Jump to content

Явор

Ловец
 • Posts

  2,443
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Явор last won the day on April 4 2015

Явор had the most liked content!

About Явор

 • Birthday 03/29/1964

Допълнителна информация

 • Име
  Явор Боцин
 • Оръжие
  гладко и нарезно, от сичко по-малко
 • Куче
  добрички, но не са случили на стопанин
 • Град
  Плеин даге
 • ЛРД
  Плевен

Recent Profile Visitors

3,084 profile views

Явор's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1.4k

Reputation

 1. Пушката съм я взел 2011г. Не съм ловувал много с нея имам 6 пушки.
 2. Колега AngelD, поздравления! И така си го виждам лова едни компетентни и най-вече обичащи лова и природада ловци. Общата врява та сменим, да променим, в крайна сметка да разсипем всичко. Видяхме 25 години какво се изсра. Има хора има и потенциал и е възможно д
 3. Много ми хареса изказването на председателя на асеновградското сдружение. Каза конкретни проблеми и най-вече какда се решат.
 4. А още двама бяхме, но от толкова народ от стадиона до Невски не успяхме да ги открием. Много народ беше. Даже си водехме и ловен помощник.
 5. Продавам италианска надцевка 12/76. Пушката е Investarm, бяла глава, два спусъка, цеви 76см. Оръжието е много запазена, с малък надстрел. Фирмата не е известна в България, изнася основно за САЩ и Русия. Всичи въпроси на Л.С. Може да се види в София и Плевен(събота и неделя). 0888 57 01 59
 6. Жоре, има да се учим, а ние се дърляме политически. Радвам се на тоя поглед от по-западната част на континента. Като фенове на тоя лов от моя страна шапка му свалям на колегта. И имаш една бира след протеста та да ти надуя главата с ловни щуротии.
 7. Радвам се, че има такива хора и ще съм искренно щастлив да Ви видя на живо. Време е да има истински екологично ангажирани хора! На лични да се договорим.
 8. И от плевенското сдружение се организират доста хора. Понеже съм в голямото село със сина ще сме на линия. Само се чудим с екипировката ли. Ще взимаме и кучката. Жалко, че кречеталото ми е в Плевен иначе става за мероприятието. Мотото на тия сбирки е "много сме, силни сме". Ековците със 100 студента и бабета съсипаха не само нашия закон ми и поминака на маса хора.
 9. Поклон пред героите! Да помним и пазим!
 10. Това е оправданието на заинтересованите. Никой не иска да го рекетират. А кой е носителя на явлението? Да видим, ако им се резнат на власт имащите възможностите да взимат дали ще има корупция. От псевдо демократи и пишман елит какво да очакваш? Как да процедираме, да оставим всичко да стигне до точка на себеунищожение ли?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.