Jump to content

Явор

Ловец
 • Posts

  2,443
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Явор

 1. Пушката съм я взел 2011г. Не съм ловувал много с нея имам 6 пушки.
 2. Колега AngelD, поздравления! И така си го виждам лова едни компетентни и най-вече обичащи лова и природада ловци. Общата врява та сменим, да променим, в крайна сметка да разсипем всичко. Видяхме 25 години какво се изсра. Има хора има и потенциал и е възможно д
 3. Много ми хареса изказването на председателя на асеновградското сдружение. Каза конкретни проблеми и най-вече какда се решат.
 4. А още двама бяхме, но от толкова народ от стадиона до Невски не успяхме да ги открием. Много народ беше. Даже си водехме и ловен помощник.
 5. Продавам италианска надцевка 12/76. Пушката е Investarm, бяла глава, два спусъка, цеви 76см. Оръжието е много запазена, с малък надстрел. Фирмата не е известна в България, изнася основно за САЩ и Русия. Всичи въпроси на Л.С. Може да се види в София и Плевен(събота и неделя). 0888 57 01 59
 6. Жоре, има да се учим, а ние се дърляме политически. Радвам се на тоя поглед от по-западната част на континента. Като фенове на тоя лов от моя страна шапка му свалям на колегта. И имаш една бира след протеста та да ти надуя главата с ловни щуротии.
 7. Радвам се, че има такива хора и ще съм искренно щастлив да Ви видя на живо. Време е да има истински екологично ангажирани хора! На лични да се договорим.
 8. И от плевенското сдружение се организират доста хора. Понеже съм в голямото село със сина ще сме на линия. Само се чудим с екипировката ли. Ще взимаме и кучката. Жалко, че кречеталото ми е в Плевен иначе става за мероприятието. Мотото на тия сбирки е "много сме, силни сме". Ековците със 100 студента и бабета съсипаха не само нашия закон ми и поминака на маса хора.
 9. Поклон пред героите! Да помним и пазим!
 10. Това е оправданието на заинтересованите. Никой не иска да го рекетират. А кой е носителя на явлението? Да видим, ако им се резнат на власт имащите възможностите да взимат дали ще има корупция. От псевдо демократи и пишман елит какво да очакваш? Как да процедираме, да оставим всичко да стигне до точка на себеунищожение ли?
 11. Момчета говорите си за различни работи. Едно е лова у нас, друго е в по-западната част на Европата. Хубавото е, че сте все запалени и радтели на лова. Нека не се изострят диалозите за нищо. Всички сте прави и сте добри ловци. Горея се с вас и желанието да ставате все по-добри. Пожелавам наслука!
 12. То аман от промити мозъци. За има нема 20-30 години взеха да пренаписват историята. Какво ли ще учат децата след още 50г.?! http://pan.bg/view_article-6-29985-Denqt-na-Pobedata-vyv-vyprosi-i-otgovori.html Ма четете нещо сериозно не краварски версии само. Утре и за Украйна ще почнат небивалици.
 13. Честит празник! Думите не стигат. Най-светлия празник. ПП Дано пак не почнат да си ги прсвояват и да го принизяват.
 14. Ами боклуци при боклуци отиват. А и Русия на Горби съсипника и на руснаците не харесваше. Елементарно уотсън! С това промиване на мозъци 25 години, внуците ми ще мислят, че краварите са спечелили войната (ВСВ) и, че се е воювало сещу Русия. А защо Русия, която вече е капиталистическа не я щат западняците?! Те не искат никоя силна и самостоятелна държава. Значи борбата с комунистите е ала, бала! (не бля, бля както говорят поамериканчените дупедавци). Само вижте в какво ни превърнаха! В разграден двор. И по-лошо се задава.
 15. Какво да каже човек!? Освен честито, поздравлени и още повече слука. Добре почваш приятелю, да ти на хаирлия целия сезон.
 16. Май, май си ни бутаха в тая посока. За какво им е силна държава. По-добре сегашния разграден двор, дето си разиграват коня.
 17. Това си е за отделна тема! Приветствам всичко българско!
 18. Четери, ама кат за 400 Не количествато, а качеството. Имаче моа а подкарам и циганките.
 19. Нещо за Драва да сте чували??? За 300 000 убити да сте чували? Че генерал Стойчев е единствения участвал в Москва на парада на победата, не служещ в Червената армия.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.