Jump to content

bobbi66

Ловец
 • Posts

  117
 • Joined

 • Last visited

About bobbi66

 • Birthday 12/09/1962

Допълнителна информация

 • Име
  Борис
 • Оръжие
  Стожер
 • Куче
  тъщата

Recent Profile Visitors

941 profile views

bobbi66's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputation

 1. Прав си колега, много си прав! Така е при мутринското владичество, ама нейсе
 2. Ало, Секирово, привет от Голямо Конаре! Много си прав, патре! много си прав .Но нещо учудва ли те? Мен лично не.Така е при мутринското владичество.Ама ние си траем и чакаме да ни се скара някой шеф от форума. Да ти кажа омръзна ми от шефове, независимо от къде са и в кой форум. Затова на бъдещите избори ще трябва много да си помислим.Както ние от Съединение си помислихме преди 10 дни и..........................................го издухаха. Ако повече не се чуем в сайта, ще се радвам да си пишем С уважение Боби Караиванов.
 3. Заболяването на Стожера при стрелба с бренеке е често срещано явление. Моя Стожер, преди да го продам изстреляхме за кеф на стрелбище в София около 40 патрона и се видяхме в чудо. Патроните бяха Ротвайл, Белот и някакви гръцки, от магазина на Арсенал Казанлък. Кандидат купувача се хвана за главата и се отказа. Бях сложил пълен цилиндър, без стеснения и шокове. Иначе много готина пушка, при положение, че с бренеке /RC/ от 20 метра свалих на сръбската граница зимата на 2010 г. много готино прасе. Слуката е била с мен.
 4. О, Дон Рамирес,!!! дайте ми точен адрес в България и я пращам веднага 5-литровката, проблем няма. Имам градина 300 дървета сливи Стенлей и Ренглота. Адреса на лични
 5. Ех, колеги !!!! Вие сте родени щастливци. При мен случая бе друг........... Миналата година един кърлеж ухапа.........тъщата. И кво, кво, ми умря, ..........................горкото животинче!
 6. Уважаеми колеги, аз не съм модератор, но в българска църква и в този форум се пее и пише на кирилица или просто казано на български. Наслука
 7. Прав си, сгрешил съм му името и вместо ризамога да му пратя 5 литра голямоконарска сливова, да е жив и здрав и да му е Наслука, пък другото майната му
 8. Защо се правим, че днес сме открили топлата вода? Какви прегледи на оръжие, какви" курсове" за ловци? После им пречили 13 нули, много рикоширали!!!! Никой от някъде е прав и смел да изрази позиция и мнение, правдоподобно.
 9. Ашконсул, бе копалар!
 10. Здравейте, колеги!! Ама не разбрах шишето от шампанското с тапа ли ще е или без тапа? То стана като вица в който един българин лашкал една френска кака на брега на Черно море на пясъка. Каката изпаднала в екстаз и викала О, трежюли ................/не съм учил френски/, а нашия пич, вероятно ловец-гларус и казал Шта прежула ами, кат е....а на плажа!!!!!!!!!!!!!
 11. Сърце и късмет се пишат с "Ъ" колега, ясно?
 12. Мангалите, ако ги биеш малко се жалват, бате.Ако ги пребиеш от бой, ни вест ни кост. От личен опит знам, че когато СМУ"Ф.Е.Джерзински" функционираше в Пазарджик школниците му, занимаващи се с джудо, карате и борба са си правели живи спаринг тренировки с мургави чучола.По известни имена са Рахита, Мечката, Найден Милков и т.н. Мангала е като улично куче.Най-страшен е в глутница и тумба.Ако усети, че ще яде дебелия лягя ниско долу. Но ако прецени,че те е страх от него, дупе иска. Особено откакто започнаха политиците да ги ползват за изборите много им порасна работата.
 13. Глупостите май не ги пиша аз? Като си златен научи се да пишеш правилно и тогава се смей. Та последно дядовците бренекета ли ще си купуват или брекета.!! Аз лично не знаех, че ще ни оставят възможноста да стреляме с гладкоцевно и бренекета.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.