Jump to content

Гергана Георгиева

Горски
 • Posts

  990
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by Гергана Георгиева

 1. Инар и младият му водач екипирани и готови за откриването на ловният сезон във Финландия. Наслука на всички любители на породата!
 2. Една българска девойка във Финландия по време на лов. Gerganna Idris, собств.Timo Patrikainen
 3. Съгласна съм с Данчо. И нашите са без зимни палта, при условие, че тук става и до -30.Те също живеят с собствена къща, където поддържам температура около 18 градуса.
 4. Резултатите от Световното! България е Световен шампион отборно при жените в Сент Хуберт! Честита и Вицешампионска титла индивидуално на Зорница!
 5. ма как няма да го уредим, още повече, че Инар и манекен на жилетки го раздава :) http://www.koirakat.com/fi/product_details.php?p=7
 6. на водоплаващ не ходя, за всичко друго се представят блестящо. След лова ги прибирам в топлата кола и са ок.
 7. Слуката от днес с четиримесечната Лагерта - тетрев. Кратка стойка на ято от 4-5 птици, намиране на отстреляната и мноого труден апорт ( хич не и се даваше).
 8. https://svetlinminkov.wordpress.com/ Денят ми започна попадайки на това ( в линка има жестоки снимки, не се препоръчва за деца и хора със слаби нерви!!!). Разрових се из нета и разбрах, че съществуват групи срещу това същество( не мога да го нарека човек), което с възторг извършва зверства над кучета и определено това му донася радост!!! Обърнете внимание и на последната снимка, на която кучетата не са бездомни. За мен това е болен мозък и хладнокръвен убиец...
 9. Днес на международна изложба в гр. Туусула, Финландия нашето момиче Gerganna Idris - exll, BB, CACIB и спечели BOB-а! Съдия: Pekka Teini, FIN :)
 10. За сега това джудже остава при нас Gerganna Lagerta ( Hanibal del Nenkovski x Franzini Dea)
 11. От снимката виждам единствено, че вътрешността на ноздрата е депигментирана. Ако е само това, то по никакъв начин няма да пречи на кучето. лек ден
 12. е сбъркала съм де, 19 месеца е. Винаги се пишат навършените
 13. Няма нищо по-хубаво от това, когато на чужда земя две български кучета се борят за първото място! Gerganna Ida, 19m, open class exll, RCACIB Gerganna Diana, 5y, champion class, exll, CACIB; BOB; BOG4
 14. Най-вероятно демодекоза, заведете кучето на лекар с елементарно кожно изследване за 5 минути диагнозата се доказва!
 15. ехеее бате Анди ме развесели Ма вземи покани Данчо сега в Разград, да види ефективни курцхаари да се убеди и да маха тоя неефективният от тях :) Шегата на страна успех на развъдника ти на мероприятията уикенда! Ще чакаме купите!
 16. Все така да се занимавате с децата ми! Поздрави от един техен роднина
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.