Jump to content

Tzezar

Ловец
 • Posts

  67
 • Joined

 • Last visited

About Tzezar

 • Birthday 01/23/1976

Допълнителна информация

 • Име
  Свилен Стоянов
 • Оръжие
  ИЖ 27 Е
 • Куче
  Курцхаар
 • Град
  Шумен
 • ЛРД
  Кюлевча

Tzezar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Ха сега и ново двайсет - Пияни лосове http://bgvestnik.free.bg/trud.html
 2. Вижте тази новина колеги. http://shum.bg/index.php?item=97020
 3. И при нас е зле. Че орат орат, но на всичкото отгоре миналата седмица са наръсили всички стърнища с отрови. След лова дрехите ни миришеха. Да им се счупи техниката дано мръсни арендатори.
 4. Ей ще ме накарате да си счупя принтера.От ДБ нямам нужда,но червения пиперец си го обичам.Я споделете как става с принтера.
 5. Нещо което може и да е в рубриката Смях.Вижте http://www.standartnews.com/news/details/id/115199/%D0%9F%D0%B8%D1%8F%D0%BD-%D0%BB%D0%BE%D1%81-%D1%81%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D1%89%D0%B8-%D0%B2-%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE
 6. Явно темата заспа.А съм сигурен, че има такива наши български песни и то хубави.Даже като че ли съм чел че има издадена песнопойка с песни от създаването на Ловния съюз.А ма то сега като седнем на маса попфолк и "Градил Илия............." пък после се чудим кой ще разгражда.
 7. Много интересна тема.Като млад ловец излизах с едни колега, който дълги години беше живял и ловувал в Чехия.Винаги ни пускаше ловни маршове и песни, които макар и на чешки ни зареждаха емоционално преди лова.Лека му пръст на бай Добри, няма го вече между нас, но ще потърся неговите записи.
 8. Здравей колега!Виях снимките .Браво и много слука занапред.Имам нужда от малко помощ.И аз от скоро съм със Сценик, а също така ловувам с курцхааар.Въпросът ми е за клетката.Ще споделиш ли от къде е купена и какви са и размерите.

 9. Поздравления колега!Благородно начинание.Моят съвет към теб е да натрупаш малко клони може и бодливи, да стане като колиба над етернита и около него, като оставиш дупки да влизат животните.Идеята е да се чувстват на сигурно, а и да са защитени от дневните грабливи птици когато се хранят.
 10. И като гледам колко фазани сме се събрали я да ви питам някой знае ли нещо за един страхотен офицер и човек.Става въпрос за подп.Богалински от кашишкия батальон.С него се сприятелихме в ШЗО по линия на лова.Той също беше ловец, а аз тъкмо бях взел мечтания билет и ме прибраха на топло.Ако имате инфо пишете на лични .Знам че беше от ловешкия край и ловуваше там.
 11. Интересна тема. Я и аз да се включа Март 1996 - Март 1997 ШЗО Хр.Ботев Плевен, танковия батальон 3 - та рота "Глиганите" .После Март 1997 - Септември 1997 Шумен, танковия полк.Мисля че с колегата Неджиб сме били заедно.
 12. То това добре ами ние имахме преди години на село една ,която ги носеше полуживи и пред стъпалата на плочника си играеше с тях.
 13. Пристигнаха ми гълъбчетата!Е чаках ги в петък,но какво да се прави.Сега остава да ги изпробвам и да видим ще има ли ефект или ще трябва и въртележка да се прави. В една друга тема в раздел Направи си сам се повдигна въпроса,който и аз поставих тук .Нека да си помогнем един друг и да се опитаме да измислим опростен вариант на въртележка.Защото тези които се предлагат започват от 60 паунда и не са по джоба на всеки български ловец.Нека си помогнем сами колеги!
 14. Ами ето това имам в предвид!Като ги гледам тези които предлагат - са модели направени от някаква материя каквато е подложката за компютърните мишки.Наскоро гледах по Хоби ТВ едно предаване за безмоторни самолетчета - модели.Та там сглобяваха такива с подобен материал.Щом става за моделизъм, и има сходно предназначение - летаемост, защо да не стане и за мюрета.Малко темата стана направи си сам.Но пък може и да родим нещо.Като гледам мераклии много, нека да обменяме идеи и да видим какво ще се получи!
 15. И аз това имам в предвид!Не е сложно, нека с дружни услия се опитаме да го направим!Много глава - много акъл.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.