Jump to content

Бай Коста

Ловец
 • Posts

  34
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  коста
 • Оръжие
  30-06 ,308 ,22 LR,12
 • Куче
  нямам
 • Град
  София
 • ЛРД
  Руй

Бай Коста's Achievements

 1. Тук някои са дебатирали нещо http://www.nalov.com...showtopic=35822 и това http://www.nalov.com/forum/index.php?showtopic=6224
 2. По темата е писано доста и то смислени неща ,просто се порови малко във форума и не си прави експерименти със синхронизацията на цевите.Оръжието е конструирано по този начин именно да се вентилира по-добре , да не загрява /?/и т.н.какъв темп на стрелба с това оръжие ще ти е нужен ........просто прочети нещо ненаписано от,,гумени галоши".На слука!
 3. Нищо ново под слънцето.Това се е случвало и в други години , когото някой съфорумци са ходили прави под.....Прасетата няма да се сърдят и популацията им ще се повлияе друг път ,но не и от тези избори.На слука!
 4. Трети сезон нямам забележки към дрешките.Каквото както го искаш.От ловци за ловци,без четки ....Успех и на слука!
 5. Магазин Орел в кв.Лозенец при Киро Оптиката.На слука!
 6. Стреля.Тази тема има вече аналог във форума потърси я.Иначе оръжието е добро.На слука!
 7. Колега ramires, прав сте само в тази част на поста си ,че темата се измести .Другото е изказване,споделяне на мнение и опит.Един прочел друг пробвал ,трети препатил това е форума да се сподели .Е чат пат някой се вживява в ролята на ментор но...лошо няма, никой не го карат на сила да споделя друго различно от неговото мнение.Апропо има и наименования като фишек,метак,може би има и ловеприпас ,но не съм го срещал за което съжалявам.Вас също.На слука!
 8. Нищо му няма,просто е по-малко използван боеприпас у нас.И двата вършат чудесна работа и имат място в лова ,въпрос на предпочитание.На слука!
 9. Човек макар и водопроводчик преди да цитира е добре да чете и не само.На слука!
 10. Компенсират се комплексите Младост,Люлин,Изток и т.н.
 11. Боеприпасът от снимката е 8х57 IS с куршум S-kugel модел мисля 1905 г. армейски. На слука!
 12. Боеприпасът за който става дума предполагам,а не калибъра е 8х57JRS, самият калибър е 7,89 мм по полетата и 8,2 мм по нарезите.Германците го имат на въоръжение от 1888 г. ,като през годините преминава доста метаморфози,но в цялост запазва идентичноста си на един добър консервативен немски боеприпас.На слука на ползващите го и не само!
 13. Прав си колега "принципа е един"другото е туризъм! На слука!
 14. На капан нямам впечатления тоест ....На варда когато сватбуват -февруари.На слука!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.