Jump to content

maestroto

Горски
 • Posts

  1,438
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by maestroto

 1. Днес в 21 часа се инсталирах на чакалото. В 21:40 тоз хубавец заходи към стръвта и от няколко метра проточи врат за да подуши какво е ястието. Точно в този момент V-maxa го намери от 86 метра и умря във въздуха. Наслука!
 2. Цял сезон ги търсихме безуспешно понеже не лягаха при нас, но днес ги начесахме за последно как си требе. За капак имаше и тежък офроуд докато ги събера.
 3. Най-накрая и аз да видя прасе тоз ялов сезон. За групата днес общо 3 броя от една единственна гонка.
 4. Еваларката бат Стойчо, ако позволиш ще идваме на помощ.
 5. Пушката е капарирана
 6. Пропуснал съм да отбележа, че пушката е с мобилни шокове - 5 бр в комплект, а селектора мисля, че се вижда от снимките. Поздрави!
 7. Приятел и колега продава въпросната пушка. Дължината на цевите е 71 см. Пушката е с ежектори и е в отлично състояние. Намира се в Стара Загора. Цена 1100 лева. За контакти: 0888 963 393 Симеон Симеонов
 8. Днес пушката е капарирана!
 9. Пускам обявата от името на приятел и колега! Оръжието е на 2 сезона с настрел под 100 изстрела и се намира в Стара Загора. Продава се окомплектовано така както се вижда на снимките, батю мерници, монтирана уивър база, ремък. Цена: 1550 лв. Тел за връзка: 0894648369 Петьо Петков
 10. От утре, който пропусне целта може да си свери часовника на стрелбището в с.Труд Наслука и само точни изстрели през сезона!
 11. Както се казва след "72 часови" проби и ако терена не е подгизнал следва монтиране на съоръжението
 12. И затова въпросния пост беше оставен.
 13. Колеги, спазвайте добрия тон.
 14. Тук се пече една "нова" концепция, ама ще видим .... надявам се да е скоро
 15. Според мен е вълк. От кола ли е блъснат? Ако си снимал задницата, по опашката също може да се познае.
 16. Темата е преместена и успех с продажбата.
 17. Често ако са двойка, може да се покаже и еша му. А през този период може и още някой тазгодишен младок да излезе на манежа.
 18. Най-радостното от всичко е, че кучето се е оправило. Поздрави, колега!
 19. Колега, съжалявам да го чуя това , дано се оправи!
 20. Недей да скромничиш, сигурен съм че стреляш повече от добре, иначе тренировки си трябват постоянно. Без значение кой колко го може, след тренировките винаги стреляме по-добре, защото формата се губи след по-дълга пауза.
 21. Като гледам как на първата снимка гледа назад, а на втората бяга на голото при толкова гъсталаци наоколо, най- ми прилича на "подвеждаща" маневра, т.е. - мама, ама знам ли?
 22. Понеже ми "разби" теорията на "пух и прах", както се изразяваш аз се отказвам, то нали все някой трябва да отстъпи Относно "цирка" то с клоун като теб верно се получи пълен цирк и няма как да е скука :D Можеш да продължаваш с умозаключенията си в хоремага, там ще имаш аудитория, която да ти вярва на "анамнезата".
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.