Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

Dian NZ

Ловец
 • Мнения

  151
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно Dian NZ

 • Рожден ден 31.03.1981

Допълнителна информация

 • Име
  DIAN
 • Оръжие
  germanika 12/76 , иж,benelli argo
 • Куче
  drathari
 • Град
  Нова Загора
 • ЛРД
  Нова Загора

Последни посетители

3368 профилни разглеждания
 • danko

 1. Да,а ма как да го обясниш на ето http://forthenature.org/petitions/6/start/0хора,които станаха причина да не се ловува до края на февруари, и то с някакви си 6000 подписа ни го забиха отзад.
 2. Много прилича на този фазан,Королевский фазан,само че е още малък
 3. Стоичков защо вкарва голове -защото знае каде да застане. и наслука на всички.
 4. Както каза колегата извади спусаковият механизъм,отключи го,задръж спусака натиснат и дръпни ударника ,който удря иглата назад,трябва да зацепи.Ако се връща обратно имаш проблем,може чопа да ти се е изтъркал,каквато и да е причината би трябвало да я видиш.
 5. Кучето се възтановява от 5,6 дни ,не трепери,чува и има голям апетит,ходи си нормално и за сега няма признаци на нещо негативно.След ,като го лекувах 3 дни за гана,бях се отказал и му спрях ихджекциите,но след няколко дена кучето оздравя,като от веднъж.Сега се надявам,че и нюхът му е същия и ,че ще продължавам да му се радвам още доста време.
 6. Но се случи това Само дето не съм го пробвал как е по баирите.
 7. Благодаря Ви на всички,от 4,5 часа взе да се изправя и да помръдва по малко,като пак си има някакви тикове но поне седи изправено ,и залита.А до това за кашленето бих го забелязал ако е кашлело,винаги има хора покрайнего и все на някой щеше да му направи впечатление
 8. Преди около 15 год.един познат си беше изгубил Немската овчарка,след доста време разбра кой я е намерил и отиди да си я вземе,но помня че имаше проблеми и така и не успя.Човекът който я е намерил беше от т.н. новоизлюпени богаташи със здрав адвокат,оказа се че за да докажеш собственост кучето трябва да има кръвна проба.Някой чувал ли е има ли такова нещо и как е сега .Предполагам,че кучето е имало паспорт и снимка ,нима това не е достатъчно ?
 9. Наистина има вероятност да е отровено,преди два дни кучето е повърнало веднъж и вчера нямаше голям апетитит,повече му се пиеше вода,сега се мъчи да се изправя но задницата му не държи и изобщо не е адекватно.Доколкото до лечението ,ако е гана можело да се мъчи с месеци,а и изхода не се знае,утре пак ще го водя на лекар и ще решя,какво да правя,но като го гледам направо ми е жал и не мисля да се мъчи докато умре,което е най вероятно в този случай на гана,а в случай,че е натравяне какви са му шансовете,може ли да се въстанови напълно или пак оставя някакъв недъг у него ?
 10. Днес кучето ми получи тикове,падна и не може да се изправи ,гърчи се около 1,2 минути,после се стабилизира за около 5 мин и отново всичко се повтаря,като гърчовете са придрожени с тракане сас зъби.Ветиринаря му би оспокоителни ,вля му и система и някакви други инджекции,каза ,че е тежка форма на Гана-нервнопаралитчна .Няма температура,нито секрети от носа,но се запенва.Кучето е на 6г.и след третата няма ваксина за гана.Възможно ли е възрасно куче да боледува от тази болест и какъв ще е изхода от болеста?Доктора ми предложи да го преспи,но за сега мисла да изчакам.Моля ви споделете някакво мнение има ли вариант да е нещо друго?
 11. Много слабо колега,големите риби не са никак активни,засега.А иначе по малко платика,червенопера и каракуда,на царевица излиза почти по целия язовир,но засега не си струва ходенето,освен ако не е сапътствано с добра компания ,голяма скара и претъпкана маса,това поне си струва.Наслука от мен.
 12. Да,ама не.То вече има пусната тема относно безопасноста в гонките и образователната му цел.,същото клане ама този път с показ,кое как не трябва да се прави.Ако изгледаш и втората част забележи,че накрая,там кадето е снегът всички кадри са от филма със Стоичков ,само дето са го изрязали как се качва на вишката.Филма не е лош,като цяло,така,че гледайте го внимателно и сами ще си обясните доста неща относно ловът.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.