Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2018

voino

Ловец
 • Мнения

  67
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно voino

 • Рожден ден 9.09.1962

Допълнителна информация

 • Име
  Войно Начев
 • Оръжие
  Benelli, CZ555, Smith&Wesson
 • Куче
  Дратхар
 • Град
  Пазарджик
 • ЛРД
  Сокол

Последни посетители

843 профилни разглеждания
 1. voino

  Цени на патрони

  Пера, днес говорих с шефа на Бендида.Патроните са по 0,42 лв.Да не би твоята информация да е стара?
 2. voino

  Цени на патрони

  дай тел. за връзка.
 3. дай тел.за връзка,за да си купя патрони на тази цена.

 4. voino

  Barnaul

  Колеги, погледнете това.патрони бернаул0001.PDF
 5. Нямам думи, какво е това подобрение,тук май всичко загива.

 6. колега, за пръв път чувам за гол охранител, под-охранителна дейност се разбира специално регламентирана със закон дейност за която се издават разрешителни, а не да си охраняваш собствени складове или ниви и т.н.Трудно се пробива на този пазар за охрана.
 7. Забранено е откритото носене на огнестрелно оръжие, освен при осъществяване на охранителна дейност.
 8. voino

  двуцевка или автомат

  Моето мнение е в полза на автомата.Стрелям от 10 години с автомат.Имал съм възможност да стрелям и с двуцевка.Тази сутрин излезнахме с моя приятел за пъдпъдъци и за сетен път се убедихме, че на далеко по точен е автомата.Някой от попаденията бяха на 41-45 крачки разстояние,аз съм висок 175.Имах и дублета.Не слагам повече от 2+1 патрона.Това с двуцевка трудно се постига.От години срелям само с Арсеналски патрони,за пъдпъдък 10.Автомата е по лек, по удобен е за носене а лично моят е и непрентенциозен от към патрони и чистене.До сега нямам засечка с какъвто и да е било патрон.Отиваш после за гургулици само сменяш шока.Универсален боец е и все пак това е само лично мнение.
 9. На мен ми е ясно и затова сканирах гаранцията, за да види момчето какво гарантират.Още като я купувах в магазина ми стана ясно като говорих със стария какво представлява фирмата.Иначе издаваха и списание/което го пазя още/ и на последната корица ги рекламираха и с големи букви, доживотна гаранция,ама на какво?Между другото оригиналната батерия свъши много бързо,обадих се в магазина и ми казаха,че срещу 100 лв ще ми я внесат.От испания приятел ми я донесе за 3 евро.След година ги намерих в часовникарско ателие в града ни по 2 лв парчето.
 10. Колега изпращам ти гаранционната карта на HAKKO за да се запознаеш какво покрива доживотната гаранция.Иначе оптиката и досега функционира макар,че паднах здраво на едно заледено място още първата година. garancia0001.pdf
 11. voino

  Meindl (mendel)

  Най-добрият тест на едни обувки е сутрин ходене по роса из тревата.Мисля си,че няма обувка която да издържи повече от час.И с други колети сме коментирали по тази тема.Единственото спасение в росата са гумени ботуши от 12 лв.Мойте обувки съм ги третирал със специален препарат от 25лв. флакона и нищо не помага.
 12. voino

  Нож Hillman

  Прочети какво е качеството на дрехите им и си направи извод.
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.