Jump to content

Chefo

Ловец
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

About Chefo

 • Birthday 09/10/1983

Допълнителна информация

 • Име
  Стефан Иванов
 • Оръжие
  Иж-27EEM
 • Град
  varna
 • ЛРД
  harsovo

Chefo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. От къде мога да си сменя менюто на форума че ми е на английски?
 2. Радо скоро носих едно доста ръждясало старо ножче на точилар.Само полиране му беше достатъчно-светна.
 3. Срещу наденичка и винце ще ти каже някой колега
 4. Евала! Не са много,но като се знае хала и постоянното "събиране" от Ловно,Горско и т.н. институции е похвално и обратното действие! Наслука!
 5. Maй точно обратното,хич не е подходяща
 6. Вчера се породи един спор за мобилните оператори и реших да пусна тази тема. Ще ми е интересно да споделите кой ви е основния мобилен оператор
 7. Едно е да купиш оптика от Илиянци друго е от Германски сайт,а при условие че съм имал,виждал и ми допада няма какво да коментирам повече.Има други теми,коментирайте там! Между временно оптиките който заръчахме дойдоха.
 8. Божий ей ти едно филмче- да видиш стрелба на 1 миля!!! One Mile Shot
 9. Я ми кажи то що пишеш въобще тука? Я ми кажи ти виждал ли си конкретно SUTTER?Аз да ти кажа-не си!Няма и да видиш!!! Като имаш достатъчно излищни кинти що въобще пишеш тука-нали си "Голямото Добро утро"!!!ОДИ СИ С ТВОИТЕ "ЦАЙСОВЕ"!!! Ти колко поръчки си направил??? Колко от USA???Колко от CE???Колко от UK???Колко от Русия??? Айде бегай да си лягаш че се стъмни! Лека нощ и приятни сънища!!!
 10. След като "колегата" 4ОКО се сви поръчахме двама колеги,като си разделихме транспотра на две 30:2=15E доставка на човек. За сега нямам намерение да поръчвам друго от там,но на драго сърце бих ти помогнал за доставка!
 11. април мина,какво стана?
 12. Явно избързах с констатацията. Дет се вика Българска работа... Квито ни приказките такива ни и делата ... За к'во иде реч-третия" уж колега" 4OKO уж беше мераклия,пък ква излезе тя... 3 дена не мое се накани да вкара пари за поръчка, не стига че само аз му се обаждах ами и не си вдига и мобилния. Язък че има такива сред нас,язък ама ама те стават и мнозинство.И такъв "човек" носи оръжие и борави с него.Айде олам. След като пуснах темата видях че и в други теми е писал за комбиниране при доставки.Нека прочетат хората и да имат ЕДНО ГОЛЯМО НА УМ за този потребител 4OKO Пиша този пост за да няма други като мен. Със здраве!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.