ,в БГ всичко е навързано,та нали тези огради са на депутата,министри, и др отговорни другари как да се "изтъпанчи" "байо от село" срещу тях .Нали веднаги ще ти свият "крилата" по един или друг начин .Още веднъж казвам това е"страх" и както и да ви звучи "България не е Европа" именно за това трябва да се организират повече колеги ловци и нещата да се променят.
 10. Точно така ако не ви харесва написаното- винаги може да го изтриете.
 11. Като се опитвате да ни обедите в това че капаните не "съществуват" при положение че теса "факт" ,откъде идват тези прасета в оградите ,като на гонка се бие по един камион с прасета??? С един капан от тези които са изградени на самата ограда на стопанствата, се ловят и вкарват в оградата между 100 и 200 прасета на година!!! След това идват "истинските", мустакати ловци с револвери и блазери и настъпва "истински" лов.Е да заформят се и приятелства има и настроение .А какво са виновни "селяните" ''месари" ,не всеки е успял да стане финансово богат в този живот ,това не означава че е второ качество човек .
 12. Колега ,този район го познавам много добре и моето мнение е че това е "последната причина" за намаляването на дивеча.Най-лесно е човек да си намери "причина" и някой или нещо да е виновно.Нека всеки си практикува хобито без да се заяждаме и пречим кой за гъби,кой на лов,кой на кърска любов в гората има място за всеки.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.