Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

jagdterrier

Ловец
 • Content Count

  684
 • Joined

 • Last visited

About jagdterrier

 • Birthday 08/29/1977

Допълнителна информация

 • Име
  Aleksandrov
 • Оръжие
  zbriofka
 • Куче
  jagdterrier
 1. Здравейте виждам че има хора който разбират от хрътки . Бихте ли ми обяснили каква е разликата между Уипета и Грейндхаунда ? И още един въпрос : Има ли хора в българия който да развъждат някоя от двете породи ? От доста време искам да си взема ,но май треябва до англия да се ходи !
 2. Абе имало и умни хора в тоя клуб бе някой ги осъзнахме тези неща още преди години ,ама други още си мелат старите простотий ))
 3. А щом "великия Чапел " ги е благословил МОЖЕ !
 4. Пак ли ти мрънкяш бе професоре-капацитет ,как не ти омръзна вече ай затрай си малко нали не си член на НЛТ пиши поне в аборигени да не ти четем глупостите напразно !!!!
 5. Колега въпроса ти е много правилно зададен ,човек с кеф да ти отговори защото до сега не видях нито един от начинаещите да зададе този въпрос ,а и от понапредналите ! Ягдтериерите са ВСЕСТРАННИ кучета затова задължително трябва да се водят на всякакъв лов особено на свински , много от тях работят перфектно под земя и показват ходене да крак в гората ,не искам да изброявам имена та да не стават интриги но трябва да се обръща голямо внимание на това и когато човек отиде да си купува кученце да провери всестранната работа на родителите ! Кучетата внесени от Германия паботят по добре в гората отд
 6. еееееееееееееееееееуууууууууууууузаболя ме корема от смях колега ти си голям ентусиаст ееееееееееееееууууууууухахахахахаха !
 7. Колеги намерих териерката. 10 дни в гората при температура -17 .Как е оцеляла незнам .
 8. Не се връзвай бе лаф да става ! Затова съм го написал с "ф" и "а" ,ама ти май не си схванал !
 9. Минути за реклама ! И двете млади кучета облайваха което е нормално може би заради възраста им или заради белите петна в родословието на Арканчо ! Ама чак удоволствие и фенове: по-скоро и удоволствието и феновете бяха предизвикани от безплатните кюфтета и винце ! Нищо лично ма сам праф маи ,айде наслука през празниците .
 10. Колега затова е създадено ИВКто та всички да видят какво представлява даден екземпляр ! И тогава възниква въпроса за състезателното куче ,проблема с ръста( особенно при сръбските кучета който се водят само на състезания ,а не на реален лов )и проблема със захвата (особенно при немските кучета които не се пробват на полигон ). Това са въпроси който се дискутират отдавна и истината е някъде по средата !
 11. Нали знаеш че пасарелци удариха вълк преди две-три седмици ,а е имало и още дали пък те не прават мизерий ?
 12. Колега в лозен не е вече 3 дни търся териерка загубена в същия раион и ни вест ни кост !
 13. Колеги загубих ягдтериерка женска в раиона на Новихан-Пасарел-Габра с червена каишка ,ако някой я намери ще има възнаграждение . Тел 0898626226
 14. Обръщам се към всички членове на клуба в Любимец ; момчета когато едно куче е на възраст над пет години и резците му са изтъркани е нормално зъбите до някаква степен да се препокрият и захапката да наподоби клеща ,но това НЕ е дефект ! Друго което ми направи впечатление е стремежа на хората да търсят само злобата и захвата под земя , момчета породата преведено от немски се казва немски ЛОВЕН териер.Хората на запад които са я създали са търсили универсален помощник във всеки лов,не бива да го бъркаме с питбул. Ако се стремите само към лова под земя вземете фоксове , язовивичари или патърдели !!
 15. Молба към модераторите или по скоро препоръка относно заключването на тема Немски ловен териер ,когато двама души създават проблем във дадена тема би трябвало да им се спират правата а не да се заключва темата(визирам том по и вагончо ) .Все пак има хора които искат да разискват проблеми по темата и заключването и ще доведе до преместването им в други форуми !!!! Благодаря.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.