Jump to content

rover

Ловец
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  ira
 • Оръжие
  saiga
 • Куче
  gonche
 • Град
  Гоце Делчев
 • ЛРД
  Сокол
 1. Какъв бартер те интересува колега.
 2. И при нас е така колеги.В Гоце Делчевския район има три горски стопанства, от които едното е ДЛС.Същия батак е и тук масово се изнася дървесина за гърция даже дървата за огрев удариха 80лв.кубика.Въпросът е докога ще търпи тоя измъчен народ докога колеги!!!
 3. Поне да беше пояснил кое паджеро 1или2 щото има голяма разлика.
 4. Ч.Н.Г. на всички колеги.Имам един въпрос относно паджеро с десен волан-2.8-автомат.Джипа е в два цвята боядисан и дали не е внесен от арабския свят.
 5. Эдравейте,колеги.Преди три години на илиянци си купих зимен панталон и елек с мембрана за 40 лв от братятя китайци. Трябва да ви кажа, че до момента дрехите не пускат вода.Миналата година си купих зимно яке от Аполо за 250 лв , за да си направя комплекта за лов.Случвало ми се е лошо време дъжд и вятър по време на лов.Прибирал съм се абсолютно сух и сами си направете разликата в цените , но не и в качеството на плата и дрехите.Скоро един мой познат си беше купил от някакви цигани зимен панталон пак с някаква мембрана за 20 лв.Така , че не е лошо колегите от София да минат по илиянци.Поздрав
 6. Преди три години си купих комплект зимни дрехи от аполо и трябва да ви кажа,че неса мрьднали.Старите им модели не шумят новите са малко по така.
 7. Ако има някакъв проблем да пусна нова тема.Благодаря.
 8. За съжаление си прав колега тия тук са като троскот.Много трудно,ще ги преборим,защото повечето членове им вървят по гаидата.А тиа уж сабраниа са като партиини [комунистически] Така е,защото си мълчим трябва скорошна промяна иначе,ште става по лошо.ПОЗДРАВИ
 9. Един въпрос към НЛРС.Докога председателя и неговата шаика,ще тормозят членовете на сдружението.Положението е наистина трагично.За тях закони няма правят това което си поискат.ДОКОГА ТАКА!!!
 10. Колега,имах предвид,че тия конкурси знаеш как стават в нашата мила РОДИНА.
 11. Токущо се прибрах от размирния родопски раион и трябва да ви кажа,че коментирахме цял следобед с горски и местни приятели.Вече има монтирани по граничните им райони над 20 камери и вече на единиа джип пише ЛОВНА ОХРАНА.На една местност граничат с ДЛС -ДИКЧАН там има отдавна направени чакала,хранилки,див.ниви тук таме по некое капанче за прасенца и т. нататък.А също така се грижат и вълците да не останат гладни. Въобще този сезон купона ще е як. ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ОТ МЕН И СПЕЦИАЛНИ НА - FORESTER
 12. Колеги,с МПС-тата ясно ама като тръгне гъбата гората завира от хора.А с братята роми оправия нема и съм сигурен,че ако започнат да ги гонят нема да се види ни охрана ни джипове.Народа там е сниски доходи работа почти няма основното е земеделието и гората.Сигурен съм,че конц.ще си има доста неприятности,ако реши да предприеме някакви по строги мерки спрямо местните.
 13. Колега,като знаеш пункта,защо до преди две седмици нямаше никакви проблеми. Я ела сега да видиш за какво става въпрос. Тогава също знаеш,че това са главни пътища а не 9-та глуха.Нека да си охраняват ама не по тоя начин щото нестава въпрос само за оръжие.Ами ако си с кръшнал от жената и минаваш от там с гадже кво правим тогава.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.