Jump to content

Илиян Недялков

Ловец
 • Posts

  1,170
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by Илиян Недялков

 1. Като гледам последните снимки в темата и се сещам за едно куче...Буря! Успех в начинанието!
 2. Ей не е човек да се разсее, Пашето е на 6 месеца и 10 дена почти. Добре се развива. Чух че приличала много на деда си, ама дали е така не знам.
 3. Милета, тия кучета току така не се бастисват. Мойта кучка първия сезон въобще не я водех на лов. Търсехме катеричоци, котки-мотки, белки и прочие, и само сама. После със съдействието на Стоянчо от Раковица направихме запознаване с врага (купих един приплод, а Стоян го погледа 2-3 седмици в една кочинЯ) преди сезона, цееееел сезон бех на пусия с тва куче, цел сезон. Кучката се срещна с дива свиня за сефте у горътъ чак като беше малко преди третата си годишнина (разбирай втори ловен сезон) залая си го, баш кат си требе, ама гончето което водех с мен преееба работата, щото се заби като копие в свинята. Е верно, преди тая ситуация имаха избити с мъжкия къде 5-6 язовеца през "полусезона" :D, ама тва само за поддържане на формата. Така че не се плаши, надявай се само да има свини, за да ти е по-интересен лова, иначе скука, дееееба. Поздрави.
 4. За съжаление моята изтегли късата клечка, заболя от дилофилария и по предположение на доктора цероза на черния дроб и кучето умря още началото на 2014 година.
 5. Пускаш ги, бият си камшика и си идват утре... Командата "не" не съществува, никакво подчинение и прочие, все кофти неща. Може грешката да е била в мене, мъжкия го взех на една година може там да е бил проблема, кой знае. Скромния ми опит показва обаче, че и едно кадърно работещо женско куче може да свърши перфектна работа.
 6. Не съм се отказал от лайките, едното го дадох, точно щото не можех да ги контролирам, а другото за съжаление умря от кофти болести и за момента нямам толкова време за такива кучета.
 7. Колега, да те питам понеже и аз имах лайки преди известно време, как контролираш тия три змея?
 8. С ква техника снимаш, че съм се зачудил за фото
 9. Мъжкарчето е жестоко, браво! Според мен по-страшно става, когато собственика подуши свинкя!
 10. А клуба, за който се говори да не би да е за Булонки? Не вземам страна, далече съм от тия кучета, обаче като страничен наблюдател ми прави впечатление, че умишлено се избягва една дискусия.
 11. Продава се Иж-26, пушката е на приятел, така че за повече въпроси се обръщайте на телефон:0888665545. Цена 250 лева.
 12. Да не правиш хибриди от чакал и ЗСЛ? Още един трапераслайки, да не дава Бог
 13. Както казва Годжи у Шолото на Слави - е браво! И да използвам поста да пожелая весели празници на всички лайкаджии! Стефчо, Джонката да не е бил съдия
 14. Аз очаквах кученцето да е малко по-тъмно, например тъмен жълт цвят. От бараци не отбирам, ама мнението ми на аматьор (любител) е, че космаците им требва да са една идея по-къси. Иначе кутрака на снимката си е съвсем наред - здраво, право куче, сигурно и много енергично, ако е твое да ти е живо и здраво! Поработва ли вече на нещо?
 15. Браво, Миле! Белки тепай смело, ама катеричоци недей.
 16. Това кученце, онова ли е дето требваше да го бракуваш?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.