Jump to content

nasik

Ловец
 • Posts

  56
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Nasko
 • Оръжие
  Benelli Centro, Brawning Bar kal:300 Win Mag.
 • Куче
  Лабрадор,Руска Пегая

nasik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Добре, ама кажи колко спести ???? като го взе от там ???
 2. Без да имам претенции че разбирам много, за 300-400 лева мога да си взема оптика за въздушната ми пушка ( за нова говорим) Хубавите оптики са по 4000 лева, нормалните са по 1500 лева за 400 ????? не знам какво има ???
 3. Браво Иване, Сега е ред на мен и Николай, стига само сме се снимали
 4. Здравей Венци Искам да те попитам, колко струва горе долу един такъв лов в унгария, и кой го организира?
 5. Нашето в село се казва Мунда, ако си взема мъжко ще го кръстя курчо, става ли???
 6. Колега мелез няма да купя двуомя се между СТГ , Българско гонче и руската пегая .
 7. Мисля че една от най подходящите като цена и качество, пък ако има и подсветка...... още по добре моя Браунинг е с такава
 8. Здравейте Колеги, реших и аз да си купя куче за едър лов но ще ви помоля за съвет.Кучето ще бъде използвано предимно за лов на диви прасета та въпросът ми е каква е разликата в работните качества на руската пегая,сръбското трицветно гонче и нашето българско гонче.Тоест как работят трите породи ? Кое ще ми препоръчате? Благодаря предварително!
 9. Браво, мнооогггооо си прав, там трябва като влизаш да размахваш поне 2-3 хилядарки да ти обърнат внимание, веднъж си купувах някои дребни неща за почистване на цевите, както и да е, този само дето не ме изгони че го занимавам с тези дребни неща
 10. Здравейте Видях на изложението в пловдив на щанда на дайкан патрони на Бренеке и за нарезно оръжие, интересува ме как са, някой има ли впечатление, по специално за 300 вин.маг. изглеждат добре ........ за гладкоцевните е ясно.
 11. Мисля че с тези изречения, се обяснява всичко дотук, няма смисъл да се пише повече в тази тема абсолютно съм съгласен с това!!!!!!!!!!!!!!!!
 12. Още съм малък за едър лов ама за дълги дистанции съм навит
 13. Аз съм на 15 години и от доста време ходя н лов с баща ми .Разбрахме се с тати да ми купи една ...нарезна пушчица.. ама не съм решил още каква.Със сигорност няма да е 22lr.Чел съм много по форумите но немога да намеря правилното съотношение : хем да е евтина хем да е хубава ...хем да е за такъв като мене.
 14. имам ботуши с неопрен, и нямам никакви проблеми с студа и снега, не знам вие какво ще кажете??? не стават много за гоначи, ама иначе са супер
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.