Jump to content

Belov

Ловец
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Aleksandar Belov
 • Оръжие
  ИЖ-18
 • Куче
  западно сибирска лайка
 • МПС
  Daihatsu
 • Град
  Pleven
 • ЛРД
  Pleven

Belov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

33

Reputation

 1. До колегите, Ponca и Dodddyy,браво за хубавите кученца!Споделете малко опит с какво храните, наблягате ли на витамини и т.н. Поздрави!
 2. Атила скоро ще навършим 3 месеца
 3. Така е Karo.Като гледаме какви са ни запасите , да ни стане ясно какви са ни грижите. Поздрави.
 4. Джони,има и съвестни колеги,които полагат грижи през цялата година под различни форми.
 5. И от мен малко снимки.Тъжно и е на лайката, гледа към Балкана и чака да дойде новия сезон.
 6. За Ботьо Ботев.Кайра от неговата Самър.
 7. Айде колеги и аз съм за. Казвайте къде и кога.
 8. Belov, on 25 Apr 2013 - 12:53, said: Колега Атанасов, "БЛАГОДАРЯ" за "ИЗЧЕРПАТЕЛНИЯ" отговор!Качвате снимки във форума, споделяте, нормално да е възникнат въпроси нали затова е тази тема, да обменяме информация.Не съм си и помислял да ви ангажирам да ми дундуркате пале, а след отговорът ви пък въобще не мога да си го представя.Мисля, че е редно след като доброволно ни информирате какво куче сте внесли в България , да сте така добър да отговаряте по учтиво. Да е живо и здраво и да радва много собственика си.
 9. Колега, Атанасов може да ли да споделиш каква е цената на едно такова кученце , или колко излиза като крайна цена да се внесе от Русия
 10. Ето я и моята красавица.Тук е на 8 месеца .
 11. Колеги, да знаете някои да продава малки лайки, или да очаква скоро?
 12. Карабината се продава без оптиката.Цената на "Мазалата" е 350лв, а със стойката за оптика 400лв.Оръжието се намира в Плевен. тел. 0876900175
 13. Колеги опитах се да намеря нещо във форума, но не успях.Ще съм благодареен ако споделите нещо за обучението на тази порода,дали има някаква специфика в нейното 'въвеждане в лова".Благодаря предварително.
 14. колега що си мислиш че незнам кое е забранено и кое не.Снимката съм я качил да я видят как работят кучетата.А относно прогонването,при абсолютна тишина по време на пускането без "традиционните" "давай,изяж го" и т.н. кученцето я изкара след има, няма 5 мин. облайване.
 15. Ето и един от мен,също отстрелян на гонка не без помощта на дратхаара Рита.Кучето свърши чудесно своята работа като го вдигна и подкара към мен.Стрелбата бе с 8/0,но чакалът за моя изненада продължи,а кучето след него.След около 2-3мин Рита залая,тръгнах в посока на кучето и видях че е догонило хищникът,но той вече беше издъхнал.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.