Jump to content

ares

Ловец
 • Posts

  144
 • Joined

 • Last visited

About ares

 • Birthday 10/13/1975

Допълнителна информация

 • Оръжие
  мр-153,иж-27
 • Куче
  гонче,курцхаар

ares's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Мани го треньора тои помага само кат е на далавера и на мене неискаше нищо да каже и ас престанах да се занимавам с него нему се притесняваи ти екстра си го почнал на точната вазрас мани сички кво ти викат от колкото по малко го почнеш ъолкова по добре аз сам распитвал доста и стигнах до тоя извод трябва непрекъснато да го занимаваш с тея работи щото то сега му е до игра и нека си играе с въдицата но нему отпускаи кра да се разлигави трябва да си знае че ти командваш . А за живите фазани от 3 до 5 месечна вазраст му се залагат живи фазани и пъдпъдъци и яребици ако прецениш че вече е разбрал сички ороци може и малко по рано !!!!!!!!1 Колега, поздрави първо.Обаче прибързваш с изводите за треньора.Аз колко и пъти да съм опрял до него за съвет, винаги съм получавал ТОЧЕН И КОРЕКТЕН отговор и то без да има ДАЛАВЕРА.Така че прецени хората преди да ги отъждествяваш с разни далавераджий(кавито за жалост има навсякъде).
 2. От личен опит ти давам съвет-НЕ БЪРЗАЙ.Има голяма вероятност младото куче да пострада и повече никога да не го накараш да започне да работи на прасе.Много по-добре е да го водиш на повод в гората и да търсиш прясни дири.Кучето с течение на времето и разстежа ще развие нервната си система и ако има вродени качества ще заработи ,НО това ще стане единствено с твоя помощ ,а не като го затвориш още 6-месечно в гатера с голямо прасе. Поздрави и не жали време в обучението на барачето и ще имаш успех.
 3. kkkkk

  verno li v te60vo ima nai mnogo praseta v va6ia krai

 4. малиииииииииии още един като мене силен на софрата, колега, ще отидем ще гледаме състезанието а после веселата част лесно се организира само да има маса,чаша,вилица и лъжица другото си идва
 5. И аз ще ви кажа нещо.Разбрал съм че в тая държава всичко се постига в поза партер, легнеш ли на четири крака и позволиш някой да мине отзад със сигурност ще получиш не Еленския а цялия български балкан.И още по- лошо става ти навик и си все си по колена и ти доствя все по- голямо и по-голямо удоволствие.И друго , що трябва да се правим на учудени от решението на съда, нима не знаехме какъв ще бъде крайният резултат.Така и заслужаваме щом си мълчим и оставяме някой друг "Да беснее в бащино огнище " и да държи най - печелившите министерства и да решава съдбата на цял народ.Ама ние сме свикнали така много моабет ама някой друг да е напред да не би нещо да се издъним и да си развалим рехата,стоим си накаря и гледаме цирк.Затова х-й до дупка.Както сега коментираме други хора , така утре те ще коментират нас а ние ще обикаляме около бившите ни ловни полета където са ловували нашите дядовци и само ще зяпаме.
 6. Колега това с горящата гума съм чувал че най добре действа в плевня пълна със сухо сено и то още по яко е ако плевнята е в непосредствена близост до дома.
 7. Колега, вярвам че това се случило но това са изключения.Ето какво съм чул от най-възрастния ловец в село на 84 години е.Карал е жена му да слага в прането на дрехите с които ловува папрат и други растения от района в който ловува та да поемат от миризмата им.Така че на пусия никъв огън, пушене, мърдане и най вече никъкво говорене по станцийте.Избираш най - доброто място и замръзваш обаче замръзване не значи СПАНЕ.
 8. Честит празник и от мене, Боби ,желатия ти здраве, щастие, слука и много, много ЛЮБОВ
 9. Радвам се че решихте срещата да е на 40-те , поне е изпитано миналата среща премина много добре. Ще направя всичко възможно да дойда.А пък и дано мустакатия от охраната този път много да не ни хока.
 10. Задължително трябва да се проследи раненото прасе.Тази година имахме много интересен случай.Две прасета бяха легнали в едни хвойни , заградихме ги и пуснахме вътре едно куче.Едното прасе излезе на мене стрелях му обаче не падна , останах си на мястото тъй като кучето продължаваше да лае вътре в гъстото.След няколко минути второто прасе излезе на един колега и го отстреля.После знаете кво следва - глътка ракия , поздравления емоций и така нататък.И аз с плиткия си мозък от еуфорията от падналото не отидох да видя дали там където стрелях има кръв.Час след случката вързахме прасето готови да го извлачим до колите в същото време взеха да се връщат кучета от първата гонка не участвали в това събитие.Още с появата си едно от добрите кучета и тръгна по дирята на прасето по което стрелях аз включиха се и другите кучето.И какво се оказа прасето ранено ляга близо до нас и си кюта ако не бяха кучетата нямаше да тръгнем да го търсим и прасето нямаше да падне.Винаги трябва да се проследява раненото прасе и да се оглежда след стрелба мястото щото някога и макар и при малко кръв прасето е със сериозен вътрешен кръвоизлив и ляга някъде наблизо.
 11. Независимо от датата и мястото идвам. Един - със сигурност , може и с приятел. Капаро внасям без проблем .
 12. На миналата среща кучетата спаха при нас в стаите и то удариха доста по дълъг сън от нас , които легнахме за по час -два .Така че условията не ми трябва да са супер лукс .Важно е да се съберем да се запознаем ,да поговори ,да попием - тва е интересното , пък с кучето можем да легнем и в колата
 13. със сигурност ще има лов , при нас 30.12.2006-прасе , 31.12.2006-заек , 01.01.2007-прасе , 02.01.2007-заек
 14. Да той е ,страхотен пич и купонджия излезна човекът със страхотно чувство за хумор и много добър ловец .
 15. Вижте как бат ви Арес разпускаше след съботния излет заедно с колеги от дружинката и наши гости. Разпивката продължи до три часа след полунощ.Като гледате настроението а-кажете имали ли сме слука или не ? П.П Има една малка подробност-на другия ден на всички участници от среднощните събития в главите им трайно се беше настанил държавния симфоничен оркестър . Пожелавам на всички колеги приятно прекарване на коледните и новогодишни пазници и НАСЛУКА през четирите почивни дни .
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.