Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

VINARCATA

Ловец
 • Мнения

  115
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно VINARCATA

 • Рожден ден 11.05.1975

Последни посетители

1096 профилни разглеждания
 1. ако имаш в предвд така наречения мек спусък ас съм го обрал до нола с пипането и стреля.но трябва да внимаваш че веднъж с това натягане пръснах гардероба.
 2. VINARCATA

  гон4е

  показва къде е попарата.и не показва къде е завлякло чехлите.иначе е фасонлия.поздрави.
 3. аз имам такова животно.калибара е перфектен.добре е че е сравнително къса;и компактна;особенно ако предпочиташ да си гонач.но тъи като цевта е по къса има по голямо пропадане на голямо растояние.аз ловувам с нея 6-7 години и като цяло съм доволен.но сега ако трябва да избирам на ново;бих си купил.комбинирана.за гонч е по добра;според мен разбира се.
 4. приятелю не ме разбирай погрешно но снимката с мечката ми се вижда доста искуственна.иначе сюжета е добър.
 5. с този нож който държи хлапето 70-80кг. прасе го разсичаш; като със сатър няма огъване.незнам каква му е стоманата но е перфектен за разсичане.
 6. Когато човек влезне в тази тема очаква да прочете нещто за това как мелези са гонили прасета или как мелези са се представили на състезанието в ловеч или за това как мелеза на Недко от с.Камен е взило второ място.или каквото щтете там но да е свързано с мелезите а вие ми обсъждате бг.гончета и бараци не че имам нещто напреки чисто породните кучета но просто това не е тема за тях като искам да прочета нещто за бараците щте го търся на съответното място.
 7. Вихрен - добрите ножове от Татово време. http://img03.imgshare.eu/i/ponca/ssl10108_13322.jpg
 8. ти да не искаш да ти казват и кога какво са убили.
 9. ама аз ги бих на мърша.снимката е правена в 7,00 сутринта таман се прибрах.седях цяла нощ женската дойде в 11,30 а мъжкия в 12,30ч. за пушката такава имам.и я ползвам само за хишник за свинския имам една 30-06. ето ощте една снимка http://img011.imgshare.eu/i/ponca/ssl10011_bb068.jpg
 10. Ето ви два убити по доста по интересен начин.при това в район където по принцип няма чакали.и престанете с тези тъпи тройки. http://img08.imgshare.eu/i/ponca/picture_009_e28d3.jpg
 11. този саит е доста рядък да не кажа единствен в българия на тематика лов.идна доста интересна тема е свалянето и гледането на ловни филми.това става без проблем. но мисля че доста учасници;както и аз разполагат с интересни ловни филми.Измилете някакъв лесин начин за качването им тъи като в дата бг. и такива подобни не става така лено.ако трябва да се пращтат първо на администратора или нещто подобно.важното е да става всичко тук в сайта и да не е много сложно.
 12. VINARCATA

  Мечки

  в една друга тема съм обясявал на дълго и широко за вълците; но тъи като те така и не дойдоха; като се стопли времето на стървилищтето се нади един мечок. когато го наблюдавах дойде в 10,30 малко ме изненада; защтото го чаках след 12 часъ а и преди 1 час таман бях убил едно куче. вратъ на остатъците от коня беше покрит с бели червеи за вонята се сетете сами; като се появи тихичко от мрака се сетих за определението на Райчо-Властелинат на дивите дебри.Първата му работа беше да се натърка и утаркаля в белите червей слд това легна отгоре и с туловищтето си закри цялата мърша;тогава си спомних как изглеждаше коня когато беше цял. мечката бе два пъти по голяма.Това показва че става въпрос за около 300-кг. Мечок.След като пояде малко в тази поза се изправи и бавно се предвижи към задницата на коня;кадето лежеше кучета.И все ощте не го усещташе до момента в който не го видя.Тогава учаквах да го барне и да го растърси здраво;но не само го подуши и си обърна главата все едно му е сърдита.така си лежа и си яде около час и половина.За десерт си взе една свинска кожа ;който бях заковал на един дънер;и пак така тихичко се отдалечи в тъмното.Сега слагам малко снимки за да е по интересно но мечката на тях е друга законно отстреляна по аналогичен начин. http://snimka.bg/album.php?album_id=123365
 13. ябалки и круши който не занесе той еленче зор щте одере !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.