Jump to content

bozgo

Ловец
 • Content Count

  247
 • Joined

 • Last visited

About bozgo

 • Birthday 01/03/1994

Допълнителна информация

 • Име
  hatunamatata
 • Оръжие
  Izh 54
 • Куче
  Malinois
 • МПС
  Nyama
 • Град
  Shumen
 • ЛРД
  Han Krum
 • Skype
  Nyama

Recent Profile Visitors

2,174 profile views
 1. Колеги адмирации за помощниците. Аз няма да успя да кача снимка на моя, не мога да ги намаля. Чистокръвния малиноис и за готвач може да се обучи. Нямат умора.
 2. Продавам комбинирана ловна пушка, БРНО802.10 в калибър 3006-12/70. Цената на пушката е 1600 лв. При интерес можете да звъните на телефон 0887527899 /глобул/. Забележка: Пушката е изключително запазена. Намира се в гр. Шумен.
 3. Здравейте колеги, продавам комбинирана пушка, BRNO 802 в калибър 30-06/12х70. Пушката е без забележки. Модела е със споените цеви. Закупена е без комплект гладки цеви. Намира се в региона на Шумен. Цена 2000 лв. Може лек коментар на цената, евентуално ако купувача е от по далеч - за гориво. В събота, ще е снимам. хубава вечер и слука през сезона. при интерес 0887527899.
 4. Колега с интерес следя разказите ти, и дано някой ден издадеш сборник от разкази. Повярвай ми, съжалявам, че не те познавам. За мене щеше да бъде чест.
 5. Здравей колега, имам едно питане. Дали можеш да ми изработиш трите маймунки не чух, не видях, не разбрах. Може да са една до друга може и да са една над друга. Важното е да са от дърво. И ли ако не можеш да ме насочиш къде да търся и да поръчам. благодаря ти предварително.
 6. Ей гадна работа сме туй хората ей, не е да не знаем че са бременни, ама пак бой. Не е за вярване. От сърце желая на властите и на разследващите да заловят вандалите.
 7. Здравейте колеги, Наи стина не е истина с цените на цветята. Аз от няколко години и купувам цветя в саксия. Но от някой постоянен цветарски магазин като Пестицид, или нещо друго. И според цветето една хубава саксия, че тази на цветето е еднодневка, една торба почвена смеска и готово. После се занимаваме двамата и разсаждаме цветето. И си остава за спомен. Да струва, да струва 10 15 лева.
 8. Само да се прибера и първо при него. Нека е твърда кратуна само да сме живи и здрави. Поздрави и лека вечер.
 9. Поздрави колега, Аз може би точно това имах впредвид, от това което съм видял по магазините мога да споделя само следното. Купувал съм 11/00 на които диаметъра на съчмата отговаря на диаметъра на съчмата на 13/00 на друг производител. Значи гледам следното да има около 9 съчми, и да няма носач, може и една, две повече или по-малко, и това е, а и да не е магнум да, че да не изтрещя пушката. И така колега не се плаши от 11/00, 13/00. И не разчитай прекалено много на 14/00. Съчмите са си ефикасни, но си имат предел. поздрави и живи и здрави
 10. Аз дадох глас за успоредката,макар че започнах с нова ИЖ 27м. После си купих туловка и продадох ижето. После дойде ред на комбито. После на една 54'ка. И преди седмица пак едно Иже 27 ем. Но равносметката от миналия сезон е, че ходих на пернат с 54'ката а на космат с комбито. Въпрос на вкус според мен. Важното е да ходите налов с удоволствие, и да се прибирате удовлетворени след ловния излед.
 11. здравейте, преди няколко години гостувах на една дружинка в тракията, в Странджа балкана, и там ръководителят на лова най учтиво ми каза и ме предупреди, че при тях се гърми само с патрони тип куршум. И така просто си е принцип при тях. Прав си колега , 14/00 са къде къде по сериозен боеприпас от 13/00, а пък да знаеш има едни едни 11/00 на Фиочи и на Б-П, те пък хептен са гевшек. Колега ако си ловец, носиш на майтап.
 12. Гари, сега открих едно съвпадение. Григор е кръстник на мойто пале, и името му стана Гари. Малко сте адаши Между другото кученцата ни май са с много малка разлика във възрастта. Мойто е от 14 август. И едно време ме посъветва да не мисля много и да го взимам, благодаря ти за съвета. и точно тогава ти каза че си взел твойто, по спомен май беше така. Лека вечер на всички и не занемарявайте темата. Красотата е за да и се любуват всички, да не бъдем егоисти, а.
 13. здравейте, ето и обещаните снимки от мен, на един 6 месечен пакостник на последната снимка е на 5 месеца поздрави, и много радост и здраве пожелавам на всички
 14. Колеги, според вас дали по реките в североисточна България може да завъдим от тези животинки. Видри имаме по Камчия и Врана, но нутрии не са срещани. Би било хубаво един ден да може да покажем на децата какво е това нутрия, ама на живо. Естествено ако може да се опазят де. Аз лично бих закупил и пуснал в реките няколко двойки. Има и ябълкови по поречието, може и да стане някой ден.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.