Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

bendji

Ловец
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

About bendji

 • Birthday 09/16/1970

Допълнителна информация

 • Име
  stoianov
 • Оръжие
  иж-27
 • Куче
  епаньол бретон и ягдтериери
 1. Тук може малко да се поспори. Ягдтериери - аборигени или уелски аборигени!!!???
 2. Спомням си за това което разправяш. Кучетата бяха два или три Бултериера. Мечока докопа едното куче и го затисна с лапа под тялото си. Завършека на боя не го излъчиха. В същият филм имаше и за нашите братя Роми как обикалят с гадулка в едната ръка, а в другата синджир с мечок.
 3. Това, че няма друго куче за подземен лов около мъника не е добре. Пускай го в началото на по лесни дупки като имам предвид къси тръби и на плитки дупки на които можеш да му помогнеш. Избягвай за сега да го пускаш в дупки на язовец тъй като кутрето е малко и както каза колегата от горен пост може да го пречупи и да започне да лае от входа на дупката и да не иска да влезне вътре. Също така има и опасност язовеца за запуши кутрето вътре в тунела и там да си остане, което не е никак приятно да се разделиш с ловен другар по този начин. Успех и умната.
 4. Първи Май- ден на труда. Поколението от тази свадба със сигурност ще е работно.
 5. Райчев, качи на трицветните женски снимки които участваха на специалката и нещо повече за тях.
 6. Тоше, друга снимка на която да съм с по-права физиономия нямаш ли бе човек? На тази съм като от дом за умствено изостанали.
 7. Кеф цена няма майната им на парите важното е да ти върши работа и да ти е гот с джипката. Успех!
 8. Сашо днес във вестник Марица има обява за намерени гончета -тел.0887548188
 9. Да се надяваме, че скоро ще влезем в голямата надпревара. А ма то от такива като Сашко неможем да се уредим,пък на върха било тясно разправят за всеки там място няма.
 10. Обучил си много народ защото си си учил за учител.Ако беше учил за нещо друго сега нямаше да задаваш въпроси- Кучето ми изяде.........!!! То не само кучето но и стрелбата като че ли малко ти куца.Това е в кръга на майтапа. Всичко с кучето ще се оправи просто всичко е свързано с време и търпение и с по- често ловуване с кучето. Вече идва времето да се поздравяваме освен с НАСЛУКА и с ВЕСЕЛА КОЛЕДА.
 11. Колега, не ми е работа да защитавам чуждо куче но на поста пише (тренировка на.........) а за провеждане на изпитания се оценява както знаеш издръжливост на захват. Така, че всеки може да си тренира кучето според предпочетанията си. А относно естественият лов съм напълно съгласен с теб. Без чужда помощ от страна на ловеца ( миньора ) шансовете на кучето са 20>1 в полза на язовеца.
 12. А това е моята красавица- АSKA SIMITARSKA FORTUNA, която е не само домашен любимец, но и добър помощник в лова.
 13. Явно са имали избори за кмет на района, но явно сте провалили избирателният ден на хищниците във вашият район и сега най вероятно лиските ще подадат констатация за нарушение на изборното им право.
 14. Имало е колега групов лисичи секс но вие направо сте развалили всичко.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.