Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

марио

Ловец
 • Content Count

  299
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Оръжие
  ИЖ-27 ЕМ
 • Куче
  Пойнтер Лора

Recent Profile Visitors

861 profile views
 1. Да пораздвижа темата - това е новото ми куче Дара. Забелязвам, че почитателите на тази порода все повече намаляват, а фокстериерите са прекрасни кучета.
 2. Колега кучето е младо за заплождане. Изчакай поне до третото разгонване.
 3. В неделя и нашата дружина имаше излед на заек . Имаше много слука зайците бяха наистина много . И за това има голяма заслуга пускането на румънските зайци преди две години. И активното отсрелване на хишници за миналата година 70-80 чекала.
 4. Кучето е женско на почти 2 години. Водено е на лов. Проявява интерес към лов на хищници. Цена - 100лв. Намира се в околностите на гр. Пловдив. Тел. за връзка: 0887199083 - Георги
 5. Не съм е ползвал. Видях рекламата и в едно ловно списание.
 6. Търся спешто мъжки гладкокосмест фокстериер за скачка с много преспективна женска.
 7. Колега и аз не вярвам,че ще се пробие релсата, но когато бях в казармата ми показваха доста видове патрони за АК и имаше бронебойни патрони с твърда сърцевина мисля ,че беше от хром-ванадиева сплав . Ст лейтенанта се хвалеше,че с такива патрони се пробиват релси. Виждам подхождаш доста научно ако можеш да намериш такива патроони и да пробваш с тях. После да пишеш какъв е резултата.
 8. Къде се намира пушката и какви са и шоковите .
 9. Здравеите Колеги Имали колеги с фоксове работещи подземя в района на Пловдив .Имам млада гладкокосместа женска която искам да обучамав за този лов и да е срещам с фокстериери . Ако има колеки който искат да срешнем кучетата да пишат .
 10. Колека срашни фоксове, Мъжки ли са ! Изглеждат като убиици . Къде ловуваш с тях.Има женска която е млада още кой знаи един ден може да ги срешнем.
 11. Дизайна е супер . Нека новата година да е по добра от старата. НАСЛУКА.
 12. Честита коледа много здраве и успехи през новата година , както в лова тъка и живота.
 13. Как дати се сьрдя.Поткажи снимки на кучараните . Сайта е под всякаква критика .
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.