Jump to content

SARO

Ловец
 • Content Count

  443
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by SARO

 1. Продавам оптика Swarovski Z6I 2-12x50 SR шина скала 4А-300. Ползва се на Mauser M03 в калибри 300 и 375 маг.има леко жулнато в предния край.Лещите са кристално ясни без драскотини а механизмите за корекция работят без проблем както на всяка класна оптика. Намира се в гр.Плевен тел. 0898-217-888 Жоро цена 3350лв. с шина монтаж или 2950лв.без монтажа.
 2. Я и напишете имената и и покажете снимките , та като ги види някой колега да ги почерпи подобаващо.
 3. Чух, че не са точно така нещата , ма нали си бил там та може и да се бъркам.
 4. Търси се Гонче Ветеран Кучето е женско на осем години, с побеляла муцуна и увиснали гърди . Изчезна в района на с. Николаево Плевенско на 28 декември и до момента никаква вест. Моля колеги, ако го видите или чуете нещо за въпросното куче да се обадите на тел- 0887 428333 или 0898 217888.Жоро Предварително благодаря за всяка информация.
 5. Наистина самото постижение е доста невероятно и си е и късмет, първи изстрел и лисика падна веднага контролен при който и неразбрах дали съм го улучил. При положение ,че се изкефих доста от стрелбата веднага прибрах лисика в един найлонов чувал парфюмиран с райд, любопитно ми е попадението мисля че първия е във врата за втория незнам дали съм го улучил , но аутопсията при препаратора ще покаже. За пушлето мога да кажа само положителни работи,имам го от някъде към три месеца и до сега съм изстрелял около 900 бр.патрони ,предимно по мишени и ей така за кеф,от скромния ми ловен опит от 2006 г.
 6. Попадение 296 метра по бягаща лисица вертикално от мен, кал. 22 маг.
 7. Марка АТА вместимост 5 + 1 цев и механизми без проблем Има козметични проблеми по дървото,които лесно може да се отстранят както се вижда на снимките. Паднал дивеч пред дулото и са пъдпъдък ,гургулица,гривяк,бекас,фазан,патица и диво прасе. Брой изстреляни патрони - незнам,понеже жилото на брояча се скъса Причина за продажбата е нова кримка , и вече трета в същия и страхотен кал.20/76 тегло-2.700 кг. Пушлето е исчистено и смазано , цев без забележки 71см. намира се в Плевен тел.0887 428333 и 0898 217888 begin_of_the_skype_highlighting 0898 217888 БЕЗПЛАТНО end_of_the_skype_highl
 8. И, едно ново попълнение.Кученцата са на 26 дена. Скоро ще има и клипче на другото кучило,за сега са още малки.
 9. Ето,може да си направите преценка за поведението спрямо деца.
 10. Само да не пръцне ,че ще изпоти оптиката.
 11. До днес даже и не предполагах че съществува (срам). Дали е от рода като да видиш бяла лястовица или ... а и датата днес е 13.3.2013г.? Какво мислите по въпроса колеги ? http://e-ecodb.bas.bg/rdb/bg/vol2/Cinigra.html
 12. Един от малкото Велики Българи Българския Чарли Чаплин ПОКЛОН #!
 13. Дайте да ги видим тези комбита,и ние да оплакнем очи.
 14. Дойде ли тази красавица най на края? Чакаме обещаните снимки ,че доста се изписа по темата и дано си имал слука да споделиш.
 15. Ето и от мен,кал.375 стрелям си и с тапичката без проблеми.Слагам си когато съм гонач или вали дъжд,излезе ли прасе направо си стреляш без да сваляш тапата и както се вижда пушлето е здраво и аз без проблем си щракам на компа. Айде наслука на всички.
 16. Колкото по изолирано е едно жилище,толкова по добре за джоба на собсвеника му.Относно проветряването,добре е да се проветрява но самия въздух било застоял или запушен го изхвърляме при положение,че сме го затоплили или охладили до желаната от нас темперетура и на ново трябва да охлаждаме или затопляме новия свеж въздух. И за този проблем има решение и то е Рекуператор , при използването му спестявате от 40% до 60% от температурата на въздуха.Аз съм се спрял на този модел http://climacom.com/...item/605-Стенни много добър за жилища без допълнителни инвестиции за монтаж,единсвеното условие е че
 17. Ето и вътрешната част от самата термопомпа,след монтажа ще има и пояснение.
 18. За сега на пазара най икономичния вариант за отопление е с термо помпа,но проблема е че първоначалната инвестиция е доста голяма. На първо място са геотермалните термопомпи а след това са термопомпите въздух-вода на която съм заложил и аз. А тук http://www.reecl.org/bg/et_htpmp_tbl.php вярвам на никой няма да са му излишни връщане на 20% от инвестицията която смята да направи.
 19. Жоре,една поправка ако може.мисля че говориш за инверторни климатици а те са сплит,касетъчни,подово-таванни канални и колонен тип не че и конвенционалните не работят при минус 20С и отопляват.Все пак трябва да се има в предвит,че всеки климатик работи добре при -12С а след тава КаПеДе-то почва да пада,а до колко зависи от самата машина. И в този ред на мисли един пример. В предния апартамент се отоплявах с климатик инверторен тип или HAIER-12 1050лв. ,бойлера работише постоянно климатик също печка и хладилник както при всяко семейство. Тричленното ни семейство не се лишаваше от топлина която
 20. Понеже има проблем с форума,натискате бутон още опции и така може да коментирате,цитирате или пишете без проблем. Предполагам въпроса ще бъде решен още утре.
 21. Несъмнено до преди да скочи газта това беше най чистия и икономически изгоден начин.Едно пояснение,К стъклото е добър вариант за зимата но лятото си в сауна та за това по добрият вариант е мултифункционалното стъкло и естественно в стъклопакет ако може и троен.В предния апартамент преди шест години бях сложил троен стъклопакет на прозорците а двоен на вратите за да не провисват от тежестта,и при температура от Минус 22- 24 С на тройния стъклопакет от вътрешната страна на стъклото показваше 15-16С а при двойния 7-8С , температурата на пода в помещението беше 22-23С а на тавана 24-25С стойности
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.